Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kestävä kehitys
Kuosi
8 590 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Vero Moda kulkee ketterästi trendien täyttämiltä catwalkeilta urbaaniin katumuotiin. Se osaa leikitellä juuri sopivasti vastakohdilla, kuten maskuliinisuudella ja feminiinisyydellä, pehmeydellä ja rouheudella tai modernilla ja klassisella. Se onkin monen nuoren naisen luottomerkki, johon voi luottaa monipuolisesti eri elämän tilanteissa. Vero Moda luo upeita vaatteita muotitietoisille naisille, jotka ovat varmoja tyylistään, ja vaikka he seuraavatkin muotia silmä tarkkana, uskaltavat he tehdä tyylipäätökset aivan itsenäisesti hyödyntäen ajattomia klassikoita ja rohkeitakin trendejä.

Vero Moda leikkii näppärästi trendeillä

Tanskalaiseen Bestselleriin kuuluva Vero Moda tunnetaan erityisesti sen kyvystä muuntaa trendit ajattomiksi. Se saattaa valita rohkeitakin trendejä mutta toteuttaa ne skandinaavisen hienostuneesti ja hillitysti. Älä silti erehdy luulemaan, ettetkö löytäisi Vero Modan valikoimasta upeita statement-vaatteita! Brändi osaa myös taidokkaasti ajattomien ja funktionaalisten perusvaatteiden luomisen. Perusvaatteet ovat tärkeä pohja pukeutumisessa, sillä toimiva vaatekaappi koostuu helposti yhdisteltävistä vaatteista, joita voi korostaa muutamalla näyttävämmällä vaatekappaleella. Merkin fanit osaavatkin hassutella tyylillään juuri sopivasti – eihän muotia ja pukeutumista pidä ottaa liian vakavasti! Vero Modan printtikuviot ja voimakkaat värisävyt tuovat tummien sekä murrettujen ja pehmeiden sävyjen rinnalle voimaa.

Vero Modan tärpit

Nykyaikainen nainen viihtyy usein paremmin farkuissa kuin mekoissa, mutta Vero Modan mekot saavat pinttyneenkin farkkunaisen heltymään ja ihastumaan mekkoihin niin, että niistä tulee tärkeä osa arkistakin tyyliä. Merkki osaa taikoa upeita juhlamekkoja, joissa on naisellisen eleganssin lisäksi särmää. Se varmistaa myös farkkuihin mieltyneen naisen selustan, joten ei huolta, sen valikoimasta löydät ajankohtaisia farkkuja aina siisteistä pillifarkuista revityillä pinnoilla viimeisteltyihin girlfriend-farkkuihin. Kevyet puserot ja kauluspaidat ovat tärkeä osa modernin naisen vaatekaappia, sen tietää erityisen hyvin tämä merkki, joka luo upeita puseroita, neuleita ja kauluspaitoja, joissa on usein joku hienovarainen juju, joka saa ne erottumaan. Kauniin paidan voi mätsätä niin farkkuihin, chinoihin, hameeseen kuin palazzoihin, joten se on sijoituksen arvoinen luomus. Ethän unohda viimeistellä tyyliäsi tanskalaisbrändin asusteilla ja kengillä!

Yhdistät helposti

Vero Moda viehättää ympäri vuoden

Luottomerkki Vero Moda valmistaa naisille kaikkia arjen pukeutumisen peruselementtejä

Kevyitä toppeja, rentoja farkkuja ja suloisia neuletakkeja!Tanskalaisen Vero Modan tunnistaa selkeästä ja naisellisesta ilmeestä, monipuolisesta valikoimasta sekä muotivirtausten seuraamisesta.

Vero Modan monipuolisuus heijastuu laajana valikoimana viehättäviä luomuksia erilaisiin tilanteisiin ja vuodenaikoihin. Jos edessä on juhlat, tsekkaa merkin mekkomallisto: löydät niin herkkiä kesäisiä leninkejä kuin ryhdikkäitä kotelomekkojakin. Vapaa-ajan asukokonaisuuksia ajatellen merkki on myös moitteeton. Farkkuvalikoima on runsas ja trendikäs, yläosia löytyy niin katumuoti- kuin hippie chic -faneille. Muodollisempaa puolta edustavat taas bleiserit ja hienostuneet paitapuserot. Vero Moda on siis suorastaan täyden palvelun vaatemerkki!

Kesäinen Vero Moda -tyyli koostuu kepeistä topeista farkkushortseihin tai kynähameeseen yhdistettynä tai kauniisti laskeutuvasta maximekosta. Huolitellumpi ilme syntyy ryhdikkään t-paidan, kangashousujen ja ballerinojen yhdistelmästä. Välikauden ja viileiden iltojen pukeutumisen salaisuus piilee kerroksissa. Merkin valikoimista löytyy hurmaava valikoima erilaisia neuletakkeja ja bleisereitä. Printtipaitojen ja viehättävien materiaalien rinnalle nousevat myös erilaiset trendikkäät etnohenkiset kuviot!

Lempeä syyskuinen ilme rakennetaan esimerkiksi slim fit -housujen, väljän tunikan ja lämpimän takin yhdistelmästä. Vero Modan takkivalikoimasta löytyy niin ryhdikkäitä villakangastakkeja, lyhyitä ja tuulta torjuvia toppatakkeja kuin rentoja ja muodikkaita parka-takkejakin. Talven tullen asukokonaisuuksiin luodaan kerroksia myös valmistaa Vero Modan näyttävillä viitoilla ja nostalgisilla ponchoilla.

Asukokonaisuudet ympäri vuoden viimeistelevät tietenkin asusteet. Ja mikä parasta – Vero Modan asustevalikoimakin on erittäin trendikäs ja monipuolinen.