accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Luettelo / Vero Moda 2223 tuotetta

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkki
m
2223 tuotetta
2223 tuotetta

Vero Moda viehättää ympäri vuoden

Luottomerkki Vero Moda valmistaa naisille kaikkia arjen pukeutumisen peruselementtejä

Kevyitä toppeja, rentoja farkkuja ja suloisia neuletakkeja! Tanskalaisen Vero Modan tunnistaa selkeästä ja naisellisesta ilmeestä, monipuolisesta valikoimasta sekä muotivirtausten seuraamisesta.

Vero Modan monipuolisuus heijastuu laajana valikoimana viehättäviä luomuksia erilaisiin tilanteisiin ja vuodenaikoihin. Jos edessä on juhlat, tsekkaa merkin mekkomallisto: löydät niin herkkiä kesäisiä leninkejä kuin ryhdikkäitä kotelomekkojakin. Vapaa-ajan asukokonaisuuksia ajatellen merkki on myös moitteeton. Farkkuvalikoima on runsas ja trendikäs, yläosia löytyy niin katumuoti- kuin hippie chic -faneille. Muodollisempaa puolta edustavat taas bleiserit ja hienostuneet paitapuserot. Vero Moda on siis suorastaan täyden palvelun vaatemerkki!

Kesäinen Vero Moda -tyyli koostuu kepeistä topeista farkkushortseihin tai kynähameeseen yhdistettynä tai kauniisti laskeutuvasta maximekosta. Huolitellumpi ilme syntyy ryhdikkään t-paidan, kangashousujen ja ballerinojen yhdistelmästä. Välikauden ja viileiden iltojen pukeutumisen salaisuus piilee kerroksissa. Merkin valikoimista löytyy hurmaava valikoima erilaisia neuletakkeja ja bleisereitä. Printtipaitojen ja viehättävien materiaalien rinnalle nousevat myös erilaiset trendikkäät etnohenkiset kuviot!

Lempeä syyskuinen ilme rakennetaan esimerkiksi slim fit -housujen, väljän tunikan ja lämpimän takin yhdistelmästä. Vero Modan takkivalikoimasta löytyy niin ryhdikkäitä villakangastakkeja, lyhyitä ja tuulta torjuvia toppatakkeja kuin rentoja ja muodikkaita parka-takkejakin. Talven tullen asukokonaisuuksiin luodaan kerroksia myös valmistaa Vero Modan näyttävillä viitoilla ja nostalgisilla ponchoilla.

Asukokonaisuudet ympäri vuoden viimeistelevät tietenkin asusteet. Ja mikä parasta – Vero Modan asustevalikoimakin on erittäin trendikäs ja monipuolinen.