Katalogi

Suositut filtterit
512 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

DC Shoes on klassikkobrändi katutietoisille

DC Shoes perustettiin ysärillä slacker- ja skeittikulttuurin kulta-aikana. Merkki vaatettaa edelleen skeittaajat, snoukkaajat ja näistä tyyleistä inspiroituvat. Jenkkibrändi tunnetaan erityisesti laadukkaista ja cooleista skeittikengistään ja tennareistaan, mutta nykyisin valikoimiin kuuluvat myös vaatteet ja muut asusteet. Löydät nämä kaikki kätevästi Zalandon verkkokaupasta.

Tämän brändin tuntevat varmasti kaikki skeittauksen ja lumilautailun ystävät, mutta tyylikkäitä ja viileitä kenkiä saavat käyttää muutkin. Asut ja kengät sopivat kuitenkin jopa ammattilaistason käyttöön. Brändi on sponsoroinut lukuisia urheilijoita ja joukkueita ja auttanut heitä menestymään. Aktiivisesta mutta rennosta elämäntyylistä pitävät löytävätkin tältä merkiltä kaiken harrastamiseen tarvittavan. Tyylikkäät talvihousut pitävät sinut lämpimänä rinteessä, ja kulttikengät pitävät sinut skeittilaudan päällä.

Zalandon valikoimista löydät myös kulttisuosioon nousseet suoralippaiset lippalakit sekä paljon muuta.

Rennot DC Shoes -aktiivivaatteet kaikille

DC Shoes valmistaa kenkien lisäksi vaatteita sekä miehille että naisille. Useimmat vaatteet, asusteet ja kengät soveltuvat myös unisex-käyttöön. Vaatteita ja kenkiä on myös lasten ja nuorten koissa, jotta tulevaisuuden lupauksetkin pääsevät loistamaan. Löydät rennot pipot, hupparit ja anorakit, jotka päällä valloitat vaikka Alpit tai kuuluisat skeittirampit. Tai sitten haluat vain esitellä katutyyleistä inspiroituvaa muodin tajuasi.

Kengistä DC Shoes kuitenkin tunnetaan. Valittavanasi on niin korkea- kuin matalavartisia tennareita ja skeittikenkiä lukemattomissa väreissä ja printeissä, kaikki tietenkin brändin ikonisella logolla varustettuna. Löydät jopa yksinomaan lumilautailuun tarkoitetut urheilukengät valikoimasta - rantasandaalejakaan unohtamatta. Näitä samoja kenkiä ovat käyttäneet monet huippuammattilaiset. DC Shoesin tennarit eivät ole pelkät jalkineet, vaan osa elämäntyyliä ja asennetta. Nyt ne voivat olla myös sinun.

Brändi tarjoaa vaihtoehtoja myös hiukan snoukkarinnettä muodollisempaan pukeutumiseen. Huppari käy siistien housujen tai hameen kanssa työpaikallakin, ja vapaa-ajan kauluspaidoissa sekä skarpeissa chino-housuissa voit mennä jopa bisnestapaamiseen. Teepaidoissa taas on vaikutteita eri alakulttuureista - löydät esimerkiksi hippityylistä solmuvärjäystä tai graffiti- ja tatuointiestetiikasta inspiroituneita printtejä. Löydät myös asut surffarityyliin sopivasti.

Katu-uskottava tyyli syntyy asenteesta ja oikein valitusta yksityiskohdista

Jos päädyit tälle sivulle, olet jo ehkä melko varma omasta tyylistäsi ja siitä, mikä sinua miellyttää. Me Zalandolla haluamme tarjota sinulle nämä kulttituotteet sopuhintaan, helposti ja reiluin ehdoin. Pääset helposti selaamaan koko valikoimaa ja nappaamaan juuri ne kauan himoitsemasi lenkkarit, jotka tekevät sinusta katujen valtiaan.

Paitsi näyttävät erittäin viileiltä, nämä kengät ja asut ovat laadukkaita ja tarjoavat urheillessasi parhaan mahdollisen kokemuksen. Brändin maine yhtenä johtavista skeittimuodin nimistä on ansaittu. Kun ostat esimerkiksi klassiset tennarit, voit olla varma, että ne eivät ole seuraavana päivänä out.

DC Shoes sopii kaikenlaiseen ekstremeurheiluun, ja brändin tuotteita on nähty myös surffareiden ja BMX-pyöräilijöiden yllä. Olipa intohimosi sitten lumilautailu, skeittaus tai vain katumuodin aallonharjalla surffaus, DC Shoes voi olla juuri sinun merkkisi.