accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Naisten housut 4016 tuotetta

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkki
m
Vyötärön korkeus
4016 tuotetta
4016 tuotetta
Svea-verryttelyhousut

Housut eivät ole olleet naisten käytössä kuin vasta sata vuotta! Vuonna 1910 pariisilaiset muotisuunnittelijat suunnittelivat ensimmäiset naisten housumallistot. Kun eräs helsinkiläisnainen käveli sitten näissä muotihousuissa kaupungilla, poliisi puuttui asiaan ja kehotti häntä menemään kotiinsa, pois julkiselta paikalta. Sisällissodan aikana vuonna 1918 paheksuttiin sitten punakaartin naisia housujen käytöstä. Hiljalleen housut kuitenkin vääjäämättä alkoivat hiipiä ”kunniallistenkin” naisten kaappeihin, tosin vuonna 1924 Kotiliesi-lehti vielä varoitti, että ”kuitenkin on vain ani harvoja naisvartaloita, jotka tuollaisessa asussa näyttävät sieviltä, korkeintaan aivan nuoret solakat tytöt." Mutta sitten saapui naisillekin urheiluharrastusbuumi ja todettiin, että "kuka kerran on saanut kunnolliset hiihtohousut jalkaansa, hän ei niitä enää hameeseen vaihda”. Nuorisokulttuurin läpimurto 1960-luvulla lopulta kunnolla vapautti naisten pukeutumisen, mutta esimerkiksi kouluissa sallittiin naisopettajien pukeutuvan housupukuun vasta 1970-luvulla.


Housuissa on valinnanvaraa - Zalandolla on tuhansia naistenhousuja!


Saint Tropez -kangashousut

Zalandolla voit etsiä haluamasi housut chinoista, kangashousuista, shortseista. leggingseistä, haalareista tai verryttelyhousuista. Valitse koko, väri, merkki tai hinta, ja anna palaa! Zalandolta löydät kaikki huippumerkit sekä uusia trendikkäitä housumerkkejä, joilla korostat omaa uniikkia tyyliäsi. Merkeissä on edustettuna muun muassa Benetton, Only, Pepe Jeans, Ralph Lauren, Escada, Hilfiger, GStar ja Svea. Zalandon oma Essential-mallisto tietysti tarjoaa oman, tarkasti harkitun perushousumalliston, jolla rakennat pukeutumisesi perustukset. Housut näet tuotesivulla valokuvamallin päällä! Lisäksi on tietoa housujen mitoista, materiaaleista ja yksityiskohdista. Housuissa istuvuus ja leikkaus ovat ehkä tärkeämpiä kuin missään muussa vaatekappaleessa. Tilaa rohkeasti vaikka useammat kaksilahkeiset kotiin sovitettavaksi. Zalandolla asiakastyytyväisyys on avainasemassa ja siksi vaihtaminen on maksutonta ja vaivatonta.


Housujen ilmeen muutat puserolla, asusteilla ja kenkävalinnalla


Housujen yläosan valinnassa kannattaa käyttää harkintaa ja kokovartalopeilin apua. Kapeisiin housuihin voi valita laajemmasta valikoimasta; voit yhdistää muhkean villatakin, niukasti leikatun jakun, röyhelöisen pitsipaidan tai slimmin trikootopin, ja onnistut varmasti. Leveiden ja superleveiden kangashousujen kanssa valitse linjakas ja yksinkertainen yläosa ja anna housujen nousta katseenvangitsijaksi. Kokeile housuja piikkikorkoisten korkkareiden tai cowboy-bootsien kanssa - housuilla on monta erilaista ilmettä.