Miesten kengät

12 554 tuotetta

Pidätkö siitä, että kenkiäsi katsotaan? Upeat miesten kengät täydentävät kaikki elämäsi tyylit. Vastaa pukeutumisen haasteisiin tekemällä niistä innostavia mahdollisuuksia!

Pitäisikö mennä tärkeään liikeneuvotteluun ja onkia keskustelukumppani kohteliaasti koukkuun? Vakuuta vastapuoli myös arvovaltaisella asulla: luksusta hohkaava miesten puku, klassinen kauluspaita ja hillitty solmio. Jos maskuliiniseen settiin kuuluu hulppea herrasmiehen liivi, hienostuneet puvunkengät ovat todellinen nappivalinta! Päällystakkina voisi toimia trenssi. Konttorin peruspäivään käy puku, jonka alla on simppeli t-paita. Ottaisitko tähänkin asuun asiatyylin nauhakengät, Thoria tähdittäneen Chris Hemsworthin tyyliin? Voithan tietysti vaihtaa asun jalkineet pehmeäpohjaisiin loafereihin ja housut huippumukaviin chinoihin!

Miesten kengät varmistavat muodikkaan vaikutuksen

Miesten kengät ovat osin klassisia, mutta löydät niistä paljon erilaisia tehokeinoja. Ovatko detaljit sinulle tärkeitä? Katseita kiinnittävät tekstuurit ja erottuvat tehostesaumat kertovat myös pukeutujan mielikuvituksesta. Taidokkaasti koristellut nilkkurit ja rohkeat bootsit antavat lisävoimaa farkkumiehen denim-tyyliin. Niissä on räväköitä remmejä ja erityisen näyttäviä solkia. Yhdistäisitkö näitä efektein elävöitettyjä jalkineita myös miehekkäisiin nahka-asuihin?

Väritä asut villisti tai hillitysti! Miesten kengät on väritetty pääosin klassisin ja maanläheisin sävyin. Saat kuumimmat väritrendit helposti irti varsinkin vapaa-ajan kengistä. Usein juuri huipputrendikkäät tennarit ovat niitä raikkaimpia väripilkkuja miehekkäiden kenkien joukossa. Täydennä niillä moniväriset vapaa-ajan tyylit tai kehittele järisyttäviä kontrasteja yksivärisissä katutyyleissä.

Ajattelit ehkä asustaa kenkien mukaan. Jopa aurinkolaseissa on kenkiin sopivia kuoseja! Miesten kengät löytävät parinsa myös laukuista. Asenna vaikkapa hyvännäköiset olkalaukut tehostamaan kenkien tyylikkyyttä. Kiinnitä katseita esimerkiksi tietokonelaukkujen ja jalkineiden pelkistetyllä tyylillä. Jos olet muotitietoinen mies, sovita samaan kaavaan myös lompakot ja käyntikorttikotelot. Saatat tarvita rentouttaviin harrastuksiin luotettavat sisäpelikengät tai kuntoilukengät. Räväkätkin reput sulautuvat luontevasti sporttiselta näyttävien urheilukenkien seuraan.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

¨

Kenkämuotia miehille

Laadukkaat miesten kengät luovat tyylikkään vaikutelman ulkoasuusi

Piristävillä kengillä tuot helposti ennennäkemätöntä muotia ja trendikkäitä vivahteita pukeutumiseesi!

Olipa lempityylisi persoonallista ja raikkaan räväkkää pukeutumista suosiva tai hillityn simppeleistä ja tummanpuhuvista kokonaisuuksista koostuva, laajoista kenkävalikoimista löytyy varmasti uudet lempikenkäsi! Miesten kengät sisältävät lukemattomia kenkämalleja joissa astella niin juhlien tanssilattioille, vauhdikkaiden harrastusten pariin sekä rentoa vapaa-aikaakin viettämään. Valitsemalla lempivärisi pääset jo loistavasti vauhtiin uusien kenkien valinnassa, ja huikeat määrät näyttäviä kenkämalleja odottaa sinua. Tervetuloa upeiden miesten kenkien maailmaan!

Koska ulkonäkö ja muodikkuus on tärkeä osa jokapäiväistä pukeutumista, on kenkävalikoimiin valikoitu käytössä loistaviksi osoittautuneita kenkäklassikoita sekä viimeisin trendein täydennettyjä kenkäuutuuksia. Tyyliä on helppo muunnella jalkineita vaihtamalla ja uuden stailin kokeilu on aika ajoin erittäin tervetullutta. Miten esimerkiksi asenteelliset biker bootsit, rennot espadrillot tai suippokärkiset nahkakengät toimisivat perinteisen asukokonaisuutesi täydentäjinä ja vaihtelevan tyylin luojina?

Monipuolisesta miesten kengät -valikoimasta löytyy sekä kuuluisien ja tunnettujen huippubrändien jalkineita kuin vielä tuntemattomampien, nousevien suunnittelijoiden ja uusien kuumien nimien taidonnäytteitä. Kenkien värit ja materiaalit vaihtelevat laajalla skaalalla joten vaihtoehtoja ja valinnanvaraa riittää!

Kapeiden graffitinharmaiden farkkujen kanssa jalkaan sopivat esimerkiksi mustat kapeakärkiset nahkakengät, jotka luovat muodikkuutta kokonaistyyliin. Valitsemalla jalkaan hohtavanvalkoiset tennarit nousee sporttisuus osaksi rentoa street-lookiasi. Loistavat all round -miesten kengät ovat korkeavartiset nahkanilkkurit, jotka sopivat erinomaisesti niin toimistolle kuin trendikkääseen vapaa-ajan viettoonkin.