Puserot & Tunikat

Tunikat

Ilmeikkäät tunikat hurmaavat monikäyttöisyydellään, etsitpä sitten asiallista paitaa toimistoon tai liehuvaa koristeellisuutta boheemiin tyyliin. Voit yhdistää tunikan niin farkkujen, legginsien tai vaikka hameen kanssa.
Hinta
13
13
430
430

357 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/5
FEELIA - Tunika - black JRCHICHI ROY - Tunika - black beauty TRIM - Tunika - navy Tunika - green Tunika - off-white Tunika - light blue Tunika - black FASHION - Tunika - schwarz/bunt BELINDE - Tunika - medium petrol Tunika - ecru PINTUCK PLAID - Tunika - blue DAISY FIELDS - Tunika - black Tunika - pink Tunika - bordeaux SFFALILA - Tunika - dark sapphire Tunika - red Tunika - navy BLAKELY BLOUSE - Tunika - denim black wash Tunika - blue Tunika - night sky AMBER - Tunika - heather Tunika - pristine sand Tunika - snowwhite Tunika - rost GUNHILD - Tunika - royal navy blue TEIA - Tunika - midnight MONO CROSS HATCH CHECK KAFTAN - Tunika - black Tunika - silver/grey SERA - Tunika - black CEMRE - Tunika - black JEANNIE - Tunika - black deep Tunika - schlamm Tunika - navy BASIC - Tunika - cloud dancer Tunika - puder BAO - Tunika - medium petrol PIERCED HEART - Tunika - black Tunika - dark blue/white KATO - Tunika - gebrochen weiß JRIBYNKE - Tunika - winetasting POPPY - Tunika - pitch black ELLA - Tunika - off white TIE BACK - Tunika - blue BLOUSE PYJAMA LOOK - Tunika - combo SFFALILA - Tunika - snow white Tunika - offwhite COLIBRIS - Tunika - open miscellaneous Tunika - open miscellaneous Tunika - white/pink SOLID - Tunika - dark gull gray LESIA CRUSH - Tunika - chili CARLOS ZEBRA FLAME - Tunika - white CALLUNA - Tunika - black GERALDINE - Tunika - rose dust Tunika - multicolor CEMRE - Tunika - black Tunika - white RACE - Tunika - oliv Tunika - black comb Tunika - red

Naisten tunikat eivät jätä sinua pulaan niinäkään päivinä, kun mikään vaate ei oikein tunnu oikealta. Tunikat ovat ihanan monikäyttöisiä ja käteviä. Ne voi pukea niin legginsien, farkkujen, shortsien kuin hameiden kanssa – ja yksinäänkin.

Naisten tunikat ovat maailmanmatkaajan rakkaita suosikkeja, boheemin taitelijasielun mukavuusalue ja trenditietoisen, huolettoman rentoa tyyliä edustavan naisen luottoasuja. Tunikat ovat kuin kukat – värikirjo on valtava ja niitä löytyy niin lyhyenä kuin pitkänä, niin istuvana kuin väljänä. Kaikista parasta tunikoissa ovat niiden energiset värit ja iloisesti kujertelevat kuviot. Tunikassa on helppo viilettää päivän askareesta toiseen miellyttävästi ja erittäin tyylikkäästi.

Tunne itsesi kauniiksi tunikoissa

Löydät tunikat kauniissa pastelliväreissä. Tai miten olisivat röyhelöt, hulmuavat lepakkohihat tai hurmaavat kirjailut hihoissa – tunikat todella lennättävät sinut suoraan eksoottisimpaan paikkaan tai tuovat romanttisen kukkameren vaatekomeroosi. Voit valita lyhythihaisen tunikan tai pitkähihaisen tunikan. Muodokkaan kannattaa valita vartalonmyötäinen malli tai sitoa vyötärölle näyttävä vyö korostamaan naisellista siluettia.

Kaipaatko etnisiä kuvioita ja eksoottisia värejä siivittämään arkirutiineitasi ja tuomaan samalla positiivista energiaa ympärillesikin. Naisellisen hulmuava tunika farkkulegginsien ja sievien ballerinojen kanssa on luottoasu niin kiireiseen työpäivään kuin vapaa-ajan leppoisaan käyskentelyyn. Voit lisätä nahkavyön lanteille tuomaan ryhtiä. Nahkatakki on sopivan rouhea illanviettoon, rento farkkutakki sopii heittää harteille, kun kipaiset asioille, ja pehmeä neule on hienostunut ja sopii myös kesäisen kepeään piknikkiin.

Pitkä tunika V-kaula-aukolla istuu kauniisti kynähameen kanssa – mukava ja ehdottoman tyylikäs asu toimistolle on valmis. Vai haluatko tehdä todella vaikutuksen? Elegantti look syntyy ohuesta, liehuvasta tunikasta hallitusti lahkeista levenevistä palazzo-housuista. Kuten, jo ehkä huomasit, tunikat ovat todella monipuolisia – tulevia luottovaatteitasi!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua