Naisten housut

12 901 tuotetta

Naisina tiedämme, että housut peittävät useimmiten suurimman pinta-alan kropastamme, joten ei ole yhdentekevää, mitä puemme asun alaosaksi. Jos kohtaat vaatekriisin aamu toisensa jälkeen, ratkaisu saattaa hyvinkin löytyä muutamasta tai yhdestäkin täydellisen mallisesta naisten housuparista. Jo yhdet täydellisesti istuvat housut takaavat sen, että voit sanoa hyvästit asukriisille. Täydellisen housuparin ympärille voi koota vaikka kymmeniä toimivia yhdistelmiä!

Rennoinkin vapaa-ajan tyyli kätkee useimmiten sisälleen salaisuuden: nimittäin yhden tarkkaan harkitun, kauniisti valmistetun ja laadukkaan vaatteen. Tällainen vaate voisi olla vaikkapa aina yhtä skarpin vaikutelman antavat suoralahkeiset kangashousut tai niiden rennommat kaverit, trendikkäästi aavistuksen vajaamittaiset chinot. Korkeavyötäröinen malli kaventaa vyötäröä ja korkokenkiin yhdistettynä pidentää sääriä. Pue housujesi pariksi raikkaan naiselliset korkeakorkoiset sandaalit ja paidaksi väljästi leikattu t-paita tai klassikkojen klassikko: seilorihenkinen raitapaita. Asusta kokonaisuus vielä koruilla ja kauniilla olkalaukulla. Kruunaa naisellinen tyylisi lisäämällä päähäsi supertyylikäs lierihattu.

Naisten housut – paljasta tyyliisi!

Housuvalikoima on tänä päivänä laaja ja valinnanvaikeus saattaa iskeä, ellet tiedä tarkalleen, mitä olet etsimässä. Mieti, mitä vaatekkaappisi tarvitsee. Ehkäpä rento ja freesi sporttityyli verryttelyhousuineen ja legginseineen puhutteleekin sinua juuri tällä hetkellä. Seuratuimmat muotivaikuttajat yhdistelevät nyt ennakkoluulottomasti sporttisia elementtejä osaksi skarppia ladylike-tyyliä. Urheilulegginsit voivatkin saada yllättävän toimivan yhdistelmän pitkästä villakangas- tai trenssitakista ja ylellisistä asusteista kuten tarkkaan harkitusta käsilaukusta.

Eräs tämän hetken kuumimmista housutrendeistä on myös veistoksellisen laskeutuvat linjat. Mitä enemmän volyymia sen parempi. Trendikkäimmät tarttuvatkin nyt hulmuaviin palazzo-housuihin, jotka ovat housumuodin hoteinta hottia juuri nyt. Kokeilunhaluisimmat yhdistävät palazzo-housuihin epäsymmetrisen neuleen, mutta housut näyttävät upealta myös naisellisen, olkapäät paljastavan topin tai V-aukkoisen, kevyen puseron kanssa. Upeita vaihtoehtoja on pilvin pimein, nyt päättämään, millä housuilla sinä aiot säväyttää seuraavaksi.

Tutustu myös