Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.

×Hyväksyn.

MAKSUTON ASIAKASPALVELU 0800 944 51

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

×
Toivelista
Ostoskori 0

Naisten vaatteet (37241 tuotetta)

Merkkiv
m
Hintav
-
Vain erikoistarjoukset

Asiakkaamme suosittelevat

Oletko jo löytänyt naisten vaatteista oman tyylisi?


mint & berry villakangastakki

Katsotko aamulla vaatekaappiisi ja mietit, ettet tänäänkään keksi, mitä laittaisit päällesi? Ehkä ongelmanasi on, että vaatekaappisi vaatteet eivät sovi yhteen toistensa kanssa. Voi myös olla, että olet ostanut liian pieniä tai suuria vaatteita tai et vain yksinkertaisesti tiedä, millaiset värit sinulle sopisivat. Vaatekaapin päivittäminen on hyvä aloittaa hyvin istuvista perusvaatteista, joista voit sitten yhdistellä oman tyylisi mukaisia kokonaisuuksia. Pyydä luotettavaa ystävää auttamaan sinua sopivien vaatteiden valinnassa. Jokaisen naisen vaatekaapista tulisi löytyä ainakin trenssi, laadukkaat ja hyvin istuvat farkut, valkoinen paitis, musta polvipituinen hame, mustat avokkaat ja oikean kokoiset rintaliivit. Tämä valikoima saattaa kuulostaa tylsältä, mutta näistä naisten vaatteista löytyy niin monia erilaisia variaatioita, että jokainen löytää niistä omaan tyyliinsä sopivat vaihtoehdot.


Päivitä vaatekaappisi oman tyylisi mukaisilla naisten vaatteilla


Kun vaatekaappisi perusasiat ovat kunnossa, on aika alkaa etsiä niitä yksilöllisempiä vaatteita, jotka ilmentävät omaa persoonallisuuttasi. Silloin kannattaa unohtaa pintatrendit ja etsiä niitä värejä, malleja ja kuoseja, jotka miellyttävät omaa silmääsi. Ole etsiessäsi rohkea ja ennakkoluuloton, sillä omat vaatteesi voit löytää yhtä hyvin huippusuunnittelijoiden luomuksista kuin alennuskoreistakin. Persoonallisen tyylikkäästi pukeutuville ihmisille tyypillistä onkin rohkea naisten vaatteiden yhdistäminen, jossa samassa asussa voi olla vaikka ylellisen muotitalon trenssi kuluneiden farkkujen ja korkokenkien kanssa. Joskus se oma vaate voi löytyä myös miesten osastolta! Kun näet vaatteen, joka saa sinut sanomaan VAU, tiedät löytäneesi omasi. Monien halpojen impulssiostosten sijaan kannattaa panostaa hinnasta riippumatta niihin vaatteisiin, joihin rakastut ensi silmäyksellä.