Mallisto

Suositut filtterit
384 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Wood Wood on oodi skandinaavisen puhtaille linjoille ja minimalistisille yksityiskohdille.

Jos olet hurahtanut vahvasti sportti-estetiikasta ammentavaan korkealuokkaiseen streetweariin, kannattaa sinun katsastaa merkki, tulet vaikuttumaan ja on hyvin mahdollista, että sinustakin tulee Wood Woodin fani.

Wood Woodin urbaanit juuret ovat lujasti kiinni kotikaupunkinsa Kööpenhaminan betonissa. Se on kuitenkin onnistunut kasvattamaan vehreitä oksia kohti high fashionia, josta se imee hienostuneita vivahteita - näin syntyy täydellinen undergroundin ja korkeamuodin symbioosi. Perustajakaksikko Karl-Oskar Olsen ja Brian SS Jensen kasvoivat graffitien ja 90-luvun katukulttuurin ympäröimänä, joten on luonnollista, että 2002 perustettu brändi henkii vahvasti katuja ja alakulttuureja. Minimalistista, jopa futuristista, merkkiä on tituleerattu yhtenä skandimuodin johtotähdistä.

Parasta Wood Woodin designissa on sen yllättävä monipuolisuus

Brändi tarjoaa tarkkaan räätälöityä designia, josta tulee mieleen mod-tyylin hienostuneisuus ja ajaton askeettisuus. Värimaailma on graafisen mustavalkoinen, jota elävöittävät yllättävät väripilkut, jotka tuovat designiin leikkisyyttä ja veikeyttä. Omintakeinen tyylisi saa lisää pontta t-paitojen ja neuleiden persoonallisista printeistä.

Maskuliininen tyyli taittuu hienostuneen asiallisesta rentoon b-boy-henkisyyteen. Kapeat vaaleat housut toimivat niin rennon collegen tai trendikkään pooloneuleen kanssa. Katutyylitaituri yhdistää asuunsa kalastajanhatun ja klassikkotennarinsa, kun samalla Punavuoren hurmuri heittää ylleen tikkitakin, kietoo boheemisti huivin kaulalleen ja vetää jalkaan tuoreeltaan plankatut nahkakävelykengät. Rennot beaniet ja huivit ovat merkin parasta antia.

Wood Wood -mimmi ei kaipaa röyhelöitä ja printtejä tuomaan esiin naisellisuuttaan, vaan suosii maskuliinisen puhtaita siluetteja - toimivaa ja simppelin tyylikästä. Suoralinjainen mekko tiukoilla kauluksilla taipuu sellaisenaan toimistolle tai illanviettoon - vapaa-ajalle sama mekko mukautuu, kun yhdistät siihen collegepaidan ja viileät tennarit.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua