Naisten vaatteet

152 415 tuotetta

Oletpa sitten uudistamassa vaatekaappisi sisältöä tai vasta etsimässä omaa tyyliäsi, yksi asia on varma: tarvitset hyvän strategian. Naisten vaatteet kattavat niin laajan valikoiman eri tyylejä ja kategorioita, että toimivan vaatekokonaisuuden luominen vaatii hiukan harkintaa. Voit silti ihastua täysillä uusimpiin muotiluomiksiin ja ale-löytöihin, kunhan pysyt uskollisena valitsemallesi tyylisuunnalle.

Naisten vaatteet omaleimaisen tyylin ideointiin

Jos haluat jokaisen vaatekappaleen heijastavan persoonaasi, mieti mitä haluat kertoa itsestäsi pukeutumisellasi. Rento ja huoleton tyyppi suosii sporttisia ja käytännöllisiä vaatteita, joissa voi pinkaista juoksuun tilanteessa kuin tilanteessa. Elegantin ja huolitellun kuvan antavat naisten vaatteet istuvat aina ihanteellisesti moitteettomien leikkaustensa ansiosta. Niiden materiaalit ovat ensiluokkaisia ja viimeistely täysin virheetöntä. Viihdyt missä tahansa tyylissä näiden ääripäiden välillä, kunhan koet ne omaksesi. Kaikki eivät silti halua valita yhtä tiettyä tyyliä vaan leikitellä erilaisilla asuilla. Nämä tyylien kameleontit taipuvatkin moneen muottiin ja muotiin väljistä vapaa-ajan vaatteista tiukasti ryhdissä pitäviin työasuihin. He hallitsevat sekä bisnes- ja juhlapukeutumisen etiketit että mukavan tyylikkäiden oloasu- ja treenisettien luomisen.

Naisten vaatteet toimivaan kokonaisuuteen

Yksittäinen vaatekappale saattaa olla ihana, mutta harva vaate tekee yksinään asun. Tyylikäs asu on kerros kerroksella muodostuva harmoninen kokoelma vaatteita ja asusteita. Aloitat luonnollisesti alusvaatteiden valinnasta, mutta et voi valita niitä ennen kuin tiedät, mihin ne verhoat. Sileät ja yläosan värin mukaiset alusvaatteet ovat takuuvarma valinta useiden vaatteiden alle. Romanttiset hepeneet taas ilahduttavat ja saattavat joskus näkyä ihan tarkoituksella joko selän tai dekolteen kohdalta. Lämpiminä sesonkeina seuraava vaatekerros toimii hyvin myös ulkoiluun, mutta talvella ja koleina päivinä pitää kokonaisuutta miettiä takinkin kannalta. Sopiiko asuun pitkä parkatakki vai lyhyt, napakka biker-takki? Tähän päätökseen sisältyy aina myös kenkävalinta. Kun osaat yhdistää oikeat kengät oikeisiin takkeihin, on tyylisi jo pitkälti määritelty seuraavalle sesongille. Yksi muodollisempi setti, yksi arkikäyttöön ja vielä kolmas yhdistelmä reippaaseen liikkumiseen riittävät kattamaan kaikki tulevat menosi.

Tutustu myös

Naisten muoti

Naisten vaatteet pukevat elämäsi jokaisen hetken

Naisten muoti on suuri, ihana ja jatkuvasti uudistuva maailma, jossa estetiikka, laatu ja käytännöllisyys leikkivät keskenään.

Etsitpä sitten Pariisin, Milanon ja Lontoon muotitaivaiden uusimpia tähtiluomuksia, katumuodin räväköitä trendejä, pitkän linjan perinteistä inspiroitunutta naisellista eleganssia tai yksinkertaisesti mukavia ja hyvännäköisiä vaatteita, huimaavan laajasta valikoimastamme löydät naisten vaatteet elämäsi jokaiseen tilanteeseen.

Muoti on läsnä elämässä lähes joka hetki. Naisen aamu alkaa sopivien alusvaatteiden valinnalla – tyylistäsi ja päivästäsi riippuen ne voivat olla esimerkiksi raikkaan sporttiset, mukavan käytännölliset tai rohkean aistilliset. Arjen peruspukeutumisen kulmakiviä ovat tyyliisi sopivat paidat ja neuleet, mekot ja tunikat, housut ja hameet sekä niihin mätsäävät sukat ja asusteet. Työpukeutuminen on tietenkin aivan oma lukunsa – valikoimastamme löydät juuri oikeat naisten vaatteet niin hienostuneeseen bisnespukeutumiseen, asialliseen toimistotyyliin, rentoon palvelutyöhön kuin monen sään ulkohommiinkin. Mukavin tapa vaihtaa vapaalle ja rentoutua päivän päätteeksi on sonnustautua pehmoiseen oloasuun, kääriytyä ihanaan aamutakkiin tai vaihtaa ylle naisellisen kaunis yöasu.

Pukeutumista määrittävät ennen kaikkea vuodenajat. Kesämuotiin kuuluvat kevyet kankaat, pirteät värit ja lyhyet helmat ja lahkeet, kun taas viileämpiä vuodenaikoja sulostuttavat monikäyttöiset takit, pehmeät neuleet ja lämpimät asusteet.

Naisten vaatteet ovat upeimmillaan juhlapukeutumisessa. Kun etsit täydellistä asua elämän suuriin juhliin, valitse näyttävä juhlamekko, josta ei puutu glamouria. Juhlavaatteiden valikoimastamme löydät täydelliset vaihtoehdot myös silloin, kun etsit räväkkää asua rentoihin juhliin, upeaa tanssivaatetta yökerhoon tai chic-henkeä kulttuuririentoihin.

Aktiiviseen elämään kuuluu tietenkin myös liikunta. Olipa suosikkilajisi mikä tahansa, teknisesti laadukkaat urheilu- ja ulkoiluvaatteet mahdollistavat sen, että voit keskittyä täysillä liikunnan iloon ja olla samalla varma siitä, että asusi näyttää hyvältä ja kestää kovassakin käytössä.