Mallisto

Suositut filtterit
353 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Mitä tapahtuu, kun kaksi huippujalkinetta rakastuu? Palladium. Se on tennarin ja bootsin fuusiona urbaanin city-matkaajan lempilapsi. Palladium, tuo kaikkien trendinjanoisten sankari, on jokaisen seikkailijan luottokenkäpari, oli tyyli mikä tahansa.

Voit jättää hyvästit ylipursuavalle kenkälaatikolla, näillä kengillä tepastelet kanoottiretkeltä suoraan rokkikonserttiin, asfalttiviidakosta metsän siimekseen bongaamaan sieniä ja valloitettuasi kaupungin suurimman kukkulan suoraan muotinäytöksen eturiviin - aina yhtä tyylikkäästi ja yksillä samoilla kengillä! Monikäyttöisempiä kenkiä ei olekaan.

Palladiumiin voit luottaa tiukassakin paikassa!

Brändi perustettiin 1920 Lyonissa, Ranskassa. Kenkien tiukka laatu ja ergonomisuus ei yllätä, kun tietää, missä merkin juuret kulkevat. Se valmisti alun perin lentokoneen renkaita! Toisen maailmansodan jälkeen renkaiden kysyntä lakkasi ja yritys päätti suunnata tieto-taitonsa uusille urille 1940-luvun lopussa. Merkin tiukka asiantuntijuus ei jäänyt huomaamatta ja se aloitti kovin panoksin. Ensimmäinen asiakas oli kuuluisa Ranskan muukalaislegioona, joka tarvitsi kestävät ja hengittävät saappaat, joilla kykeni tarpomaan Pohjois-Afrikan autiomaassa. Palladiumin suosituin pari on edelleen sen Pampa-mallin desert bootsit.

Brändi on onnistunut puhaltamaan uutta eloa ajattomiin klassikkomalleihinsa, jotka ovat olleet ajankohtaisia jo usean vuosikymmenen ajan käyttämällä innovatiivisia materiaaleja ja modernisoimalla malleja. Kivipesty kanvaasi ja premium-nahka tuovat jalkineisiin urbaania kaupunkisoturimaisen coolia tunnelmaa, joka sopii erityisesti nykytrendien mukaiseen huolettoman huoliteltuun pukeutumiseen.

Maanläheisten värien rinnalle on noussut kirkkailla tehosteväreillä ja kuvioilla koristeltuja malleja, jotka istuvat raikkaaseen denim-muotiin täydellisesti. Palladiumien salaisuus on niiden renttumaisen rento ja helposti lähestyttävä design, joka on mutkaton yhdistää muihin ajattomiin klassikoihin, kuten farkkuihin. Palladium on kokenut kulkija, jonka charmi kasvaa vanhetessa!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua