Kengät

Kenkätarvikkeet

Suodatin

27 tuotetta

Kenkätarvikkeet kuuluvat jokaisen tyyliään vaalivan miehen varusteisiin. Kenkien hoitoa ja mukavuutta on hyvä miettiä jo ostovaiheessa, jolloin sopivien tuotteiden hankkiminen on vaivatonta. Esimerkiksi pohjalliset auttavat kenkää muotoutumaan juuri sinun jalallesi sopivaksi ja näin kengän pitomukavuus paranee entisestään. Pohjalliset auttavat myös siinä tapauksessa, että kengät hankaavat - näin etenkin alussa, kun jalkasi eivät ole vielä uusiin jalkineisiin tottuneet. Yksi pohjallisten tärkeimmistä tehtävistä on tietenkin jalan kuivana pitäminen. Jalat hikoavat päivän aikana paljon ja hyvät, kenkiin sopivat pohjalliset keräävät kosteutta. Pohjallisten merkitys korostuu talvisin, jolloin jalan tulee pysyä myös lämpimänä. Ergonomisesti muotoillut urheilupohjalliset sen sijaan auttavat vaimentamaan jalkaan kohdistuvaa iskua esimerkiksi juostessa. Talviolosuhteisiin oivallinen valinta on kengän ulkopuolelle kiinnitettävät pohjalliset. Liukkaalla kelillä tasapainottavat ulkopohjalliset auttavat vauhdikastakin kulkijaa pysymään pystyssä säällä kuin säällä.

Sopivat kenkätarvikkeet pidentävät jalkineen ikää

Kenkiä tulisi myös hoitaa asianmukaisin tuottein. Kenkätarvikkeita on olemassa kaikenlaisille kengille ja säännöllinen hoito pidentää jalkineiden ikää huomattavasti. Esimerkiksi aidot nahkakengät vaativat omanlaisensa hoitotuotteen, jotta se pysyisi korkealaatuisena. Myös ulkokenkiin ja tennareihin löytyy sopivia tuotteita, joilla jalkineista saa mahdollisimman pitkäikäiset. Säännöllinen pesu ja huolto asianmukaisilla kenkätarvikkeilla vaikuttaa tietenkin jalkineiden ulkonäköönkin. Korkealaatuiset nahkakengät pysyvät kuin uutena, kun huollat niitä sopivilla tuotteilla. Hoitotuotteet tulisi aina valita valmistusmateriaalin mukaan. Puhdistuksen ja kiillotuksen jälkeen kengät olisi hyvä vielä suojata sopivilla aineilla - näin pidennät myös itse hoidon ikää. Säännöllinen huolto myös estää kenkiä venymästä liikaa. Etsi nyt sopivat tuotteet juuri sinun kengillesi Zalando-verkkokaupasta. Saat meiltä kenkätarvikkeet vaivattomasti ja nopeasti - voit selata valikoimaamme kaikessa rauhassa kotonasi. Tilaa kerralla sopivat kenkätarvikkeet vaikka kaikille jalkineillesi kerralla. Anna kengillesi lisää käyttöaikaa ja tilaa sopivat tarvikkeet nyt Zalandosta!

Kun ostat uudet miesten kengät, muista aina tarkistaa, että sinulla on juuri kyseisille kengille sopivat kenkien hoitoaineet. Saadaksesi kengät mahdollisimman pitkäikäisiksi ja hyvin huolletun näköisiksi, korkealaatuiset kenkätarvikkeet ovat välttämättömät. Miesten kenkätarvikkeet sisältävät monia erikoisuuksia, ja siksi aidot nahkakengät vaativat erilaisen hoitotuotteen kuin esimerkiksi synteettinen kangas tai Gore-Tex. Miesten kenkätarviketuotteiden täytyisi siis olla juuri niin joustavat kuin miesten kengät ovat. Jokaiseen tilanteeseen ja jokaisille miesten kengille on olemassa juuri oikeat kenkätarvikkeet Zalandon verkkokaupassa.

Miesten kenkätarvikkeet helposti Zalandon verkkokaupasta!

Löydä siis omiin tarpeisiisi sopivat miesten kenkätarvikkeet! Kun tilaat uudet nahkaiset skeittikengät, puvunkengät tai tennarit, muista samalla tilata nahkaa suojaava suihke. Saat tilauksen kotiisi jo muutamassa päivässä, ja toimitus on ilmainen. Sinulla on myös 30 päivän palautusoikeus. Jos sinulla on kysyttävää tuotteista, älä epäröi soittaa suomenkieliseen palvelunumeroomme 0800 912 709, jossa asiantunteva asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi, tai laittaa sähköpostia osoitteeseen service@zalando.fi.