Talvikengät

Suositut filtterit
52 995 tuotetta

Laadukkaat talvikengät kestävät kovaakin kulutusta

Talvikengät ovat olennainen osa pukeutumista talvella. Jotta varpaat eivät pääse jäätymään kovallakaan pakkasella kannattaa valita jalkaan kengät, joissa on lämmittävä vuori. Zalandon valikoimasta voit löytää lukuisia laadukkaita ja hyviä talvikenkiä, joiden avulla voit nauttia kylmistä ilmoista. Talvikenkiä on valikoimassa niin miehille ja naisille kuin myös lapsille. Laadukkaiden kenkien suunnittelussa tulee ottaa ensisijaisesti huomioon materiaali, jota niissä käytetään. Nahka on laadukas ja hyvä materiaali, joka on mukava jalassa sekä kestää pitkään. Etenkin jos kenkiä muistaa huoltaa asianmukaisesti, niin nahkakengät voivat kestää tyylikkäinä vuosia.

Materiaalin lisäksi hyvissä kengissä on huolella ommellut saumat ja tarkkaan mietityt yksityiskohdat. Yksityiskohtiin kuuluu esimerkiksi vetoketjut, jotka helpottavat kenkien jalkaan laittamista tai vaikka se minkälainen pohja kenkiin on valittu. Talvella kengissä on hyvä olla tukeva ja hieman paksumpi pohja, mikä pitää kylmyyden ja kosteuden helpommin kengän ulkopuolella. Kenkien pohjissa on myös hyvä olla hieman kuviointia, mikä vähentää liukkautta ja tekee kengistä turvallisemmat. Valikoimasta löytyy useissa malleissa kenkiä, joissa on paksut ja tukevat pohjat. Ne ovat samalla turvalliset ja hyvät jalassa sekä viimeisten trendien mukaan suunnitellut.

Tyylikkäät kengät talven jokaiseen hetkeen

Sen lisäksi, että talvikenkien tulee olla käytännölliset ne voivat näyttää myös hyvältä. Tyylistä ei tarvitse Zalandon valikoiman ansiosta tinkiä edes talvella. Oli sitten tyylisi sporttisen katu-uskottava tai klassisen hienostunut, voit löytää mieleisesi kengät tästä valikoimasta.

Naisille valikoimassa on upeita koroilla varustettuja bootseja, jotka sopivat niin juhlaan kuin myös arkeen. Korolliset bootsit on helppo stailata mekon tai vaikka farkkujen kanssa tilanteeseen sopiviksi. Nilkkurit on toinen klassinen talvikenkä malli, joka sopii useisiin erilaisiin tyyleihin. Valikoimassa on nilkkureita trendikkäillä paksuilla pohjilla sekä hieman ohuemmilla, mutta klassisilla pohjilla. Maiharit ovat sekä miehille että naisille sopivat kengät ja niitä löytyykin valikoimasta useita malleja. Miehille valikoimassa on erilaisia sporttisia kenkiä vapaa-ajalle, joista löytyy lämmittävä vuori. Perinteisiä kävelykenkiä ja nilkkureita, jotka soveltuvat talveen.

Talvikenkiä upeissa väreissä ja malleissa jokaisen tyyliin

Kenkien avulla on helppo tuoda esiin omaa persoonallista tyyliä ja sitä ei tarvitse Zalandon monipuolisen valikoiman vuoksi unohtaa talvellakaan. Talvikenkienkin kanssa saa revitellä ja tuoda esiin räväkkää tyyliä. Voit valita esimerkiksi kirkkaan pinkit korkeavartiset maiharit. Näillä kengillä kääntää varmasti katseita ja vie tyyliin täysin uudelle tasolle. Klassisten mustien ja ruskeiden kenkien lisäksi voit valita esimerkiksi trendikkäät valkoiset tai beiget talvikengät. Lapsille on valikoimassa värikkäämpiä talvikenkiä ja hauskoilla kuvilla koristeltuja talvisaappaita.

Kenkien malleissa riittää valinnanvaraa. Voit valita esimerkiksi lämpimät ja muhkeat talvisaappaat eri pituisilla varsilla. Vapaa-ajalle ja töihin sopivia klassisia kenkiä on useissa eri väreissä ja materiaaleissa. Valikoimasta löytyy myös sporttisia talvikenkiä, joissa voi lähteä vaikka vaeltamaan.