Katalogi

Suositut filtterit
671 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

BIG STAR -FARKKUJA VUODESTA 1979

BIG STAR on eurooppalainen tuotemerkki, jonka historia ulottuu vuoteen 1979. Ajan hengen mukaisesti sen käyntikorttina olivat klassisesta denimistä valmistetut housut, takit, paidat ja hameet. Yli 40 vuoden aikana BIG STARin suunnittelijoiden vaatteet ovat vakiinnuttaneet asemansa muotialalla ja onnistuen valloittamaan lukuisien asiakkaiden sydämet eri puolilla Eurooppaa. Laadukkaiden denim-vaatteiden ja vintage-estetiikan tarjoaminen ovat pysyneet yrityksen ensisijaisina tavoitteina tähän päivään asti, vaikka sen valikoima tarjoaakin myös nykytrendien mukaisia ratkaisuja.

BIG STAR -MUOTI

Farkut ovat brändin lippulaivatuote , ja tämä näkyy esimerkiksi iskulauseessa “Your life, your jeans”. BIG STAR -mallisto pitää kuitenkin sisällään myös muita vaatekategorioita sekä jalkineita ja asusteita. Brändi julkaisee useita mallistoja kertoja vuodessa, ja vaatteita on saatavana useissa eri kokoluokissa.

BASIC-mallisto koostuuperusvaatteista, jotka auttavat monipuolisen vaatekaapin rakentamisessaMallisto pitää sisällään yksinkertaisia t-paitojat, collegepaitoja ja -housuja, naisten skinny fit -farkkujen kaltaisia klassisia farkkumalleja sekä ajattomia jalkinetyylejä, kuten BIG STAR -tennareita. REGULAR-malliston tuotteilla voi puolestaanpiristää tyyliä ja seurata viimeisimpiätrendejä.

CLASSIC. Malliston suunnittelijat hakevat inspiraatiota katutyylistä ja tarjoavat ainutlaatuisia ratkaisuja leikkausten, painatusten ja yksityiskohtien suhteen. AUTHENTIC. Malliston vaatteiden tarkoituksena on luoda 70–90-lukujen tunnelmaa, tuotemerkin juurille palaten.

SOPUSOINNUSSA LUONNON KANSSA

Tuotemerkki erottuu paitsi laadukkaiden materiaaliensa myös ympäristöystävällisyytensä vuoksi. BIG STAR käyttää mallistoissaan kestävän kehityksen mukaisesti valmistettuja kankaita, mikä estää potentiaalisesti käyttökelpoisten materiaalien tuhlaamisen ja vähentää uusien raaka-aineiden käyttöä. Yritys käyttää luomupuuvillaa, joka on kasvatettu ilman torjunta-aineita tai myrkkyjä. Luomupuuvillan tuotannossa käytetään 71 prosenttia vähemmän vettä kuin tavanomaisen puuvillan tuotannossa. Lisäksi BIG STAR -valikoimaan kuuluu myös tuotteita, jotka on valmistettu kierrätysmateriaaleista, kuten kierrätyspuuvillasta.