accountCreated with Sketch.accountCreated with Sketch.bagCreated with Sketch.bagCreated with Sketch.zalando logoCreated with Sketch.menuCreated with Sketch.

MAKSUTON ASIAKASPALVELU 0800 912 709

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Juhlamekot 1054 tuotetta

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkkiv
m
1054 tuotetta
1054 tuotetta

Ajattoman elegantti, pirteän säväyttävä vai tyttömäisen söötti?

Juhlamekot jokaiselle naiselle

Mikä onkaan ihanampaa kuin pukea ensimmäistä kertaa päälleen uusi, ylellinen juhlamekko?

Vaikka juhlapukeutuminen on viime vuosina vapautunut ja virallisemmissakin tilaisuuksissa uskaltaa ottaa pukeutumisriskejä, kannattaa juhlapukuetikettiä silti silloin tällöin muistutella mieleen. Usein jo kutsusta käy ilmi, millaista pukeutumista vierailta odotetaan. Jos näin ei ole, vihjeenä voi toimia tilaisuuden luonne, juhlan ajankohta ja juhlapaikka. Myös juhlien järjestäjän omasta tyylistä voi yrittää arvata, kuinka muodollista tai vapaata pukeutumista hän vierailtaan odottaa. Tasa-arvo ei valitettavasti ole ehtinyt vielä etikettisääntöihin: naisten juhlapuvun tyylin tulee aina noudattaa miehen juhlapukua. Jos siis kavaljeerisi aikoo tehdä vaikutuksen frakissa, ainoa mahdollisuutesi on pukeutua pitkään iltapukuun tai kansallispukuun. Smokkimiehen seuralainen voi valita joko pitkän tai lyhyen iltapuvun tai juhlavan housuasun. Päiväjuhlissa pukeutuminen on yleensä iltajuhlia vapaampaa. Päiväjuhliin sopii pitkä mekko, kotelomekko tai juhlava jakkupuku. Juhlapukeutumisessa on otettava huomioon myös sopivat asusteet eli kengät, käsineet, mahdolliset hatut ja muut päähineet sekä korut ja laukut.

Juhlamekot naisille Zalandolta
@zalando Tutustu juhlamekkovalikoimaan Zalandolla

Kuvioitu vai minimalistisen yksivärinen?

Juhlamekot viettelevät monissa eri väreissä ja materiaaleissa

Juhlamekot tarjoavat monelle suunnittelijalle ja muotitalolle mahdollisuuden saada näkyvyyttä helposti. Tunnetut designerit suorastaan kilpailevat siitä, kuka saa pukea tähdet Oscar-gaalaan ja muihin suuriin seurapiiritapahtumiin.

Myös kuninkaalliset ovat juhlapukutrendien etunenässä, sillä he joutuvat asemansa puolesta edustamaan paljon. Kuninkaallisia koskevat toki eri soveliaisuussäännöt kuin Hollywood-tähtiä tai tavallisia muodinkuluttajia. Esimerkiksi anteliaita halkioita tai napaan ulottuvia päänteitä ei prinsessojen yllä näe. Silti he onnistuvat olemaan yhtä aikaa sekä konservatiivisella että modernilla ja trendikkäällä tavalla tyylikkäitä. Ennen juhlamekot olivat usein mustia tai tummasävyisiä. Musta iltapuku tai cocktail-mekko ovat edelleenkin kelpo valintoja. Iloiset värit ja huomiota herättävät kuosit ovat kuitenkin vallanneet alaa juhlapukeutumisessa. Välillä on kiva säväyttää vaikkapa smaragdinvihreässä tai herkän puuterinvärisessä juhlamekossa.

Juhlamekot Zalandolla
@zalando Juhlamekot Zalandolla