Naisten shortsit

2 779 tuotetta

Mitä olisi helteinen loma ilman shortseja? Ei ainakaan yhtä ihanaa kuin niiden kanssa. Vaikkei jokainen shortsipari sovi kaikille, on minilahkeisten malleja niin monia, että jokaiselle löytyy oma suosikkinsa. Naisten shortsityylien laaja kirjo kattaa kaiken huolettomista hyvinkin huoliteltuihin malleihin ja kestävistä puuvillapintaisista chinoista synteettisillä kuiduilla suorituskykyisiksi muokattuihin urheilushortseihin.

Ota kesän viilein shortsilook haltuun!

Naisten shortsimalleista ensimmäiseksi mieleen tulee kasariklassikkonakin tunnetut pyöreäreunaiset shortsit. Niiden sporttinen look on edelleen hyvin ajankohtainen ja se on saanut juoksijoiden keskuudessa lisävivahteen tuplalahkeista, jotka pilkottavat reunan alta mikroshortsien tapaan. Hienostunutta toimistoonkin sopivaa tyyliä edustavat ajattomat bermuda-shortsit, jotka ulottuvat aivan polven yläpuolelle. Kokeile vaikkapa laivastonsinisiä bermudoja raikkaan raitapaidan ja puhtaan valkoisen bleiserin kanssa merihenkisen klassikkotyylin luomiseksi.

Kääntölahkeiset shortsit yhdistettynä elegantteihin avokkaisiin tuovat viehättävästi esiin sekä säihkysääret että upeat reidet. Kädet taskuissa ja jakku auki tepastelet rennon määrätietoisesti näissä shortseissa, kun haluat valloittaa rohkeasti mutta hillitysti. Jos olet vannoutunut mekkojen ja hameiden käyttäjä, saat culottes-housujen leveistä lahkeista ja housuhameista kaipaamaasi hulmuavaa helmaa. Hameshortsit ovat nekin näppärä hameen korvike: edessä oleva kietaisukappale saa shortsit näyttämään minihameelta, mutta säilyttää lahkeiden tuoman itsevarmuuden. Ilmavat polvihousut ja vyötärölle kurotut shortsit keräävät shortsien kangaspaljouden kauniisti yhteen. Ne antavat kivasti myös lisämuotoa jaloillesi.

Tiukasti päälle istuvat shortsit viilettävät usein ohi pyörällä tai vauhdikkaasti juosten joko musiikin tahdissa tai pallon perässä. Sporttishortseissa muoto ja materiaali noudattelevat tarkkaan kuhunkin lajiin tarvittavia ominaisuuksia. Kankaan niukkuudestaan tunnettuja ovat myös superlyhyet satiini- ja silkkishortsit sekä rantojen ja rentojen illanviettojen suosikkimalli: farkkushortsit. Helpon rantatyylin luot napittamalla ruutupaidan shortsien ja bikineiden ylle, kietomalla paidan helmat kevyeen solmuun ja sitomalla bandana-huivin päähän.

Tutustu myös