Mallisto

Suositut filtterit
653 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

DC shoes

DC Shoes on urheilullisen katumuodin klassikko. Sen logo on painunut lähtemättömästi kaikkien katumuotia seuraavien mieliin! 90-luvulla perustettu jenkkimerkki tuli tunnetuksi legendaarisista skeittikengistään, joita skeittarit ostivat pari toisensa jälkeen ja käyttivät tilanteessa kuin tilanteessa löysien farkkujen kanssa. Nykyisin se valmistaa myös vaatteita ja esimerkiksi skeittireppuja. DC Shoes valmistaa myös lumilautailuvarusteita, joten merkki on snoukkaajienkin suosiossa - harrastaessa ja muulloinkin. Merkki valmistaa värikkäitä tennareita, käytännöllisiä asusteita ja tyylikkäitä vaatteita miehille, naisille ja lapsille. Merkki on raikas, luotettava ja aina uskottava!

DC Shoes on elämäntapa

DC Shoes -merkin vaatteiden lähtökohtana on urheilu. Tyyli saa inspiraationsa skeittareilta ja lumilautailijoilta, ja merkki valmistaa tuotteita, jotka mahdollistavat mahdollisimman hyvän suorituksen, oli kyse sitten rennosta ajanvietosta urheillen - tai ammattilaistason lumilautailusta tai skeittaamisesta! Merkki myös sponsoroi huippuammattilaisia. DC Shoes on seikkailuja, urheilua ja rentoa elämäntapaa arvostavan lempimerkki! Kiitos laajan valikoiman, voit viestiä mieltymyksistäsi ja elämäntavastasi niin kadulla, koulussa kuin työpaikallakin. Koska DC Shoesin suunnittelijat tietävät, että aina ei voi pukeutua huppareihin, he ovat luoneet myös esimerkiksi katu-uskottavia kauluspaitoja! Pääpaino on kuitenkin rennoissa ja tyylikkäissä kaupungille ja harrastuksiin sopivissa DC Shoes -vaatteissa.

Kuumaa katumuotia laadusta tinkimättä

Viime aikoina monet tähdet ovat pukeutuneet DC Shoesin värikkäisiin tennareihin. Esiintymislavoilla on nähty erityisen paljon kirkkaita värejä rohkeasti yhdisteleviä korkeavartisia tennareita. Niitä valmistetaan miehille ja naisille, ja ne näyttävät erityisen söpöiltä lasten jaloissa! Ne ilahduttavat taatusti päivästä toiseen. DC Shoes pysyy ajan tasalla vuodesta toiseen, säilyttäen kuitenkin alkuperäisen asenteensa ja asiantuntemuksensa urheilijoiden tarpeiden suhteen. Voit pukeutua merkin mallistoon joka päivä mukavasti ja käytännöllisesti. Tarjolla on tuotteita tuiskuun, sateeseen ja pitkille kävelyille kaupungin kaduilla! Merkki valmistaa myös kesäiset topit ja t-paidat täydellisen kesäloman kruunaamiseen. Tähän merkkiin pukeutumalla olet osa rohkeaa ja sporttista heimoa, joka on aina valmiina seikkailuihin säästä ja vuodenajasta piittamatta!