Naisten mekot

Suositut filtterit
25 237 tuotetta

Naisten mekot – tyylin ja monipuolisuuden ehdoilla

Mekko on äärimmäisen monipuolinen ja muuntautumiskykyinen vaatekappale, ja varmaankin juuri siksi se on säilyttänyt paikkansa suosituimpien ja trendikkäimpien vaatteiden joukossa. Saman mekon kanssa voi muita asusteita hyväksikäyttäen saada omasta lookista aivan uuden ja erilaisiin käyttötarkoituksiin sopivan.

Zalandon huiman laajasta mekkovalikoimasta löytyy mekkoja niin juhlaan, arkiseen aherrukseen kuin vapaa-aikaankin. Pukeutumisongelmasi saattavat hyvinkin ratketa parilla hyvällä mekolla. Mekko voi olla äärimmäisen yksinkertainen ja rento vaate arkipäiviin, monipuolisen upea juhlavaate, tai mitä vain näiden väliltä. Mekot toimivat sellaisinaan, kun et välttämättä jaksa pohtia useiden vaatekappaleiden yhdistelmiä. Vaihtoehtoisesti mekkoihin voi yhdistellä prameita koruja, huiveja, flirttiä lisääviä jalkineita tai vaikka päällystakkeja. Vain mielikuvituksesi on rajana!

Monipuolisuuden ja muuntautumiskykyisyyden lisäksi naisten mekot edustavat lukemattomia erilaisia tyylejä. Klassista juhlavuutta saa perinteisillä juhlapuvuilla, ja iltapuvulla voi edustaa halutessaan vaikka punaisella matolla. Farkkumekko sopii esimerkiksi trendikkään naisen boheemiin arkeen ja monilla eri trikoomekoilla ja kotelomekoilla voi varustaa itsensä yhtä lailla arkeen kuin juhlaankin.

Arjen muuntautumiskykyinen pelastaja

Moni meistä kokee arjessa kiireitä ja pukeutumisen ei toivoisi lisäävän niitä. Zalandon monipuolisesta naisten mekkojen valikoimasta löydätkin todellisia arkipäivän pelastajia jokaiseen vuodenaikaan. Näyttävässä maksimekossa kesäpäivistä nauttiminen vaikkapa rantakävelyillä hoituu mukavasti, kun taas lämpimämmät neulemekot ovat tyylikkäitä ratkaisuja myös viileämmällä säällä. Yhdeksi modernin naisen vaatekaapin oleellisimmaksi vaatekappaleeksi lukeutuva trikoomekko on helppo pukea nopeasti vaikka suoraan pyykkinarulta. Soveltuvia malleja löytyykin viikonloppuaamun sohvannurkkalöhöilyyn sopivasta aina pienin asustelisäyksin hienoonkin juhlaan sopivaan mekkoon. Yksivärinen mekko voi itsessään olla jo näyttävä ja värivaihtoehtojakin on monia, mutta asukokonaisuutta saa helposti elävöitettyä muilla asusteilla. Mainion eläväinen kukkamekko toimii taasen arkeen mukavana piristeenä.

Työpäivän vaatetukseksi soveltuu suuri osa Zalandon mekkovalikoimasta. Asiallisen, mutta aistikkaan kotelomekon kanssa ei juhlien lisäksi esimerkiksi toimistotöissä voi juuri mennä pieleen ja se soveltuukin monenlaisille vartalotyypeille. Naisten mekoille tyypilliseen tapaan pienillä vaatekokonaisuuden muutoksilla saman mekon saa näyttämään tuoreelta päivästä toiseen esimerkiksi pukemalla sen kanssa erilaisia asusteita, kuten huiveja tai bleisereitä.

Vapaa-ajalle ja arkeen löytyy lukemattomia ihania naisten mekkoja. Huolettoman rento ja erinomaisen trendikäs farkkumekko sopii täydellisesti molempiin ja onkin urbaanin naisen yksi luottovaatteista. Valikoimaa Zalandolta löytyy kuumiin kesäpäiviin sopivista hihattomista aina täysipitkillä hihoilla varustettuihin malleihin. Väljät farkkumekot toimivat rentoina vaatteina sellaisinaan tai mieluisalla vyöllä kiinnitettynä. Zalandon vapaa-ajan mekoista löydät ihastuttavia malleja ja kuoseja, jotka tuovat ripauksen hohtoa arkeen, oli tavoitteenasi sitten hakea boheemia, tyttömäistä tai klassista tyyliä.

Täydellinen vaatekappale joka juhlaan

Onko tiedossa jokin juhla, kuten elämän suuriin hetkiin kuuluvat häät, valmistujaiset tai ylioppilasjuhla? Naisten mekoista löydät juuri tilaisuuden luonteeseen sopivan vaatteen, joka korostaa omia parhaita piirteitäsi. Juhlavaatetusta miettiessä mekkoja monipuolisempaa vaatevalikoimaa on vaikea keksiä. Vuosisatoja muotimaailmassa paikkansa säilyttäneet vaatekappaleet pysyvät ajankohtaisina ja uusia trendejä seuraavina vuodesta toiseen, eikä syyttä.

Hauskaan illanviettoon ja juhlimiseen sopivia mekkoja on tarjolla pilvin pimein. Hohdokkaaseen illanviettoon sopivia cocktail-mekkoja, flirttailevia bilemekkoja ja aistikkaita iltapukuja löytyy laadusta tinkimättä joka makuun. Klassinen pikkumusta sopii niin pikkujouluihin kuin työpaikan juhliinkin, kun taas elegantti satiinimekko sopii vaikka gaalaillallisen varustukseen.

Monista arkimekoista saa helposti juhlakäyttöön sopivia, kun lisää vaatekokonaisuuteen hieman lisäasusteita, esimerkiksi koruja, juhlavat korkokengät tai näyttävän laukun. Mekot antavat käyttäjälleen loistavan mahdollisuuden persoonalliseen pukeutumiseen, oli tapahtuma mikä hyvänsä. Mekkojen laaja kirjo pitää sisällään niin paljon eri mahdollisuuksia, että löydät taatusti tilanteeseen kuin tilanteeseen sopivan ratkaisun.

Yhdistät helposti