Naisten paidat & puserot

Suositut filtterit
21 770 tuotetta

Puserot ja tunikat muodostavat naisten pukeutumisen ytimen, oli kyseessä sitten katumuoti, ajaton ilme tai minimalistinen tyyli. Ne määrittelevät asukokonaisuutesi olemuksen! Valinnanvaraa on yllin kyllin. Mittavaan valikoimaan mahtuu nimittäin klassisia paitapuseroita, herkkiä t-paitoja, suloisia toppeja ja romanttisia tunikoita. Pusero- ja tunikavalikoima on myös yhtä materiaalien, värien, kuosien ja leikkausten juhlaa! Tee siis tutkimusmatka pusero- ja tunikamuodin viimeisimpiin käänteisiin.

Huoliteltu pusero on aina toimiva ratkaisu

Sellaista tyyliä ei olekaan, johon paitapusero ei sopisi! Paitapuserot sopivat loistavasti niin hameiden, kangashousujen, nahkahousujen kuin farkkujenkin seuraksi. Valkoiselle kauluspaidalle on aina käyttöä: sen voi yhdistää niin jakkupukuun kuin revittyihin relaxed fit -farkkuihinkin. Erityisesti ohut ja pitkä, kauniisti laskeutuva valkoinen kauluspaita on loistohankinta, joka yhdistetään esimerkiksi keinonahkaisiin vajaamittaisiin slim fit -housuihin. Napita paita huolellisesti ylimpään nappiin asti ja viimeistele ilme kaulusten alta näkyvällä kauniilla kaulakorulla. Kengiksi sopivat esimerkiksi korolliset sandaalit. Erilaiset väljät, trendikkäästi kuvioidut paitapuserotkin sopivat samaan asukokonaisuuteen. Ne voi yhdistää myös kapealinjaiseen hameeseen ja muodikkaisiin matalapohjaisiin kävelykenkiin. Ilme on klassinen, naisellinen ja ehdottoman ajankohtainen! Hienostuneesta materiaalista valmistetut, pitsillä ja laskoksilla viimeistellyt puserot ja tunikat taas sopivat loistavasti juhlapukeutumiseen. Yhdistä puserosi leveisiin kangashousuihin ja kiilakorkoisiin kenkiin tai klassiseen kynähameeseen ja siroihin avokkaisiin.

Puserot ja tunikat kuuluvat myös makeaan arkityyliin

Erilaiset väljät ja ohuet tunikat ovat kuin luotuja minimalistista tyyliä ajatellen. Yhdistä huoleton tunika kapealinjaisiin kangashousuihin ja ballerinoihin, ja rennon huoliteltu asukokonaisuus on valmis. Pitkät puserot ja tunikat sopivat romanttisen boheemiin tyyliin – suosi silloin esimerkiksi pitsillä viimeisteltyjä tai herkillä kukkasilla koristeltuja tunikoita. Yhdistä tunikasi rentoihin vajaamittaisiin farkkuihin ja nahkasandaaleihin. Ilme muuttuu sen mukaan, valitsetko korolliset tai matalapohjaiset sandaalit. Vajaamittaisten slim fit -farkkujen seuraksi sopivat myös eleettömät, ohuet puserot. Viimeistelyyn tarvitset vain lempikorusi ja somat kangastossut. Edgympi ilme puolestaan luodaan yhdistämällä slim fit -farkut, koristennarit, naisellinen pitkä paitapusero ja bomber-takki. Viimeistele look suurilla korvarenkailla ja lippiksellä!

Tutustu myös