Miesten talvitakit

Suositut filtterit
1 100 tuotetta

Miesten talvitakit kymmeniltä laatubrändeiltä

Jos etsit talven kylmyyteen tyylikästä vaatetusta olet oikeassa paikassa. Miesten talvitakit -valikoimamme kattaa useita satoja komeita vaihtoehtoja, joilla pidät kylmyyden loitolla, pysyen uskollisena omalle tyylillesi. Tutustu Zalandolla löytyvään monipuoliseen tarjontaan ja valitse tulevien talvien suosikkitakkisi!

Meillä Zalandolla voit valita talven tärkeimmän ulkovaatteen kymmenien laadukkaiden brändien tuotteiden joukosta. Etsit sitten arkisiin työmatkustamisiin ja kauppareissuille, erilaisiin urheiluaktiviteetteihin tai illanvietossa käytetyn juhla-asun suojaksi lämmintä puettavaa, ovat miesten talvitakit oikea ratkaisu. Panostaessasi laatuun saat yllesi takin, joka kulkee mukanasi talvesta toiseen.

Lämpimät vuoret, säänkestävyys ja viimeisimmät muotivirtaukset ovat yhtä lailla talvitakkien valikoimassa esillä, eikä valinnanvarasta todellakaan tule pulaa. Eri mittaiset vyötäröratkaisut, muhkeat kaulukset ja muut mielenkiintoiset yksityiskohdat viimeistelevät juuri sinulle sopivat miesten talvitakit. Yhdistä valitsemasi laatutakki vain käyttötarkoitukseen soveltuviin housuihin ja kenkiin, niin talvinen asukokonaisuutesi on valmis. Siistit farkut sopivat arkisen talvitakin kaveriksi. Kovilla pakkasilla ja pidempiin ulkoiluihin jalkaan kannattaa vetäistä toppahousut ja lämpimät talvikengät.

Tyylikkäät talvitakit muotitietoisille miehille

Käytännöllisyys, suojaus tuulelta ja sateelta, sekä tietysti lämpöä eristävät ominaisuudet ovat talvitakkien perusasioita. Valikoimistamme löytyvät tyylikkäät talvitakit mahdollistavat näiden ominaisuuksien lisäksi muotitietoisille miehille erinomaisen mahdollisuuden tyylittelyyn ja komean muodikkaaseen pukeutumiseen myös talvioloissa.

Raamikkaat vaihtoehdot antavat ryhtiä koko olemuksellesi ja sopivan miehekkäät leikkaukset tarjoavat huolettoman muodikasta komeutta. Käytännöllisyyttä eri tarkoituksissa haluaville tarjolla on vaihtoehtoja, joissa taskutilaa riittää ja takkia komistaa muhkea huppu. Simppeliin urbaaniin tyyliin saattaa puolestaan soveltua simppeli kaksitaskuinen malli, joka istuu kaikissa talvisen arjen toimissa yllesi mainiosti.

Omaa tyyliä korostamaan voit valita tyylikkäät talvitakit, joissa on edustettuna myös makuasi miellyttävät yksityiskohdat. Perinteinen vetoketjukiinnitys on aina käytännöllinen ratkaisu. Kenties haluat luoda asiallisempaa tyyliä peittämällä vetoketjun tyylikkäällä nappirivistöllä? Flanellipaidan ulkomuotoa jäljittelevä malli pelkällä nappikiinnityksellä tarjoaa mukavasti erilaista fiilistä, samoin kuin useat pullover-mallit.

Valitse omaan tyyliisi sopiva väri ja malli

Omaa tyyliäsi saat korostettua satojen saatavilla olevien miesten talvitakkien laajasta väri- ja kuosivalikoimasta. Valitsemalla imagoosi sopivat takkimallit korostat parhaita puoliasi samalla panoestaen mukavuuteen ja käytännöllisyyteen.

Rennon rock-henkinen ja kaupunkimuotiin loistavasti soveltuva talvinen farkkutakki on aina muodikas. Tyylikkäällä ja lämpimällä vuorella varustettu takkimalli sopii käytettäväksi arkeen, vapaa-ajalle ja kouluun. Pidempihelmainen parkatakki reilulla kerrospukeutumisen varalla tai äärimmäisen muhkea untuvatakki ovat talviurheilua seuraavien unelmavaate. Kylmälläkään pakkasella ei hiihtoladun reunus tai lapsien jääkiekkopelien seuraaminen kuulosta niihin pukeutuneena pahalta.

Varma valinta värien suhteen on totta kai kokomusta, sekä muut tummat värivaihtoehdot. Hillityn takkityylin ohella on valittavissasi myös runsaasti rempseämmän värisiä, sekä tyylikkäin kuosein varustettuja miesten talvitakkeja. Kokeile huomiotaherättävää kirkkaan oranssia tai Suomen maisemiin istuvaa lämpimän vihreää mallia. Printtivaihtoehdoista voit taipua tyylikkäästi maastokuvioituihin malleihin tai ehkäpä näyttävän värikkäin yksityiskohdin koristeltuihin vaihtoehtoihin.