Naisten farkut

8 210 tuotetta

Naisten farkut hurmaavat makeilla malleilla, tyylikkäillä väreillä ja mahtavilla yksityiskohdilla. Täydelliseen farkkukokoelmaan kuuluu ihoa myötäileviä skinny- tai slim fit -malleja, rentoja relaxed-malleja sekä trendikkäitä leveälahkeisia malleja. Oikein yhdisteltyinä naisten farkut sopivat treffeille, työpaikalle ja puistopiknikille!

Loistava pari farkkuja pelastaa päivän kuin päivän – olit sitten denimfriikki tai satunnainen farkkujen käyttäjä! Naisten farkut ovat leikkauksiltaan ja malleiltaan monipuolisia, mikä takaa sen, että valikoimasta löytyy niin vapaa-ajan farkut kuin huolitellummat farkut muodollisempaa pukeutumista vaativiin tilanteisiin.

Anna denimille päärooli pukeutumisessasi

Erilaiset kapeat farkkut slim fiteistä skinnyihin ja farkkuleggingseihin sopivat niin tyylikkääseen streetwear-pukeutumiseen kuin naisellisiin ja huoliteltuihinkin asukokonaisuuksiin. Trendikäs asukokonaisuus luodaan yhdistämällä virtaviivaisiin farkkuihin matalat, nauhalliset kävelykengät tai chelsea-nilkkurit ja väljä paitapusero. Viimeistele asukokonaisuus näyttävällä kaulakorulla ja sirolla clutch-laukulla! Katu-uskottavampaan suuntaan asukokonaisuutta viedään korvaamalla kävelykengät tyrmäävän muodikkailla koriskengillä ja paitapusero pitkällä printtipaidalla tai klassisella collegepaidalla.

Naisellinen ja aavistuksen juhlavakin sävy farkkujen ympärille luotuun asukokonaisuuteen syntyy, kun niihin yhdistetään joko klassiset avokkaat tai korkeakorkoiset sandaalit. Yläosaksi sopii ohut ja naisellinen paitapusero tai hihaton toppi! Naisellisiin asuihin sopivat tyköistuvat farkut sekä klassiset kauttaaltaan leveälahkeiset flared-farkut.

Myös rennot relaxed fit -malliset naisten farkut voi yhdistää korkokenkiin. Kontrastiin perustuva asukokonaisuus täydennetään kauniisti laskeutuvalla paitapuserolla jaupealla helmikaulakorulla! Huolettomat, väljät farkut sopivat myös boheemiin, etnovaikutteita hyödyntävään asukokonaisuuteen. Silloin niiden seuraksi puetaan nahkasandaalit sekä rento tunika, ja viimeistelyyn käytetään runsas annos koruja!

Tutustu myös

Farkut ovat modernin naisen pikkumusta ja arkipukeutumisen kulmakivi

Jokaisella naisella tulisi olla ainakin yhdet farkut kaapissaan. Muoti muuttuu, mutta farkut ovat pitäneet pintansa jo vuosikymmenien ajan uudistumalla kerta toisensa jälkeen viimeisimpien trendien mukaisesti. Jokaisella naisella on mahdollisuus näyttää itsevarmalta ja tyylikkäältä. Korostaaksesi huikeita sääriäsi valitse kapealahkeiset slim fit -farkut, naiselliset kurvit taas pääsevät oikeuksiinsa klassisissa bootcut-farkuissa. Rennompaan menoon valitse aina tyylikkäät boyfriend-farkut. Löydä parhaita puoliasi korostavat mallit ja näytä upealta tilanteessa kuin tilanteessa.

Farkkujen historia pähkinänkuoressa

Farkut ovat alun perin lähtöisin italialaisesta Genovasta. Liguriassa sijaitseva Genova oli aikoinaan mahtava meritasavalta. Jo 1500-luvulla tämän kaupunkivaltion merimiehet saivat käyttöönsä kestävästä kankaasta valmistetut työhousut, joista sai alkunsa farmarihousujen huikea maailmanvalloitus. Idea kestävistä käyttöhousuista rantautui Ranskaan, jossa ne muotoutuivat denimhousuiksi ja saivat pintaansa tutun sinisen värin. Ranskasta on peräisin myös näiden ihmehousujen sen aikainen nimi "Bleu de Gênes", joka viittaa genovansiniseen. Monen nykyihmisen lempihousut ovat todella keränneet matkaansa historian häivähdyksiä monesta maasta jo alkuajoistaan lähtien. Amerikkaan ne saapuivat brittiläisten kauppiaiden toimesta 1700-luvulla. Siellä ne muotoutuivat nykyihmisten paremmin tuntemiksi suosituiksi käyttöhousuiksi, joita ilman monikaan ei voisi kuvitella elävänsä.