Naisten juhlamekot

Suositut filtterit
2 160 tuotetta

Lumoavat naisten juhlamekot säväyttävät illanvietossa

Mekkoon kannattaa juhla-asun näyttävimpänä osana panostaa. Naisten juhlamekot on laaja kategoria, joka pitää sisällään niin klassisten tyylien edustajia kuin myös rohkeampia yksilöitä. Olipa kyseessä siis mikä vain juhla tai tilaisuus, Zalandon valikoimasta löydät taatusti juuri sen omannäköisen mekkosi.

Vaatetuksellasi voit näyttää maailmalle, kuka olet. Juhlamekon ei tarvitse olla poikkeus. Näkyvin tapa on valita sellaisia värejä, kuoseja ja leikkauksia, jotka hivelevät omaa silmää. Vaate voi olla myös kannanotto, jolla edustat omia henkilökohtaisia arvojasi. Kierrätysmateriaaleista valmistettu juhla-asu tai pre-owned-mekko on silloin nappivalinta.

Anna vaatteen tuoda persoonasi esiin

Oletko pitsin ja röyhelön ystävä? Innostutko värikkäistä kuoseista ja rohkeista leikkauksista? Vai luotatko ajattomaan pikkumustaan? Naisten juhlamekot voivat olla kaikkea näiden väliltä. Olitpa sitten oman elämäsi satuprinsessa tai jotakin ihan muuta, Zalando auttaa sinua erottumaan eduksesi.

Rentoon tyyliin sopiva slip on -mekko on aito ja teeskentelemätön valinta. Kaiken lisäksi se on myös erittäin mukava päällä. Näitä mekkoja löytyy niin iltapukutyyppisinä kuin vähän leikkisämpinäkin versioina. Ilmastovalveutunut voi bongata naisten juhlamekot -osiosta myös monia kierrätysmateriaaleista valmistettuja vaatteita. Zalando panostaa kestävän kehityksen mukaisen toimintaan ottamalla valikoimiinsa juuri tällaisia tuotteita j käyttämällä kierrätettäviä pakkausmateriaaleja.

Iso on in ja A-linjaiset mekot ovat kaikkialla. Väljyys ja volyymi antavat juhlamekollekin persoonallista ilmettä. Suuret hihat ja hulmuavat helmat yhdistettynä kirjavaan kuosiin on resepti katseita keräävään juhla-asuun. Lisää vielä sirot kengät ja näppärä laukku, niin look on valmis. Tiesitkö, että Zalandolta voit ostaa myös pre-owned-vaatteita? Juhlamekko on monille meistä harvemmin käytetty vaate, joten hyväkuntoisen second-hand-mekon ostaminen on paitsi ekologinen, myös hyvin järkevä valinta. Näin uudenveroinen vaate saa jatkaa elämäänsä sen sijaan, että se päätyisi jätteeksi. Lisäksi niin ostaja kuin myyjäkin saavat hyvän mielen, ja maapallo kiittää.

Tilaisuus määrittää naisen kuin naisen juhlamekon

Joskus juhlamekon valinnalle asettaa raamit tilaisuuden pukukoodi. Omaa tyyliä voi kuitenkin sen puitteissa tuoda esiin pienellä kekseliäisyydellä. Hillitty kotelomekko muuttuu kapean vyön avulla heti astetta linjakkaammaksi. Rento kietaisumekko taas on sähäköiden korkokenkien kaverina hetkessä juhlava. Zalandon maltillisistakin mekkomalleista löytyy paljon erilaisia variaatioita ja hauskoja yksityiskohtia. Juhlavan yksinkertainen voi täten olla samaan aikaan myös sopivasti omaperäinen!

Biletoppimuoti on tehnyt paluun ja samaa asennetta voi löytää myös rennomman tilaisuuden juhlamekkoon! Cocktail-mekkojen valikoima on Zalandolla säihkyvä ja värikäs. Satiinia rohkeissa värisävyissä vai kenties glitteriä ja paljetteja kunnon ysärityyliin? Näyttävä sisääntulo on varma. Pitsimekko on varma valinta juhlaan kuin juhlaan. Se on samaan aikaan sekä perinteinen että raikas. Tilaisuudesta riippuen pitsiä voi olla reilusti koko mekon mitalta tai vaikka vain pieni kaistale kauluksessa.

Hääjuhla, pikkujoulu, gaalailta tai rippijuhla – oli tilaisuus tai kekkeri mikä hyvänsä, Zalando on täällä sinua varten. Inspiroidu, ihastu ja shoppaa!