Mallisto

76 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

On vuosi 1965 sateisessa Pariisissa. Leon-Claude Duhamel tarkkailee sateessa kiiruhtavia pariisilaisia. Kunpa sateelta suojautuminen voisi olla helpompaa, ajattelee Duhamel. Tällä hetkellä syntyy ajatus, josta myöhemmin muotoutuu K-Way.

Nyt tämä Duhamelin simppeli ajatus toimivasta sadetakista on kantanut useita kymmeniä vuosia. Ensimmäinen merkin takki oli nylonista valmistettu unisex-mallinen sadetakki, jonka edessä oli tasku, jonne sadetakin sai käärittyä sisään. Siltä varalta -ajatuksen pohjalta syntyneen sadetakin ydinajatus oli antaa sateen yllättämille kaupunkilaisille liikkumisen vapaus, satoi tai paistoi.

K-Way on funktionaalisen pukeutumisen ajaton klassikko

K-Way on pariisilaisen tyylikäs ja samalla amerikkalaisen käytännöllinen. Takkien unisex-design on klassisen minimalistinen ja värit raikkaita. K-Way-sadetakit onnistuvat olemaan hienostuneen tyylikkäitä ja kuitenkin urbaanin viileitä. Malleja on lyhyinä ja pitkinä, hupullisina ja ilman huppua. Virtaviivainen vetoketju tehostevärein on tyylikäs yksityiskohta. Takit ovat kevyestä materiaalista, joka on helppo pakata mukaan pieneen tilaan. Tämä sadetakki toimii yhtä hyvin trendikkään sporttisena vapaa-ajan takkina. K-Way pukee koko perheen funktionaalisen tyylikkäisiin takkeihinsa.

Naisten sateenkestävä tyyli syntyy kirkkaan tai pastellisen värisestä lyhyestä takista, skinny-farkuista ja t-paidasta. Tumma takki tuo sporty chic -tyyliin pitkän trikoo- tai neulepaidan kanssa kerrostettuna sporttisen urbaanin vivahteen. K-Wayn takeissa on myös jotain retroa, joka muistuttaa 70-luvusta. Hauska tyyli syntyy sporttisesta pusakasta, mekosta ja tennareista. Merkki valmistaa myös tyylikkäät viittamalliset sadetakit, jotka viimeistelevät toimivan festarityylin.

Miesten K-Way-tyyli pariisilaisen tyylikkäästi syntyy chinoista, neuleesta, loafereista ja lyhythelmaisesta sinisestä sadetakista. Pidempi malli sopii urbaaniin tyyliin tennareiden, pillifarkkujen ja t-paidan kanssa. Hillitty design istuu myös suorien housujen, nilkkureiden ja kauluspaidan kanssa. K-Way valmistaa myös sadehousuja, -hattuja ja sateen kestäviä reppuja ja laukkuja. Merkin vaatteet sopivat täydellisesti aktiiviseen ulkoiluun ja liikkumiseen.

Tutustu myös