Mallisto / DC Shoes

Merkki
Hinta
13
13
300
300
Käyttövinkki
Uutuudet

432 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/6
REBOUND - Skeittikengät - multicolor STAR - Huppari - red SPARTAN HIGH WC WNT - Skeittikengät - brown SNOWSTAR YOUTH REGULAR FIT - Huppari - green SPARTAN - Skeittikengät - black/tan HEADPHASE RAGLAN - Huppari - charcoal heather HEADPHASE RAGLAN - Huppari - grey heather STAR CREW - Collegepaita - dark indigo REBUILT - Printtipaita - snow white CRISIS - Skeittikengät - navy THE BREED - Reppu - wheat CHESTER YOUTH - Pipo - insignia blue UNCOMPROMISED - Kangashousut - wheat STAR - Collegetakki - rio red HEADPHASE RAGLAN - Huppari - black SABOTAGE RAGLAN - Neule - red SPARTAN - Skeittikengät - black CITY STATE - Printtipaita - port royale STAR - Printtipaita - rio red/black TRASE - Matalavartiset tennarit - black SNAPPY BOY - Lippalakki - rio red SNAPPY BOY - Lippalakki - rainy day TRASE - Matalavartiset tennarit - military STAR - Printtipaita - rio red ATTITUDE - Huppari - black STAR - Printtipaita - black SNOWSTAR YOUTH REGULAR FIT - Huppari - dark shadow heather STAR - Collegetakki - blue SABOTAGE STRIPE - Neule - red HEATHROW IA TR - Matalavartiset tennarit - black PANORAMIC - Laskettelutakki - black Pipo - mottled grey PURE - Skeittikengät - black/charcoal CAPPELL - Collegepaita - green TIAGO SWITCH OLLIE - Printtipaita - snow white VENEER - Huppari - dark shadow RIJI - Laskettelutakki - black SNOWSTAR - Huppari - dark shadow SABOTAGE STRIPE - Neule - blue VIVA - Talvihousut - burnt henna STAR CREW - Collegepaita - port royale SERVO - Laskettelutakki - beetle RIJI - Laskettelutakki - beetle VENEER - Huppari - silver birch Laskettelutakki - black STUDIO 2 LX - Matalavartiset tennarit - grey/black Laskettelutakki - waxed black CINCHED - Reppu - duckcamo CINCHED - Reppu - washed indigo BROMONT YOUTH - Pipo - tender shots DEFY YOUTH - Talvitakki - chive HEATHROW - Matalavartiset tennarit - black HEATHROW IA LX - Matalavartiset tennarit - brown/dark chocolate CRISIS - Skeittikengät - grey HEATHROW - Matalavartiset tennarit - navy/blue/white HEADPHASE - Pitkähihainen paita - rio red STAR - Printtipaita - snow white HEATHROW - Loaferit/pistokkaat - black/dark red SQUARE BOXING - Huppari - black REBUILT - Printtipaita - sycamore

DC Shoes tuo jalkoihisi skeittimuotia jenkkityyliin! Tunnetun brändin valikoimista löytyy huippulaadukkaita vapaa-ajan vaatteita ja kenkiä muotitietoisille tytöille ja pojille. Alkumetreiltä lähtien merkki on keskittynyt tarjoamaan huippuvarusteita skeittauksen ammattilaisille. Laadukkuudeltaan ja toimivuudeltaan erinomainen brändi nousikin nopeasti huikeaan suosioon ensin yhdysvaltalaisten skeittareiden keskuudessa, ja myöhemmin DC Shoes valtasi ammattilaispiirit ympäri maailman. Ajan kuluessa tämä superbrändi on levittäytynyt myös lumilautailu- ja motocross-piireihin sekä vapaa-ajan kenkien ja vaatteiden pariin. Suosio ei ole syntynyt suotta: käyttäjäkokemukset ovat DC Shoes -tuotteissa hiponeet aina huippuluokkaa!

Laatua, kestävyyttä ja trendikkäitä ulkoasuja – street-muodin ykkönen DC Shoes on takuuvarma valinta tyylikkääseen pukeutumiseen. Trendikkääseen katutyyliin, vauhdikkaaseen Action Sports -henkiseen pukeutumiseen sekä rentoon vapaa-ajan hengailuun loistavasti sopiva brändi vakuuttaa varmasti sinutkin tyylillään. Tervetuloa upean valikoiman pariin!

