Mallisto

Suositut filtterit
1 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Cheap Monday on katu-uskottavaa denim-muotia kuumimmillaan! Huippusuositun ruotsalaisbrändin farkut ovat täydellinen urbaanin pukeutumisen elementti, olit sitten hipsteri tai skeittari.

Cheap Mondayn kuuma ydin ovat juuri täydellisen malliset, tiukat farkut – miehille ja naisille. Miehet löytävät merkin valikoimasta sopivasti kapenevat slim fit -farkut, naiset puolestaan napakat, tyylikkään korkeat mallit. Niiden ympärille on helppo rakentaa tyylikäs asukokonaisuus ympäri vuoden. Tietysti valikoimassa on myös muitakin malleja, eikä merkki olisi täydellinen, jollei se valmistaisi myös asusteita ja yläosia!

Cheap Monday vastaa tyylitietoisen denimin ystävän toiveisiin

Naisten kapeat Cheap Monday -farkut ovat täydellinen seuralainen saman merkin valikoimista poimituille huolellisesti napitetuille paitapuseroille kuin kuumaksi muoti-ilmiöksi muodostuneille collegepaidoillekin. Myös ylimittaiset neulepaidat ja parka-takit ovat kuin luodut merkin farkkuja silmällä pitäen! Kapeiden punttien kanssa sopivat niin tennarit, korkkarit kuin nilkkuritkin. Tyylitietoinen valinta on myös yhdistää slim fitit klassisten kävelykenkien kanssa. Tsekkaa myös muut farkkumallit, kuten tyrmäävän trendikkäät, 80-luvun muodista muistuttavat korkeat relaxed fit -farkut.

Miesten Cheap Monday -valikoima koostuu kapeista, hyvin istuvista farkuista. Ne sopivat niin huppareiden, ylipituisten t-paitojen kuin kauluspaitojenkin seuraksi. Sekä kävelykengät että korkeavartiset tennarit ovat edukseen merkin farkkujen kanssa! Tyylin täydentämiseen sopivat esimerkiksi lippikset ja reput – sekä tietenkin saman merkin rennot, makealla leikkauksellaan massasta erottuvat t-paidat.

Cheap Mondayn ystävät rakastuvat myös merkin koruihin, aurinkolaseihin ja takkeihin. Mitä muuta täydellisen asukokonaisuuden luomiseen edes voisi tarvita?

Tutustu myös

Cheap Monday - trenditietoisten farkkutaivas!

Cheap Monday on trendikäs tuotemerkki rakkaasta naapurimaastamme Ruotsista. Maailmallakin tunnettu ja arvostettu tuotemerkki on tunnettu trendikkäistä pillifarkuistaan ja persoonallisesta logostaan. Cheap Mondayn tarina alkoi jo vuonna 2000 secondhand-liikkeestä Tukholman liepeillä. Varsinainen läpimurto tapahtui kuitenkin vuonna 2004, kun ensimmäiset Cheap Monday-pillifarkut ja merkin pääkallologo esiteltiin suurelle yleisölle ensimmäistä kertaa. Tuotemerkin takaa löytyvät miehet nimeltään Örjan Andersson ja Adam Friberg, joista Örjan oli se, jonka mielestä farkkumarkkinoilta puuttuivat trendikkäät, hyvin istuvat ja edulliset farkut. Ensimmäinen 800 kappaleen erä merkin pillifarkkuja myytiin loppuun kahdessa viikossa ja menestystarina saattoi alkaa. Tämä klassinen farkkumalli on edelleen äärettömän suosittu housumalli Cheap Mondayn farkkumallistossa. Kuuluisan karaktäärisen pääkallologon ovat suunnitellet designereiden hyvät ystävät nimeltään Björn Altdax ja Karl Grandin.

Farkut ovat luultavasti suosituimpia vaatekappaleita maailmassa ja yhtä suosittuja lienevät t-paidat - siinä meillä onkin valmis, rennon tyylikäs asukokonaisuus. Farkkuja on monen erimallisia, monen erivärisiä, monia erilaisia pesuja ja monilla eri somisteilla ja kuoseilla. Erimalliset farkut sopivat erimallisille vartaloille ja pillifarkut imartelevat useimpien naisten muotoja. Pillifarkkuihin on myös helppo yhdistellä mekkoja, tunikoita, neuleita, saappaita, bootseja, korkokenkiä ja tennareita. Kapeat farkut ovat siitä ihmeellinen ja ihanteellinen vaatekappale, että niiden seuraksi sopivat täydellisesti monet erilaiset asut ja kengät, ja lopputulos on aina yhtä upea. Cheap Monday on kapeiden farkkujen farkkutaivas. Cheap Mondayn naisten farkkujen valikoimasta löydät kapeita farkkuja monissa eri väreissä ja malleissa. Täydellisesti istuvien farkkujen ei tarvitse maksaa maltaita, vaan ne voivat olla yhtä aikaa laadukkaita, trendikkäitä ja edullisia, kuten Cheap Monday -pillifarkut!

Cheap Monday uniikkia ja monivivahteista muotia järkevään hintaan!

Cheap Monday on laajentanut tuotevalikoimaansa suosituista pillifarkuistaan myös kenkiin, aurinkolaseihin, puseroihin ja t-paitoihin. Tämän raikkaan ja uniikin tuotemerkin valikoimasta trenditietoinen nainen valitsee myös ihastuttavat paitamekot ja rohkeat minihameet. Miehille Cheap Monday tarjoaa rentoja t-paitoja mielenkiintoisilla printeillä, hyvin istuvia farkkuja sekä rennon tyylikkäitä chinoja monessa upeassa värissä. Tyyli- ja laatutietoinen mies löytää valikoimasta myös hienot kauluspaidat ja aina yhtä ajankohtaiset farkkutakit. Tuotemerkki on suuresta suosiostaan huolimatta pysynyt uskollisena alkuperäiselle idealleen, joka syntyi halusta tarjota laadukasta huippumuotia ihan jokaiselle järkevään hintaan. Jo legendaarisen maineen saavuttaneet Cheap Monday-pillifarkut ja muut upeat merkin tuotteet shoppaat helposti ja mukavasti Zalandolta!