Miesten talvitakit

1 614 tuotetta

Houkuttaako sinua upea takki, josta heijastuvat viimeisin huippumuoti ja lämmin fiilis? Miesten talvitakit ovat trendikkäitä ulkoiluvaatteita suosikkihousujen ja hyvännäköisten paitojen seuraksi! Niissä on raamikkaita vaihtoehtoja hyvin pukeutuvan miehen rentoihin ja asiallisiin asukokonaisuuksiin.

Onko suosikkitakkisi vyötäröpituinen vai vähän pidempi parkatakki? Sehän voisi tietysti olla myös taidokkaasti tikattu toppatakki. Sen kanssa esittelet kaupungilla komeat merkkifarkkusi, kuten monen tähdenkin on nähty tekevän! Näissä takeissa on myös vähäeleistä tyylikkyyttä, jota voit pukea asiallisten kangashousujen seuraan. Miesten talvitakit käyvät hyvin rentouttavalle iltakävelylle, mutta kyllä niissä saattaa päätyä myös jännittävää jääkiekko-ottelua katsomaan. Sporttisempi takki menee loistavasti muodikkaiden ulkoiluhousujen seurana talviharrastuksissa. Eipä pääse pakkanenkaan aktiivista liikkujaa puremaan.

Miesten talvitakit ovat täynnä tyylikkyyttä

Maskuliiniset leikkaukset tekevät miesten talvitakeista ryhdikkään näköisiä. Niiden yksityiskohdissa on muodikasta selkeyttä ja huoletonta näyttävyyttä. Viehättääkö sinua komea kaksirivinapitus, duffelinapit vai hillitty nappilista? Kuoseissa on myös taiteellisuutta ja esimerkiksi moderniksi mukailtua maastokuosia. Osa takeista taas on trendikkään eleettömiä. Näyttävyyttä ja rentoa ilmettä löydät takkien suurista paikkataskuista. Painonapit, nahkasomisteet ja vetoketjut kiinnittävät kivasti huomiota. Pärjäätkö ilman huppua ulkosalla? Miesten talvitakeissahan on myös muhkeita karvahuppuja!

Miehekkäät ja tummat värit ovat varmoja käyttää ja innostavia asustaa. Kirkkaat trendivärit taas hehkuvat energiaa! Kontrastiväriset vetoketjut ja tehosteet ohjailevat muiden katseita haluamaasi suuntaan. Hyödynnä takkien tehovärejä esimerkiksi muodikkaiden kaulahuivien kuvioissa tai pipojen värityksissä.

Miesten talvitakit sulautuvat muodikkaiden kenkien kaveriksi. Jos takkisi on tyyliltään hillitty, nilkkureiden kuosit ja koristeet nousevat enemmän esille. Pitäisitkö jalkineista, joiden pinnassa on useita erilaisia tekstuureja? Jos valitset kokonaan pelkistetyn tyylin ja eleettömän takin, kenkien katseenvangitsijaksi riittävät himmeä kiilto ja ylellisen näköinen muotokieli. Sileäpintainen tietokonelaukku sopii askeettiseen asuun.

Yhdistät helposti