Mallisto / DC Shoes

Merkki
Hinta
15
15
270
270
Käyttövinkki

426 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/6
Korkeavartiset tennarit - blue STAR - Pitkähihainen paita - grey heather Pipo - mottled grey Skeittikengät - blue Skeittikengät - black/red/white PURE - Skeittikengät - olive/black COURSE - Matalavartiset tennarit - navy/blue/white CRISIS - Skeittikengät - grey STORY YOUTH REGULAR FIT - Talvitakki - chive TRASE - Matalavartiset tennarit - military REBOUND - Skeittikengät - multicolor HEATHROW IA LX - Matalavartiset tennarit - brown/dark chocolate LABEL YOUTH - Pipo - insignia blue TROOP YOUTH - Talvitakki - insignia blue HEATHROW - Loaferit/pistokkaat - black/dark red FRANCHISE YOUTH GLOVE - Sormikkaat - camo Pipo - black STAR - Pitkähihainen paita - black FRANCHISE YOUTH GLOVE - Sormikkaat - camo Matalavartiset tennarit - blue COURSE - Matalavartiset tennarit - wheat/black/dark chocolate HEATHROW SE - Matalavartiset tennarit - black RUNNEL BOY - Vapaa-ajan kauluspaita - rio red SPARTAN HIGH WR BOOT - Nauhalliset nilkkurit - wheat/dark chocolate ELLIS - Talvitakki - black TRASE - Matalavartiset tennarit - black TONIK SE - Matalavartiset tennarit - black camo SPARTAN HIGH WR BOOT - Nauhalliset nilkkurit - black Matalavartiset tennarit - wheat YA HEARD - Lippalakki - black DEFY YOUTH REGULAR FIT - Talvitakki - chive Matalavartiset tennarit - blue/pink THE LOCKER - Reppu - duck camo FRANCHISE YOUTH MITTENS - Lapaset - olive CHESTER YOUTH - Pipo - black TRASE SD - Matalavartiset tennarit - taupe DISASTER - Pitkähihainen paita - dark indigo Matalavartiset tennarit - black/multicolor Matalavartiset tennarit - dark navy TRASE - Matalavartiset tennarit - black/red/white Matalavartiset tennarit - multicolor FRANCHISE YOUTH GLOVE - Sormikkaat - olive HEATHROW - Matalavartiset tennarit - brown STAR - Printtipaita - black STAR - Huppari - black CHESTER YOUTH - Pipo - insignia blue ELLIS - Talvitakki - green AYDON - Talvitakki - green Korkeavartiset tennarit - black/red/grey CHESTER YOUTH - Pipo - chive BROMONT YOUTH - Pipo - tender shots RELAY - Talvihousut - waxed insignia blue ELBY BOY - Huppari - blue RELAY - Talvihousut - waxed leather brown SUMMIT - Laskettelutakki - black RAMPART - Laskettelutakki - black SERVO - Laskettelutakki - beetle HEATHROW - Loaferit/pistokkaat - grey SNOWSTAR - Huppari - british woodland RELAY - Talvihousut - waxed black

DC Shoes tuo jalkoihisi skeittimuotia jenkkityyliin! Tunnetun brändin valikoimista löytyy huippulaadukkaita vapaa-ajan vaatteita ja kenkiä muotitietoisille tytöille ja pojille. Alkumetreiltä lähtien merkki on keskittynyt tarjoamaan huippuvarusteita skeittauksen ammattilaisille. Laadukkuudeltaan ja toimivuudeltaan erinomainen brändi nousikin nopeasti huikeaan suosioon ensin yhdysvaltalaisten skeittareiden keskuudessa, ja myöhemmin DC Shoes valtasi ammattilaispiirit ympäri maailman. Ajan kuluessa tämä superbrändi on levittäytynyt myös lumilautailu- ja motocross-piireihin sekä vapaa-ajan kenkien ja vaatteiden pariin. Suosio ei ole syntynyt suotta: käyttäjäkokemukset ovat DC Shoes -tuotteissa hiponeet aina huippuluokkaa!

Laatua, kestävyyttä ja trendikkäitä ulkoasuja – street-muodin ykkönen DC Shoes on takuuvarma valinta tyylikkääseen pukeutumiseen. Trendikkääseen katutyyliin, vauhdikkaaseen Action Sports -henkiseen pukeutumiseen sekä rentoon vapaa-ajan hengailuun loistavasti sopiva brändi vakuuttaa varmasti sinutkin tyylillään. Tervetuloa upean valikoiman pariin!

