Naisten yöasut

3 510 tuotetta

Saatat harkita pitkään tulevan päivän asua, mutta yöasun valinta on joskus liiankin helppoa. Ethän tyydy enää yöstä toiseen samaan nuhruiseen t-paitaan ja shortseihin vaan teet elämäsi toistuvista illoista ja öistä arjen elämyksiä. Iki-ihanat yöasut valmistavat sinut suloiseen uneen ja herättävät lämmöllään mukavaan, uuteen aamuun.

Tuhannen ja yhden yön asut

Yöasut kertovat paljon käyttäjästään. Pikkupaituliin pukeutuva rakastaa esitellä kauniita ja hyvin hoidettuja jalkojaan. Hän on ylpeä vartalostaan eikä tarvitse erikoisuuksia itsevarmuutensa kohottamiseksi. Flanellisetissä viihtyvä on mahtavaa seuraa sekä tyttöjen illan yövieraana että kotisohvalle käpertyneenä filosofina. Hänen huoleton elämänasenteensa säteilee positiivista energiaa aamusta iltaan ja joskus niiden välilläkin. Pitsiin ja satiiniin verhoutunut femme fatale tietää, miten kietoa muut pikkurillinsä ympärille. Hänen viehätysvoimansa on loputon ja täysin vastustamaton!

On hyvinkin mahdollista, että olet kaikkea näistä ja osaat vaihtaa roolia asun mukaan. Yöasut onkin hyvä valita paitsi tyylin myös käyttötarkoituksen ja kuluvan sesongin mukaan. Mökkilomalle Lappiin haluat ehdottomasti muhkean ja pehmoisen setin, joka lämmittää mukavasti takkatulen äärellä, kun taas kesähelteellä ohuet puuvilla- ja mesh-yöpaidat viilentävät ja viehättävät läpikuultavan kankaansa yhtä aikaisella paljastavuudella ja peittävyydellä. Huokoinen materiaali hengittää ja huokuu houkutusta.

Yhtenäiset yöasusetit ovat sekä suloisia että varmoja valintoja budoaarin puolelle. Niiden hempeät kuosit ja kesyt sävyt saavat sinut venyttelemään ja haukottelemaan jo pelkällä ilmeellään. Mutta kaksiosaiset, vatsan seudun paljastavat yöasut on ihana nähdä aamulla ensimmäisenä, kun heräät. Heitä harteilla lämmin aamutakki tai huppari ja jätä se auki. Näin korostat kivasti vartalosi mittasuhteita ja jätät naisellisen uumasi paistattelemaan auringon ensisäteissä. Jos pyjaman alaosa ja paita näyttävät enemmän oloasulta kuin yöasulta, voit kipaista ne päälläsi jopa koiran kanssa ulos tai hakemaan päivän lehden postiluukusta.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua