Äitiyshousut

Suositut filtterit
477 tuotetta

Äitiyshousut takaavat tyylikkyyden ja mukavuuden

Housut ovat todennäköisesti yksi ensimmäisistä vaatteistasi, joista huomaat odotusajan vatsan kasvun. Äitiyshousut ovat suunniteltu nimenomaan raskausajan muutoksia kokevalle vartalolle, sekä synnytyksen jälkeiselle ajalle. Säilytä oma tyylisi ja pukeudu mukaviin äitiysajan housuihin, joita löydät valikoimastamme useita satoja.

Haluamme Zalandolla tarjota sinulle mahdollisimman laajan valikoiman erilaisia housuvaihtoehtoja, joilla vaatetat itsesi kaikkiin tilaisuuksiin. Sopivilla housuvalinnoilla tunnet olosi upeaksi koko odotus- ja imetysajan läpi, aina raskauden alkumetreistä pitkälle lapsen taaperoikään. Erityisesti muuttuvalle keholle ja pyöristyneelle vatsalle suunniteltujen housujen joukosta löydät helposti eri tilanteisiin sopivat mallit.

Erilaiset muodot ja leikkaustyylit värittävät kattavaa housuvalikoimaamme. Usein äitiyshousujen leikkauksissa käytetään korkeavyötäröisiä ja joustavalla trikoolla jämäkästi vatsan päälle kääntyviä malleja. Toinen yleinen tyyli on odotusajan vatsan alle jäävät housumallit. Näiden lisäksi tarjolla on muun muassa erityisesti synnytyksen jälkeen, sekä odotusajan alkuun sopivia vatsaa kevyesti tukevia housumalleja. Näistä sinun tehtäväksesi jää vain valita omaan tyyliisi parhaiten istuvat vaihtoehdot!

Vaihtoehtoja äitiysleggingseistä äitiysfarkkuihin

Jos kuvittelit, että odotusaika tai äidiksi tuleminen vähentäisi vaihtoehtoja housujen suhteen, koet iloisen yllätyksen. Satojen vaihtoehtojen joukosta löydät meillä Zalandolla tyylikkäät ja mukavat housut jokaiseen tilanteeseen äitiysleggingseistä verryttelyhousuihin ja haalareihin. Kattava vaihtoehtojen valikoima kannustaa kokeilemaan rohkeasti. Pääasia on, että saat olostasi mukavan!

Äitiysleggingsit ovat oiva äitiysajan perusvaate. Viileillä keleillä ne toimivat lisälämpöä tuovana kerrospukeutumisen osana ja kesäiseen pukeutumiseen leggingsit saa helposti sovitettua vaikkapa rennon hameen yhteyteen. Jämäkästi pyöristyneen vatsan ympärille nousevat mallit tukevat mukavasti vatsaa, eivätkä purista, ja ryhdikäs tyyli antaa sopivasti kantajalleen itseluottamusta.

Jatketulla trikoo-osalla varustetut verryttelyhousut ovat omiaan kaikenlaiseen reippailuun odotusaikana. Trendikkäät farkkuhaalarit ovat helppoudessaan ensiluokkaisia äitiysvaatteita. Housuvaihtoehtojen joukosta löydät myös useita asialliseen työarkeen sopivia vaihtoehtoja. Yhteistä äitiyshousujen valikoiman tuotteille on niiden joustavuus, mukavuus ja käytännöllisyys. Mikään ei estä näyttämästä upealta äitiysaikana!

Materiaalit, jotka kestävät aikaa ja käyttöä

Materiaalit ovat äitiyshousuissa luonnollisesti suuressa roolissa. Niiden tulee kestää muuttuvaa vartaloa, tuntua mukavilta ja näyttää hyvältä. Lisäksi niiden palautumiskyvyn tulee olla kohdallaan. Useimmissa malleissa joustavuus on ratkaistu pienellä määrällä venyvää elastaania, joka takaa sopivan istuvuuden. Muutoin yleisiä materiaaleja ovat korkealaatuinen puuvilla, sekä polyesteri.

Huippuluokan materiaaleja on tarjolla myös runsaasti kestävään kehitykseen nojautuvin tavoin valmistetuissa tuotteissa. Meillä Zalandolla tunnistat luonnonmukaisia valmistustapoja ja -materiaaleja erityisesti hyödyntäneet tuotteet vihreästä Kestävä kehitys -merkistä, jonka takaa löydät monesti myös hieman lisäinfoa käytetyistä toimista.

Yleisimmät kestävän kehityksen toimet odottaville äideille ja jo äideiksi tulleille suunnitelluissa housuissa ovat kierrätettyjen- ja luomumateriaalien käyttö. Materiaalien elinkaarta pidentävin keinoin, ja näin jätteen määrää pienentäen, valmistettuja tuotteita löydät esimerkiksi vähintään 70% kierrätetyistä materiaaleista tehtyjen leggingsien joukosta. Vähintään 50% luomupuuvillasta valmistetut verryttelyhousut ovat puolestaan esimerkki tuotteista, joiden valmistuksessa on säästetty vettä perinteisiin valmistustapoihin verrattuna. Käännyt äitiyshousujen valinnassa sitten kestävään kehitykseen nojaaviin vaihtoehtoihin tai perinteisesti tuotettuihin malleihin, voit huoletta luottaa niiden korkeaan laatuun.