Katalogi

Suositut filtterit
358 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Palladium - valikoiman tuotteet maailman valloittamiseen

Ranskalainen Palladium on merkki, joka on jo edelliseltä vuosituhannelta alkaen jättänyt jälkensä historiaan monipuolisena kenkäbrändinä. Alun perin lentokoneiden renkaista valmistetut kengät ovat näyttävä fuusio tennarista ja nilkkurista, joilla ovat kulkeneet niin muukalaislegioonan jäsenet kuin tavallisen kaupunkilaisetkin. Se oikeastaan yhdistää molempien mallien parhaat puolet hengittäväksi, mukavasti istuvaksi, mutta kuitenkin tukea tarjoavaksi jalkineeksi, joka ei häviä tyylissä kummallekaan.

Vuosikymmenten saatossa Palladium-kengät ovat yleistyneet katukuvassa. Niitä näkee tänä päivänä niin festivaaleilla, rannoilla kuin toimistoillakin. Jopa urheilijat ovat ottaneet ne käyttöön sali- ja lenkkikengiksi. Nykyään mallejakin on suunniteltu useampia, jotta Palladium-jalkineet vastaisivat paremmin erilaisten käyttäjien tarpeisiin.

Zalandon mallistosta löydät merkiltä niin matala- kuin korkeavartisiakin tennareita, nilkkureita, talvibuutseja, sandaaleita sekä lenkkareita. Näissä näyttävissä jalkineissa voit siis ulkoilla joka säässä ja tilanteessa. Tilaa omasi helposti sekä vaivattomasti meiltä ja pistä ne koetukseen.

Älä rajoita menoas, vaani valitse mahdollisuuksia luova Palladium

Palladium-kengät on suunniteltu niiden laatuun, ergonomiaan ja käytännöllisyyteen panostaen. Ne ovat paitsi säänkestävät ja moneen menoon sopivat, myös mukavat jalassa. Hengittävän puuvillan ansiosta jalka ei hikoile ja kangaskengät on helppo pitää puhtaana. Ihan ilman tukea ei tennareissakaan tarvitse liikkua, sillä korkea pohja kestää kulutusta ja suojaa jalkaa haastavammassa maastossa.

Merkin valikoimasta löytyy tosin perinteisten kangastennarien lisäksi myös esimerkiksi nahkaisia nilkkureita, jotka on vuorattu lämpöisellä villalla. Vaikka ulkona olisi siis viileämpi talvikeli, ei varpaitaan tarvitse palelluttaa. Seikkailijoille suunnitellut lenkkarit erottuvat puolestaan ohuella vuorauksellaan ja pohjallaan, joka vaimentaa iskuja esimerkiksi kovalla alustalla hölkätessä. Mikset toisaalta valitsisi sekä pidemmille kävelylenkeille että rannalle sopivia korkeakorkoisia sandaaleita, jotka kestävät kastumista.

Zalandolta löydät brändin kengät, jotka eivät kiristä, purista tai kulu kovassakaan käytössä. Valitse joko suloiset pinkit tennarit, klassisemmat ruskeanahkaiset nilkkurit tai metsänvihreät lenkkarit ja tilaa ne meiltä nopealla toimituksella.

Palladium-tuotteet kulekvat mukana retkillä ja arjessa

Merkki tarjoaa kenkien lisäksi muitakin vauhdikkaaseen elämäntyyliin sopivia tuotteita. Zalandon valikoimasta löytyy esimerkiksi tyylikkäitä reppuja retkeilijöille ja muille harrastajille. Nailonkankainen ja hieman armeijatyylinen kapsäkki on tyylikkään hillitty valinta. Se kulkee mukavasti selässä leveiden sekä oikeaan mittaan helposti kiristettävien hihnojen ansiosta.

Palladium-reppuun mahtuvat mukaan kaikki tärkeimmät tavarat niin vaellukselle, pyöräretkille kuin vaikkapa toimistollekin. Malliston reput ovat tilavia ja vapauttavat molemmat kädet käyttöön maaston vaihtuessa haasteellisemmaksi. Olennaisimmat juomapullot ja vaellussauvat voi napata helposti vaikkapa vauhdista, kun ne on kiinnitetty repun ulkoreunaan hihnalla. Kankainen pinta on helppo pitää puhtaana, vaikka rapaa ajoittain roiskuisikin.

Tule siis tutustumaan Palladiumin monipuolisiin ja toinen toistaan tyylikkäämpiin tuotteisiin, joihin rakastuu varmasti. Zalandolta löydät niitä laajan malliston, joten tarjonta takaa jokaiselle jotakin. Vertaile tuotteiden ominaisuuksia ja valitse itsellesi mieluisimmat jalkineet tai arkeasi helpottavat repun, jonka tilaat helposti verkkosivujemme kautta.