Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.

×Hyväksyn.

MAKSUTON ASIAKASPALVELU 0800 944 51

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

×
Toivelista
Ostoskori 0

Naisten takit (1983 tuotetta)

Merkkiv
m
Hintav
-
Vain erikoistarjoukset

Asiakkaamme suosittelevat

Naisten takit lämmittävät ja suojaavat joka tilanteessa


Vero Moda -jakku

Takit ovat tarpeen ympäri vuoden, koska ilmastomme on erittäin vaativa. Nykyaikainen nainen voi pukeutua erittäin luovasti ja monipuolisesti jokaisella säällä. Hän ei halua tinkiä kauneudestaan kylmilläkään ilmoilla. Naisellinen nainen voi aivan hyvin näyttää upealta tuulessa ja tuiskussakin. Hänellä saattaa olla yksi monikäyttöinen suosikkitakki, mutta se ei riitä, jos hän haluaa pukeutua vaihtelevasti. Onneksi muotisuunnittelijat ovat inspiroituneet tarjoamaan käytännöllisiä tuotteita monenlaisiin tilanteisiin. Leikkausten linjat vaihtelevat tyylikkään tyköistuvasta rentoon ja käytännölliseen. Päällystakin tai muotijakun valintaan vaikuttaa myös käyttäjän koko ja vartalon muoto. Muotoja korostavat ja hyvin leikatut ulkoilutakit ovat täynnä persoonallisia leikkauksia, värejä ja kuoseja. Tarjolla on pitkiä, lyhyitä, muhkeita ja keveitä vaihtoehtoja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Nykynainen pukeutuu mielellään asukokonaisuuksiin joissa kaikki osat sopivat yhteen.


Naisten takit täydentävät tyylikkäästi jokaisen asukokonaisuuden


ONLY-talvitakki

Sisätiloissa puetaan ylle takit, joihin istuvat hyvin erityyliset hameet, mekot ja housut. Jakut ja bleiserit ovat täynnä kauniita kuoseja, näyttäviä leikkauksia ja kiinnostavia yksityiskohtia. Tyylikäs nahkatakki on käytännöllinen sekä sisä- että ulkokäytössä säästä riippuen. Se on hyvännäköinen hankinta, josta on paljon hyötyä käyttäjälleen. Näiden trendivaatteiden avulla voi helposti herättää ansaittua huomiota tai pukeutua hillityn tyylikkäästi. Naisen tärkeimpiä hankintoja on kunnollinen välikausitakki. Sen käyttöaika on pitkä, koska se sopii käytettäväksi sekä keväällä että syksyllä. Ulkoilutakeissa on monenlaisia vaihtoehtoja hameen tai housujen kanssa käytettäväksi. Villakangastakin tai pitkän toppatakin alle voi pukea kumman tahansa. Muhkeat ja lämmittävät talvitakit hehkuvat värejä ja näyttäviä yksityiskohtia. Takit valmistetaan laadukkaista materiaaleista. Niissä käytetään muun muassa miellyttävää tyylikästä villakangasta, kestävää polyesteriä ja ihania untuvatäytteitä.