Suositut filtterit
4 022 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Adidas on katumuodin suosikkimerkki, joka osaa katsoa urheilumuotia aina uudesta vinkkelistä. Sen ehdottomasti trendivetoisin mallisto adidas Originals edustaa värikästä katumuotia, jossa ei kulmia rypistellä. Oman tyylinsä korostaminen on muodikasta, ja siihen adidas haluaakin Originals-mallistollaan tarjota inspiraatiota. Originals-tuotteet ovat adidaksen klassikkoja, joihin on puhallettu uutta ryhtiä – ne on tuotu nykyaikaan. Näihin trendivaatteisiin, -asusteisiin ja -kenkiin kannattaa tarttua, jos et pelkää huomiota ja kaipaat rentoja vaatteita täydentämään vaatekaappisi sisältöä.

Adidas Originals tarjoaa katumuodin ikonisia klassikoita

Adidas Groupin jokainen brändi edustaa omaa, uniikkia tyyliään, kuten myös adidas Originals. Yhteistä kaikilla adidaksen brändeillä on niiden määränpää, joka on tarjota jokaiselle atleetille ja urheilijalle aina harrastajista ammattilaisiin tuotteita, joiden avulla he voivat saavuttaa paremman tuloksen ja saada yhä paremman fiiliksen liikkuessaan. Originalsin vaatteet ja tennarit tuovat adidaksen urheilumuodin ikonit pallokentiltä kaduille. Erityisesti katumuodissa adidas Originals on suosittu, sillä sen vaatteet ovat persoonallisia, uniikkeja ja näyttäviä – kaikkea, mistä autenttinen katumuoti tunnetaan. Katumuodissa oman persoonan korostaminen ja riskien ottaminen on juju, jolla luodaan edelläkävijän asennetta virtaavia muodin huippuhetkiä.

Adidas Originals on ajankohtainen trendi

Originals haluaa tuoda sporttisen elämäntyylin pukukopeista kaduille. Se onkin tärkeä merkki, kun luodaan ajankohtaista athleisure-tyyliä. Athleisure-muodissa yhdistellään sportttisia elementtejä jokapäiväiseen tyyliin ja jopa räätälöityihin vaatteisiin – olit sitten matkalla brunssille, piknikille tai kaverin illanistujaisiin. Adidas Originalsin ikoniset tennarit näkyvät erityisen vahvasti katukuvassa. Valkoiset tennarit on helppo yhdistää mihin tahansa asuun tuoden siihen sopivan rentoa fiilistä. Kolme raitaa kertoo siitä, että astelet omia polkujasi mutta pysyt silti ajan tasalla. Mustan ja valkoisen rinnalla adidas Originals tarjoaa värikkäitä tennareita, jotka erottuvat katukuvassa. Ne voi sovittaa esimerkiksi Originalsille ominaisiin verryttelytakkeihin, jotka on koristeltu näyttävillä ja räiskyvillä kuvioilla. Verkkarit ovat huippumuodikkaat ja ne voi yhdistää niin klassiseen adidaksen kolmilehti-logolla koristeltuun huppariin, collegepaitaan kuin kauluspaitaan. Ylle voi vetäistä vielä rennon bombertakin tai elegantin trenssin.

Yhdistät helposti