Naisten mekot

Naisten mekot ovat täynnä potentiaalia! Hurmaavat mekot löytävät paikkansa niin juhla-asuna, työasuna kuin vapaa-ajan vietossakin. Anna kesätuulen heilutella pitsihelmojasi tai edusta tiukkana töissä liivimekossa. Mekkoja on helppo asustaa mielesi mukaan esimerkiksi koruilla, kauniilla kengillä tai hienoilla huiveilla. Vaikka et olisikaan prinsessatyyppiä, voit yllättää itsesi rakastumalla mukaviin ja monipuolisiin mekkoihin.

Naisten mekot piristävät ja helpottavat arkea

Naisten mekot sopivat myös kiireisen pukeutujan arkea helpottamaan, sillä mekko muodostaa jo itsessään näyttävän asun. Esimerkiksi rennosti laskeutuva trikoomekko on varsinainen arkipäivän pelastus, sillä se on rypytön ja valmis puettavaksi vaikka suoraan pyykkinarulta otettuna. Talvella pukeutumispulmia helpottamaan sopivat ihanan pehmeät ja lämpimät neulemekot. Pientä flirttiä olemukseesi saat yhdistämällä lyhyen neulemekon näyttäviin ylipolvensaappaisiin. Mekot sopivat erinomaisesti myös työpukeutumiseen. Esimerkiksi kotelomekko on varsinainen toimistovaatetuksen klassikko, johon ei voi ikinä kyllästyä. Kotelomekko sopii monille eri vartalotyypeille ja sen olemusta on helppo muuttaa pukemalla alle erilaisia kauluspaitoja tai t-paitoja.

Naisten mekot saavat sinut säihkymään juhlissa

Monista arkimekoistakin saa juhlakäyttöön sopivia, kun asustaa ne arvokkaasti ja näyttävästi. Esimerkiksi rennosta maksimekosta saat taiottua kauniin juhlavaatteen suurilla pukukoruilla, korkokengillä ja elegantilla juhlalaukulla. Naisten mekot ovatkin vaatekaapin todellisia kameleontteja. Suuriin juhliin on silti kiva varustautua ostamalla ihan uusi juhlamekko, joka sopii tilaisuuden luonteeseen ja korostaa parhaita piirteitäsi. Heittäydy herttaisiin vintage-tunnelmiin esimerkiksi kellohelmaisissa pitsimekoissa, juhlista elämäsi merkkipaaluja riemukkaissa mutta naisellisissa sifonkimekoissa tai sädehdi ylellisessä satiinimekossa. Jokaisen naisen pukuvarastoon kuuluu itseoikeutetusti myös pikkumusta, jolla on käyttöä monenlaisissa juhlissa pikkujouluista cocktail-kutsuihin. Pikkumusta on nimensä mukaisesti lyhyt tumma juhlamekko, jonka yleisilme on melko yksinkertainen mutta juhlava. Juhlamekoissa voi silti olla monenlaisia koristeita tuomassa lisää loistokkuutta. Esimerkiksi paljetit, röyhelöt, näyttävät vyöt ja kurkistusaukot ovat tavallisia keinoja saada juhlamekkojen designiin erityistä säpinää. Olipa sitten tiedossa erityistä menoa tai ihan vain arkista aherrusta, uuden mekon hankkiminen kannattaa aina.

Yhdistät helposti

Naisten mekot

Mekkojen yhä jatkuva suosio johtuu niiden muuntautumiskyvystä

Mekko on yksinkertainen vaate arkipäiviin, jolloin haluat vapautta etkä jaksa miettiä useamman vaatekappaleen yhdistelmää.

Mekko on mukava päällä ja se on yksi muuntautumiskykyisimmistä vaatekappaleista. Yhdistelemällä saman arkimekon eri asusteiden ja kenkien kanssa saat helposti vaatekaappiisi ja lookiisi uusia ulottuvuuksia. Koska mekot ovat niin helppoja, niitä löytyy moneen eri käyttötarkoitukseen, tyyliin ja tilaisuuteen sopivina. Vaikkei mekkoihin haluaisikaan pukeutua vapaa-ajalla, ovat ne kuitenkin usein osa naisten etiketin mukaista juhlapukeutumista.

Juhlatilaisuuksissakin on eroja, joten niin on myös mekoissa: seksikkäistä ja rennommista cocktail-mekoista kokopitkiin iltapukuihin, mekot ovat jokaisen tytön ja naisen perusvaruste juhlissa. Juhlien lisäksi mekkoja on myös vapaa-ajalle: oli sitten määränpää mikä tahansa, löytää katukuvasta mini-, midi- tai maximittaisina tätä naisten suosikkiasua – kuosit, leikkaukset ja yksityiskohdat jokaisen mieltymyksiin suunniteltuina. Mekot ovat säilyttäneet paikkansa muotimaailmassa läpi pitkän historian aina nykypäivään saakka, ja ne jatkavat voittokulkuaan tästä eteenpäinkin.

Sähäkän seksikkäät mini- ja midimekot kääntävät pään jokaisessa juhlassa samalla, kun juhlavammissa mekoissa edustetaan läpi elämän suurten hetkien: syntymäpäivillä, ylioppilasjuhlissa, valmistujaisissa, häissä ja gaaloissa. Mekko on naisen vaatekaapin ikoni, joka ei jää huomiotta yhdeltäkään uudelta trendiltä. Se on myös vaatekappale, jossa saat antaa persoonasi näkyä kunnolla, sillä mekkojen kirjo pitää sisällään lähes rajattomat mahdollisuudet ilmaista, miltä juuri sinä haluat näyttää.