Naisten jakut & bleiserit

10 959 tuotetta

Oletko miettinyt, että rakkaan talvitakkisi on aika jäädä eläkkeelle, onhan se palvellut sinua jo useita vuosia? Ehkä oletkin tyyppi, joka ei takistaan luovu, ei yhdestäkään, sillä imet trendivaikutteita itseesi kuin sieni ja luot nahkasi joka vuosi. Naisten takit ovatkin erinomainen tapa uudistaa tyyli täysin.

Naisten takkitrendeissä rentous, sporttisuus ja käytännöllisyys näkyy vahvasti, ja takeissa nähdään paljon vaikutteita katumuodista. Urbaaneiden takkien lisäksi naiselliset piirteet ja klassiset siluetit ovat palaamassa, sillä toisaalta elegantit retroklassikot, kuten pitkät liivit, viitat ja turkikset ovat kokeneet uuden renesanssin.

Naisten takit ovat tiukasti trendipinnassa jokaisena vuodenaikana

Kevyet klassikot ja rouheat katutyylit sopivat kesään ja välikausien kerrospukeutumiseen täydellisesti. Miten olisi urbaani bombertakki, joka istuu rennon katutyylin lisäksi naiselliseen tyyliin, kun valitset siihen kukkakuvioita tai pastellisen värin. Nahkatakki on ajaton klassikko, joka tulisi löytyä jokaisen naisen vaaterekiltä. Biker-takki on trendikkäin, ja sopii niin naisellisen mekon, farkkujen ja t-paidan kuin modernin haalarin kanssa. Farkkutakit ovat tehneet comebackin, ja niistä luotkin rennon retron lookin – uskallatko kokeilla double-denimiä? Kerrospukeutumisen elegantein trendi ovat pitkät liivit, kuten trenssiliivit, jotka on helppo sovittaa niin huolettoman trikoomekon kanssa vapaa-aikaan kuin suorien housujen ja kauluspaidan kanssa toimistolle.

Välikausiin sopivat täydellisesti trendikkäät kevytuntuvatakit. Boheemi kerrospukeutuja heittää viitan ylleen lähtiessään valloittamaan talvisia katuja. Paksummat bombertakit ovat urbaanin katumuodin luottokumppani. Toppaliivit sopivat niin urheilulliseen kuin klassiseen preppy-tyyliinkin pooloneuleen kanssa.

Naisten talvitakit ovat täynnä väriä, suuria linjoja ja mukavuutta. Untuvatakit ja laskettelutakit sopivat nyt lumisen rinteen lisäksi kaupunkikierrokselle tyylikkäiden talvilenkkareiden tai nilkkureiden kanssa. Tekoturkiksista ja lampaannahkaa imitoivasta materiaalista valmistetuista shearling-takeista syntyy upea juhla-look, ja arkeen ne tuovat boho-chic-tunnelmaa. Talven klassiset takit, kuten villakangastakki ja duffelitakki, toimivat vuodesta toiseen klassisessa tyylissä.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista