accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Naisten T-paidat

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkki
m
Väri
4916 tuotetta
TWINTIP t-paita

Monen naisen suosikkiasu on valkoinen t-paita ja farkut. Ne voi yhdistää buutseihin tai huimiin korkokenkiin. Tennareiden kanssa tässä asussa tulee tunne nuoruudesta ja vapaudesta, varsinkin jos heität harteillesi nahkatakin. T-paita mielletään usein arkivaatteeksi, joka se alun perin aluspaidasta kehittyessään pelkästään olikin. Nykyisin t-paidat ovat jo salonkikelpoisia. Ohuesta, merseroidusta puuvillasta, puuvilla-pellava-sekoitteesta, silkkitrikoosta tai keinokuiduista valmistetuissa paidoissa on jo tasokkuutta juhlavaankin tilaisuuteen, kunhan yhdistät niihin siistit housut tai linjakkaan hameen. Jos haluat vielä nostaa rimaa, valitse Zalandon valikoimista t-paita aitoa nahkaa tai pehmeää kashmir- tai mohairvillaa!


T-paidan leikkaus ja materiaali vaikuttavat sen luonteeseen


Cream-t-paita

Zalandon t-paidat ovat lyhythihaisia paitoja, joiden lisäksi on tarjolla hihattomia t-paitoja, toppeja, sekä pitkähihaisia trikoopaitoja. Tästä suuresta valikoimasta löydät paitasi merkin, värin, materiaalin ja haluamasi hinnan mukaan. Voit myös rajata hakua omaan kokoluokkaasi. T-paidat tosin mitoitetaan tyylin mukaan, eli ole tarkkana, jos etsit esimerkiksi tyköistuvaa ja vyötäröä nuolevaa paitaa. Jos malliston linja on laatikkomainen, et liian pienessäkään koossa saa haluamaasi, sillä paitasi jää liian lyhyeksi. Solakkamallisen paidan paras ominaisuus on leikkauksen ohella joustava ja ohut, mutta jäntevä materiaali. Kurvejasi mukaileva paita on edukseen, jos sen alta ei pullota rintaliivien hakaset tai housujen vyötärönauha. Muistathan valita t-paidan kanssa sileät t-paitarintaliivit.


T-paita on naisten vaatteiden monitoimituote


Zalandon t-paidat on valikoitu laadukkaasta merkkivalikoimasta niin, että tarjolla on kaikkea mahdollista. Löydät sileät yksiväriset t-paidat, moniväriset graafiset paidat sekä printtipaitoja, joissa on kantaa ottavia tekstejä, kuvia ja logoja. Värien kirjo on suuri, ja mikäli olet värien ystävä tilaa vaikka samaa t-paitaa monessa eri värissä. Loistava vinkki rentoon menoon on pukea pari paitaa päällekkäin! Ei haittaa, vaikka paidat olisivat eri kokoa - toisen paidan on tarkoitus pilkistää toisen alta. T-paita toimii niin urheilussa ja harrasteissa kuin työssä ja juhlissakin. Ja kuten sanottu, t-paidassa voit mennä myös juhlimaan.