accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Naisten shortsit 548 tuotetta

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkki
m
Vyötärön korkeus
548 tuotetta
548 tuotetta
mint&berry-shortsit

Kesän ja etelänloman ykköshousut ovat tietysti shortsit! Ne ovat viileät, mukavat – ja tyylikkäät. Shortsivalikoima on nykyisin valtava, joten valinnanvaraa on taatusti jokaiselle shortseja kaipaaville. Eikä samoissa shortseissa tarvitse kulkea koko kesää. Koska shortsit eivät ole enää mökkihousut, vaan niiden käyttö on laajasti hyväksyttyä miestenkin kohdalla, eri tilanteita varten hankitaan useammat parit. Herrasmiehetkään eivät enää shortseja kavahda! Onnistuneen shortsityylin salaisuus on tietysti tyylitaju ja hyvä maku. Rannalle sopivat kaikenlaiset shortsit, mutta jos päivä on helteinen, sopiiko tyylitaiturin sonnustautua shortseihin? Ehdottomasti – kunhan shortsit ja muu asu on huolella yhdistelty ja asustettu!


Luo viileä shortsityyli!


Topshop-shortsit

Kesällä puistossa, pyöräretkellä tai terassilla shortsit luovat asuun rentoa, aurinkoista tunnelmaa. Helteisimpiin hetkiin sopivat vaikkapa varvassandaalit, yksiväriset polveen ulottuvat shortsit ja esimerkiksi raikas, raidallinen t-paita. Tai miksei hihatonkin paita! Myös tennarit sopivat oivasti shortsityyliin, ja kesän parhaat asusteet ovat samalla makeat ja käytännölliset: aurinkolasit ja olkihattu tai lippis kruunavat tyylin. Entä jos suosit klassista tyyliä ja haluat luoda lähtemättömän vaikutelman, mutta pitkät housut näyttävät raskailta valoa tulvivassa ympäristössä? Yhdistä vaikkapa beiget polvipituiset shortsit lyhythihaiseen kauluspaitaan ja loafereihin tai mustiin espadrilloihin. Kapeiden shortsien kanssa paidankin on syytä olla kapealinjainen. Silloin helman voi laittaa housuihin ja viimeistellä tyylin lempivyöllä. Myös raikkaan värinen pikeepaita on viileä, mutta muodollisempi kuin tavallinen t-paita. Hartioille voi myös heitttää neulepaidan, joka sopii loistavasti shortsien ja kauluspaidan seuralaiseksi, jos viileys yllättää!


Kiinnostavia yksityiskohtia ja klassikkokuoseja


Shortsivalikoima on silmänruokaa vailla vertaa. Kuosit vaihtelevat klassisista, rantaelämään kuuluvista eksoottisista kukkakuvioista aina legendaarisiin maastokuvioihin. Ryhdikästä armeijahenkeä on myös klassisissa khakinvihreissä ja ruskeissa shortseissa. Kesän muotivärit ovat puolestaan raikkaita, joten shortsivalikoimasta löytyy niin mintunvihreitä kuin sinisiäkin shortseja. Myös punaisen ja oranssin sävyt sopivat loistavasti kesään! Shortsien ulkonäköön vaikuttavat tietysti myös niiden leveys ja pituus. Huippumuodikkaat, kapeat ja polven yläpuolelle ulottuvat mallit sopivat urbaaniin tyyliin, skeittaukseen ja pyöräilyyn sopivat puolestaan hiukan väljemmät leikkaukset. Reisitaskut ja käännetyt puntit toimivat oivina yksityiskohtina. Treenaamiseen tarkoitetut collegeshortsitkaan eivät enää ole ainoastaan yksivärisiä ja harmaita!