Street-muotia maailman huipulta – DC Shoes osaa asiansa!

Skeittikenkien ja tennareiden joukosta löytyy niin korkeavartisia vaihtoehtoja kuin sirompiakin tossumalleja. Paksut kumipohjat tuovat joustavuutta vauhdikkaisiin askeleisiin ja lisäävät rentoa tyyliä kenkien ilmeeseen. Lukuisat värivaihtoehdot tuovat valinnan varaa niin yksiväristen kuin kirjavien kenkien ystäville. Kenkävalikoimia on täydennetty myös trendikkäillä loafereilla, jotka ovat yksityiskohtaisen tyylikäs kenkävalinta kirkkaista väreistä ja nopeasti jalkaan sujahtavista kengistä pitäville tyylitaitureille.

DC Shoes -vaatevalikoimien rennot t-paidat, printtikuvioilla täydennetyt pitkähihaiset sekä polvipituiset shortsit huokuvat mukavuutta ja huoletonta fiilistä. Valikoimien joukosta löytyy myös vaihtoehtoja astetta siistimpään pukeutumiseen, kuten pikeepaitoja ja kapeita, maanläheisissä sävyissä löytyviä chinoja. Tyylikkyys ja rento asenne ydistyvät DC Shoes -merkin vaatteissa!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

DC shoes

DC Shoes on urheilullisen katumuodin klassikko. Sen logo on painunut lähtemättömästi kaikkien katumuotia seuraavien mieliin! 90-luvulla perustettu jenkkimerkki tuli tunnetuksi legendaarisista skeittikengistään, joita skeittarit ostivat pari toisensa jälkeen ja käyttivät tilanteessa kuin tilanteessa löysien farkkujen kanssa. Nykyisin se valmistaa myös vaatteita ja esimerkiksi skeittireppuja. DC Shoes valmistaa myös lumilautailuvarusteita, joten merkki on snoukkaajienkin suosiossa - harrastaessa ja muulloinkin. Merkki valmistaa värikkäitä tennareita, käytännöllisiä asusteita ja tyylikkäitä vaatteita miehille, naisille ja lapsille. Merkki on raikas, luotettava ja aina uskottava!

DC Shoes on elämäntapa

DC Shoes -merkin vaatteiden lähtökohtana on urheilu. Tyyli saa inspiraationsa skeittareilta ja lumilautailijoilta, ja merkki valmistaa tuotteita, jotka mahdollistavat mahdollisimman hyvän suorituksen, oli kyse sitten rennosta ajanvietosta urheillen - tai ammattilaistason lumilautailusta tai skeittaamisesta! Merkki myös sponsoroi huippuammattilaisia. DC Shoes on seikkailuja, urheilua ja rentoa elämäntapaa arvostavan lempimerkki! Kiitos laajan valikoiman, voit viestiä mieltymyksistäsi ja elämäntavastasi niin kadulla, koulussa kuin työpaikallakin. Koska DC Shoesin suunnittelijat tietävät, että aina ei voi pukeutua huppareihin, he ovat luoneet myös esimerkiksi katu-uskottavia kauluspaitoja! Pääpaino on kuitenkin rennoissa ja tyylikkäissä kaupungille ja harrastuksiin sopivissa DC Shoes -vaatteissa.

Kuumaa katumuotia laadusta tinkimättä

Viime aikoina monet tähdet ovat pukeutuneet DC Shoesin värikkäisiin tennareihin. Esiintymislavoilla on nähty erityisen paljon kirkkaita värejä rohkeasti yhdisteleviä korkeavartisia tennareita. Niitä valmistetaan miehille ja naisille, ja ne näyttävät erityisen söpöiltä lasten jaloissa! Ne ilahduttavat taatusti päivästä toiseen. DC Shoes pysyy ajan tasalla vuodesta toiseen, säilyttäen kuitenkin alkuperäisen asenteensa ja asiantuntemuksensa urheilijoiden tarpeiden suhteen. Voit pukeutua merkin mallistoon joka päivä mukavasti ja käytännöllisesti. Tarjolla on tuotteita tuiskuun, sateeseen ja pitkille kävelyille kaupungin kaduilla! Merkki valmistaa myös kesäiset topit ja t-paidat täydellisen kesäloman kruunaamiseen. Tähän merkkiin pukeutumalla olet osa rohkeaa ja sporttista heimoa, joka on aina valmiina seikkailuihin säästä ja vuodenajasta piittamatta!