Naisten juhlamekot

Suositut filtterit
2 624 tuotetta

Tyylikkäät juhlamekot jokaiselle naiselle

Löydä tilanteeseen kuin tilanteeseen sopiva juhlamekko

Tietyt juhlallisuudet edellyttävät tietyllä tavalla juhlallista pukeutumista. Ja mikäpä naisen mieltä enemmän lämmittäisi kuin uuden juhlamekon ostaminen? Mekko loihtii naisellisen siluetin ja saa kantajansa säteilemään. Asukokonaisuus täydennetään tyyliin sopivilla asusteilla. Jos etsit täydellistä juhlamekkoa, ota selvää, millainen mekko sopii mihinkin tilanteeseen.Vaikka pikkumustan valitsemalla osuukin tavallisesti aina oikeaan, kannattaa joihinkin tilaisuuksiin harkita värikkäämpää, näyttävämpää ja ylellisempää asua. Pukeutumisoppaastamme löydät vinkkejä sopivan mekon valintaan.

#häät: Valkoinen on morsiamen väri, mutta kesähäihin pastellinsävyt ovat oivallinen valinta. Suosittelemme erityisesti laskeutuvia kankaita ja pehmeää profiilia. Häistä riippuen voi myös iloisenvärinen, A-linjaiseksi leikattu cocktailasu soveltua hyvin – värinä esimerkiksi fuksia tai petroolinsininen. Yhdistä siihen yksiväriset, hillityt asusteet ja teräväkärkiset korkokengät.

#gaala: Iltajuhliin suosittelemme lattiaan asti ulottuvaa iltapukua. Tummat värit, esimerkiksi viininpunainen, yönsininen tai musta sopivat etenkin arvokkaisiin tilaisuuksiin, kuten gaalailtaan – joko huomiota herättävän kimaltelevasta materiaalista tai vaatimattomammin laskeutuvasta sifongista. Asusteet saavat olla selvästi erottuvat, esimerkkeinä vaikkapa metallisomisteiset korkokengät tai voimakkaan punainen käsilaukku.

#syntymäpäivät: Tavanomaista juhlavammille syntymäpäiville, esimerkiksi pyöreitä vuosia juhlittaessa, tulee myös pukeutua juhlavasti. Brunssille voi valita pastellin- tai kermanvärisen lyhyen mekon, siinä missä illallisjuhlissa kannattaa luottaa mustaan, antrasiittiin tai havunvihreään.