Street-muotia maailman huipulta – DC Shoes osaa asiansa!

Skeittikenkien ja tennareiden joukosta löytyy niin korkeavartisia vaihtoehtoja kuin sirompiakin tossumalleja. Paksut kumipohjat tuovat joustavuutta vauhdikkaisiin askeleisiin ja lisäävät rentoa tyyliä kenkien ilmeeseen. Lukuisat värivaihtoehdot tuovat valinnan varaa niin yksiväristen kuin kirjavien kenkien ystäville. Kenkävalikoimia on täydennetty myös trendikkäillä loafereilla, jotka ovat yksityiskohtaisen tyylikäs kenkävalinta kirkkaista väreistä ja nopeasti jalkaan sujahtavista kengistä pitäville tyylitaitureille.

DC Shoes -vaatevalikoimien rennot t-paidat, printtikuvioilla täydennetyt pitkähihaiset sekä polvipituiset shortsit huokuvat mukavuutta ja huoletonta fiilistä. Valikoimien joukosta löytyy myös vaihtoehtoja astetta siistimpään pukeutumiseen, kuten pikeepaitoja ja kapeita, maanläheisissä sävyissä löytyviä chinoja. Tyylikkyys ja rento asenne ydistyvät DC Shoes -merkin vaatteissa!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

DC shoes

DC Shoes on urheilullisen katumuodin klassikko. Sen logo on painunut lähtemättömästi kaikkien katumuotia seuraavien mieliin! 90-luvulla perustettu jenkkimerkki tuli tunnetuksi legendaarisista skeittikengistään, joita skeittarit ostivat pari toisensa jälkeen ja käyttivät tilanteessa kuin tilanteessa löysien farkkujen kanssa. Nykyisin se valmistaa myös vaatteita ja esimerkiksi skeittireppuja. DC Shoes valmistaa myös lumilautailuvarusteita, joten merkki on snoukkaajienkin suosiossa - harrastaessa ja muulloinkin. Merkki valmistaa värikkäitä tennareita, käytännöllisiä asusteita ja tyylikkäitä vaatteita miehille, naisille ja lapsille. Merkki on raikas, luotettava ja aina uskottava!

DC Shoes on elämäntapa

DC Shoes -merkin vaatteiden lähtökohtana on urheilu. Tyyli saa inspiraationsa skeittareilta ja lumilautailijoilta, ja merkki valmistaa tuotteita, jotka mahdollistavat mahdollisimman hyvän suorituksen, oli kyse sitten rennosta ajanvietosta urheillen - tai ammattilaistason lumilautailusta tai skeittaamisesta! Merkki myös sponsoroi huippuammattilaisia. DC Shoes on seikkailuja, urheilua ja rentoa elämäntapaa arvostavan lempimerkki! Kiitos laajan valikoiman, voit viestiä mieltymyksistäsi ja elämäntavastasi niin kadulla, koulussa kuin työpaikallakin. Koska DC Shoesin suunnittelijat tietävät, että aina ei voi pukeutua huppareihin, he ovat luoneet myös esimerkiksi katu-uskottavia kauluspaitoja! Pääpaino on kuitenkin rennoissa ja tyylikkäissä kaupungille ja harrastuksiin sopivissa DC Shoes -vaatteissa.

Kuumaa katumuotia laadusta tinkimättä

Viime aikoina monet tähdet ovat pukeutuneet DC Shoesin värikkäisiin tennareihin. Esiintymislavoilla on nähty erityisen paljon kirkkaita värejä rohkeasti yhdisteleviä korkeavartisia tennareita. Niitä valmistetaan miehille ja naisille, ja ne näyttävät erityisen söpöiltä lasten jaloissa! Ne ilahduttavat taatusti päivästä toiseen. DC Shoes pysyy ajan tasalla vuodesta toiseen, säilyttäen kuitenkin alkuperäisen asenteensa ja asiantuntemuksensa urheilijoiden tarpeiden suhteen. Voit pukeutua merkin mallistoon joka päivä mukavasti ja käytännöllisesti. Tarjolla on tuotteita tuiskuun, sateeseen ja pitkille kävelyille kaupungin kaduilla! Merkki valmistaa myös kesäiset topit ja t-paidat täydellisen kesäloman kruunaamiseen. Tähän merkkiin pukeutumalla olet osa rohkeaa ja sporttista heimoa, joka on aina valmiina seikkailuihin säästä ja vuodenajasta piittamatta!