accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Miesten talvitakit

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
97 tuotetta
  • 1
  • 2

Miesten talvitakit

Miesten talvitakit yllättävät näyttävyydellään

Tutustu trendikkäisiin miesten talvitakkimalleihin ja valitse omaan tyylisi sopiva takkimalli
Kauden trendit: Miesten talvitakit

Aikaisemmin miehellä oli yleensä kaksi vaihtoehtoa talven varalle: siisti villakangastakki ja sporttinen toppatakki. Modernit talvitakit ovat huomattavasti monipuolisempia ja niissä on yhdistetty näyttävällä tavalla vanhaa ja uutta. Ne on helppo sovittaa nykyaikaisen miehen huolettoman rentoon ja urbaaniin tyyliin.

Jokaisen miehen kannattaa panostaa talvityylissään ainakin kahteen eri takkiin. Siistimpi takki sopii työpukeutumisen ja vapaa-ajan menojen tyylittelyyn, kun urheilullisempi takki, joka on suunniteltu erityisesti ulkoiluun, vaaditaan talven aktiviteetteihin, kuten lumileikkeihin lasten kanssa tai jääkiekkomatsiin kaveriporukan kanssa. Osa merkeistä onnistuu yhdistämään suvereenisti nämä kaksi tarvetta yhteen kovaakin käyttöä kestävään, lämpimään ja kuitenkin salonkikelpoiseen talvitakkiin.

Villakangastakit, duffelitakit ja kaksiriviset takit ovat miesten talvityylin klassikkoja, joilla miehen onnistuu hurmata kuka tahansa vastaantulija tyylikkyydellään. Herrasmiesmäinen ilme syntyy skarpista villakangastakista mustana tai sinisenä, ajan patinoimista nilkkureista, suorista housuista, kauluspaidasta ja neuleesta. Asusta elegantti takki ylellisellä villahuivilla ja hatulla. Tyylikkäät nahkahanskat viimeistelevät hienostuneen tyylin. Voisiko niihin sovittaa myös vintage-henkisen nahkasalkun?

Untuvatakit ovat tehneet comebackin vauhdikkaasti, ja ne sopivatkin erityisen hyvin kaupunkilaismiehen sporttisen rentoon tyyliin, jossa saattaa olla vaikutteita katutyylistä. Untuvatakkien pinnat saavat olla kiiltäviä ja mustan voi vaihtaa reippaasti värikkäämpiin malleihin. Hauska retro-look syntyy chinoista tai farkuista, hupparista ja jääkiekkojoukkueen piposta. Keväällä erittäin trendikkäät kevytuntuvatakit voi sovittaa tennareidenkin kanssa pikku pakkasilla.

Reippailetko mielelläsi metsässä, etkä pistäisi lainkaan pahaksesi saapua töihin luistimilla tai hiihtäen? Ulkoilevalle miehelle sopivat tehokkaat ja käytännölliset talvitakit, kuten parkatakit tai äärettömän kylmiin oloihin suunnitellut talvitakit, joiden inspiraationa toimivat tutkimusmatkailijat ympäri maailman. Pitkänmallinen ja karvakauluksinen takki siistillä siluetilla sopii aivan hyvin myös kovimmilla pakkasilla sovitettavaksi bisnestyyliin. Parita tehokkaaseen takkiisi farkut, sammarit tai ulkohousut ja kunnon talvisaappaat.