accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Miesten merkkivaatteet ja -asusteet

Kun vaadit tyyliltäsi hieman enemmän

Meillä on hyviä uutisia pukeutumisestaan tarkalle miehelle – tyylin kanssa ei enää tarvitse tehdä kompromisseja tai lyhytaikaisia ratkaisuja. Miesten merkkivaatteet ja -asusteet inspiroivat ja johdattavat laadukkaan ja kestävän tyylin maailmaan. Edes muodista kiinnostunut mies ei halua shoppailla liian usein. Miksi siis tyytyä keskinkertaiseen, kun voi saada käsissä tuntuvaa laatua? Miesten designer-tuotteet kattavat kaikki pukeutumistarpeet. Arvostettujen suunnittelijoiden mallistoista löydät niin arki- kuin juhlavaatteet, treenikamat, kengät ja maskuliinisen skarpit asusteet. Merkkivaatteet eivät ole alleviivatun pröystäileviä vaan hyvällä ja hienostuneella maulla toteutettuja.

Merkkivaatteet ja -asusteet boostaavat niin metro- kuin metsuriseksuaalin tyylikertoimen. Kallistuipa tyylisi rennon katutyylin tai viimeistellyn kauluspaita-lookin puoleen, voit ryhdittää tyyliäsi miesten premium-vaatteiden avulla ympäri vuoden. Laadukkaan ja pitkäkestoisen premium-muodin värikartta on selkeä ja aina ajankohtainen. Valkoinen, musta ja harmaa esimerkiksi paidoissa, housuissa ja neuleissa luovat klassisen tyylikkään pohjan. Toisaalta voit halutessasi valita myös raikkaita ja yllättäviäkin värejä ja printtejä. Fuksia ja omenanvihreä, graafinen ruutuprintti ja sopivan kitsch sarjakuva-kuosi – erottuva ja muodikas yksityiskohta kerää katseet itseensä. Liukuvärjäys, teräksiset yksityiskohdat ja hienovaraiset logot tekevät premium-asusteista samanaikaisesti neutraaleja mutta muotokieleltään vahvoja. Merkkivaatteiden materiaalit ovat ylellisiä ja kestäviä – aito puuvilla, pehmeä nahka ja vahva denim tuovat vaatteisiin paitsi kestoa myös välitöntä laadun tuntua.

Rentoa, skarppia, sliipattua – miesten premium-tuotteet taipuvat moneksi

Miesten merkkivaatteet ja -asusteet on ajattoman tyylinsä ansiosta helppo sisällyttää monenlaisiin asuihin. Käännä katseesi tyyli-inspiraation toivossa muoti-ikonien, kuten Kanye Westin, Pharrell Williamsin ja David Beckhamin suuntaan. Voit aina luottaa myös meihin tyylivinkkien suhteen. Trendikäs asu tuleviin sesonkeihin rakennetaan yksinkertaisista aineksista. Yhdistä rento mutta hyvin leikattu t-paita farkkuihin tai kangashousuihin, joissa on laskettu haarakiila. Korkeavartiset tennarit vievät asua rennompaan suuntaan, kun taas nahkakengät kurovat rennon asun siistiksi kokonaisuudeksi. Asiallinen työtyyli lähtee istuvasta kauluspaidasta. Hyvin leikatut puvunhousut pitävät yleisilmeen asiallisena ja klassinen trenssi kerää niin tyylipisteet kuin katseet. Sporttinen vapaa-ajan tyyli lähtee premium-malliston trendikkäistä verkkatakeista ja tennareista. Printtipusakka, vaaleat farkut ja retro-tennarit ovat avain raikkaan miehekkääseen sporttiasuun.

Ei epäilystäkään – miesten premium-tuotteiden parasta antia ovat laadukkaat asusteet. Heitä olalle trendikäs putkikassi tai pujota silmille särmikkäät aurinkolasit. Myös pienillä yksityiskohdilla on väliä. Esimerkiksi tyylikäs lompakko määrittelee miehen. Isot clutch-lompakot vetävät sisäänsä kaiken, mitä mies tarvitsee. Valitse puolestaan kompakti korttikotelo, kun haluat vähentää tavaramäärää ja luottaa minimalistiseen tyyliin. Vyöt ja solmiot ovat tärkeä osa toimivaa asustepakkaa. Suosi klassisia ja tummia sävyjä sekä kultaisia yksityiskohtia, jotka pysyvät muodin kartalla myös tulevina sesonkeina.