Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.

×Hyväksyn.

MAKSUTON ASIAKASPALVELU 0800 944 51

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

×

Juhlamekot 1057 tuotetta

Merkkiv
m
Laona-iltapuku

Juhlat tulossa eikä yhtään sopivaa juhlamekkoa! Vaikka miehesi mukaan vaatevarastosi olisi jo enemmän kuin riittävän suuri, jokainen naisystäväsi tietää, että jokainen juhla tarvitsee arvoisensa mekon. Uusi juhlamekko tuo piristystä ja lisää juhlan tuntua. Se osoittaa myös arvostusta juhlan järjestäjiä kohtaan; hankithan uuden juhlamekon nimenomaan muistaaksesi tämän juhlan aina. Tästä juhlasta tulee erikoistapaus. Zalandon juhlamekot antavat sinulle niin paljon valinnanvaraa, että toivot pian postiluukkuusi napsahtelevan useammankin juhlakutsun. Lue kutsu huolella ja tarkasta siitä juhlan luonne ja pukeutumisetiketti. Muista, että voit aina soittaa juhlan järjestäjälle ja varmistaa pukeutumisohjeet. Kun olet varma, että olet kunnioittanut etikettiä, voit levollisin mielin vain nauttia juhlaan valmistautumisesta.


Löydät varmasti täydellisen juhlamekkosi Zalandolta


Just Cavalli -juhlamekko

Zalandon valikoimassa on puuvillasta, pellavasta, silkistä, viskoosista ja sekoitekankaista valmistettuja ihania juhlamekkoja, arkisemmasta leffatreffimekosta häävieraan juhla-asuihin tai arvokkaampaankin juhlaan. Juhlaan löydät mekon jopa 10 euron hinnalla. Upeimmat ja uniikimmat suuren juhlan mekot voivat maksaa jopa 2000 euroa. Talvinen juhlamekko voi olla myös kudottu: villa-, kashmir- ja mohairmekot ovat elegantteja valintoja lumisella kaudella. Juhlamekkoja on Zalandolla lukuisilta laatumerkeiltä sekä huokeammilta trendimuotitaloilta. Juhlamekot löydät sivustolta halutessasi merkin, värin ja materiaalin mukaan ryhmiteltyinä. Suosituista malleista näet yhdellä silmäyksellä, mikä on kauden trendi ja mitä muut ovat hankkineet.


Valmistaudu juhlaan huolella ja muista huoltaa juhlamekkosi juhlan jälkeen


Zalandon juhlamekot virittävät sinut jo alustavasti juhlaan, kun saat Zalandon paketin kotiin ja sovitat mekkoasi ensimmäistä kertaa. Jos kyseessä on merkittävä juhla, muista tilata juhlamekkosi riittävän ajoissa. Niin ehdit myös tarvittaessa vaihtaa sen kokoa tai mallia, mikäli mekko ei olekaan täydellinen juuri sinulle. Tuotteen vaihtaminen on Zalandolla ilmaista ja aivan suositeltavaa, sillä Zalando haluaa sinun olevan 100 % tyytyväinen ostoksiisi. Zalando haluaa, että voit tuntea itsesi täydelliseksi tärkeässä juhlassasi. Toivotamme ihanaa juhlaa!