Juhlamekot

1 104 tuotetta

Naisten juhlamekot, jos mitkä, saavat naiset huokailemaan ihastuksesta! Sisäinen muotimuusasi herää henkiin heti, kun näet hulmuavan helman, vyötäröä hivelevän leikkauksen ja näyttävän dekolteen muodostaman ihanuuden. Vai oletko enemmänkin tanssilattioiden mystinen kuningatar? Siinä tapauksessa sulavalinjainen pikkumusta tai kipakka cocktailmekko saavat veresi kuohumaan ja kaipaamaan hämyisten iltojen kiihkeää tunnelmaa.

Arvokkaan elegantit naisten juhlamekot

Niitä harvoja tilaisuuksia, joissa pääset käyttämään iltapukua, kannattaa vaalia! Jos olet vaatimatonta tyyppiä, heittäydy kerrankin turhamaisuutesi pyörteisiin ja pukeudu upeammin kuin koskaan ennen. Aloita hehkeästä juhlamekosta, korista se näyttävin koruin ja asustein, ja anna jonkun muun laittaa hiuksesi ja kasvosi kauniiksi. Kokeile, miltä tuntuu olla juhlien kiitellyimmin pukeutuneiden vieraiden joukossa. Jos olet juhlan kohde, älä säästele vähääkään näyttävyydessä. Säteile onnellisena ja ylväänä kuin Grace Kelly konsanaan pitkässä juhlamekossasi. Kun haluat säväyttää herkullisilla väreillä, kokeile herkkiä pastellinsävyjä tai syviä, täyteläisiä sävyjä. Huurteiset ja hennot väritykset antavat ilmeeseesi satumaista hohtoa kun taas tummat sävyt tuovat tyyliisi vakuuttavaa voimaa. Useampaa eri väriä sisältävä asu kaipaa balanssia, jota saat hillityistä koruista ja asusteista.

Sähäkkänä bilehileenä

Onneksi kaikki juhlat eivät edellytä tiukkaa pukukoodia. Kun tiedossa on ilta kaupungilla, parhaat naisten juhlamekot tähän tilaisuuteen ovat tiukkoja ja niukkoja. Tietysti kohtuus, tasapaino ja tyyli pitäen mielessä. Mini- tai midimittainen mekko pysyy klassisen tyylikkäänä, kun yläosa on astetta peittävämpi kuin alaosa. Pikkumusta venepääntiellä ja pitkillä hihoilla säihkyvien metallidetaljien ja pelkistettyjen korkokenkien kanssa jättää päähuomion sinulle. Vaivattoman kaunis tyyli onkin aina kaikkein luotettavin. Metallinhohtoiset ja samettipintaiset naisten juhlamekot antavat mielenkiintoisen tekstuurin juhla-asuusi. Tämä harvinainen valinta saa aina osakseen positiivista huomiota, kun se imartelee mekon muotoa. Monet luonnonmateriaaleista, kuten nahasta, valmistetut naisten juhlamekot taipuvat kauniisti muotoihisi ja hengittävät hyvin tiukemmissakin malleissa. Jos et viihdy tyttömäisissä kukkamekoissa, tuo nahkamekko juhlatyyliisi kaivattua, kapinallista säpinää.

Yhdistät helposti

Tyylikkäät juhlamekot jokaiselle naiselle

Löydä tilanteeseen kuin tilanteeseen sopiva juhlamekko

Tietyt juhlallisuudet edellyttävät tietyllä tavalla juhlallista pukeutumista. Ja mikäpä naisen mieltä enemmän lämmittäisi kuin uuden juhlamekon ostaminen? Mekko loihtii naisellisen siluetin ja saa kantajansa säteilemään. Asukokonaisuus täydennetään tyyliin sopivilla asusteilla. Jos etsit täydellistä juhlamekkoa, ota selvää, millainen mekko sopii mihinkin tilanteeseen. Vaikka pikkumustan valitsemalla osuukin tavallisesti aina oikeaan, kannattaa joihinkin tilaisuuksiin harkita värikkäämpää, näyttävämpää ja ylellisempää asua. Pukeutumisoppaastamme löydät vinkkejä sopivan mekon valintaan.

#häät: Valkoinen on morsiamen väri, mutta kesähäihin pastellinsävyt ovat oivallinen valinta. Suosittelemme erityisesti laskeutuvia kankaita ja pehmeää profiilia. Häistä riippuen voi myös iloisenvärinen, A-linjaiseksi leikattu cocktailasu soveltua hyvin – värinä esimerkiksi fuksia tai petroolinsininen. Yhdistä siihen yksiväriset, hillityt asusteet ja teräväkärkiset korkokengät.

#gaala: Iltajuhliin suosittelemme lattiaan asti ulottuvaa iltapukua. Tummat värit, esimerkiksi viininpunainen, yönsininen tai musta sopivat etenkin arvokkaisiin tilaisuuksiin, kuten gaalailtaan – joko huomiota herättävän kimaltelevasta materiaalista tai vaatimattomammin laskeutuvasta sifongista. Asusteet saavat olla selvästi erottuvat, esimerkkeinä vaikkapa metallisomisteiset korkokengät tai voimakkaan punainen käsilaukku.

#syntymäpäivät: Tavanomaista juhlavammille syntymäpäiville, esimerkiksi pyöreitä vuosia juhlittaessa, tulee myös pukeutua juhlavasti. Brunssille voi valita pastellin- tai kermanvärisen lyhyen mekon, siinä missä illallisjuhlissa kannattaa luottaa mustaan, antrasiittiin tai havunvihreään.