Suositut filtterit
184 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tanskalainen DAY Birger et Mikkelsen on huippumuodikas naisten vaatteiden ja asusteiden valmistaja. Laadukkaan brändin tuotteet edustavat ensiluokkaista suunnittelua, moderneja linjoja ja huikeita kuoseja. Tervetuloa tutustumaan upeaan DAY Birger et Mikkelsen -maailmaan!

DAY Birger et Mikkelsen -vaatemallistot sisältävät klassisia asuja, jotka sopivat täydellisesti näyttävästä pukeutumisesta pitäville naisille. Vapaa-ajan trikoiset mekkoihanuudet sekä hillityt kotelomekot ovat leikkauksiltaan äärimmäisen hyvin istuvia, ja niillä kruunaat naisellisen pukeutumisesi upealla tavalla. Valikoimiin kuuluu myös mekkojen klassikkoja, tyylikkäitä pikkumustia sekä upeita pitkähelmaisia juhlamekkoja. Juhlavat topit, puserot ja neuleet tuovat upeita mahdollisuuksia yhdistelyyn, esimerkiksi kapeiden kangashousujen seuraksi.

DAY Birger et Mikkelsen on skandinaavisen muodin huipulla

DAY Birger et Mikkelsen -laukkujen valikoima on monipuolinen ja äärimmäisen tyylikäs! Tikkikuosisella kankaalla täydennetty suurikokoinen käsilaukku toimii kokonsa puolesta niin läppärilaukkuna kuin erinomaisen näppäränä ostoskassinakin. Astetta kookkaammassa urheilukassissa kannat niin treenikamat kuin riennät viikonlopun get away -matkalle vaivattomasti. Merkin pienet iltalaukut, lompakot ja meikkilaukut ovat upeita – niitä koristavat toinen toistaan kauniimmat kuosit!

Upeaa värimaailmaa edustavat paksut ja muhkeat villahuivit sopivat loistavasti ympärivuotiseen käyttöön. Kaunis huivi toimii kaulalle kiedottuna niin talvipakkasilla untuvatakin kanssa kuin lämpimänä syyspäivänä jakun ja neuleen oheen lisättynä. DAY Birger et Mikkelsen -villahuivi lämmittää mutta tuo ennen kaikkea näyttävyyttä pukeutumiseen, juuri niin kuin täydellisen asusteen kuuluukin tehdä!

DAY Birger et Mikkelsen osaa upottaa tuotteisiinsa taitavalla tavalla näyttäviä yksityiskohtia Näitä katseen varastavia detaljeja löytyy laukuista reippaasti: kiiltäviä solkia, koristeellisia kantohihnoja ja huolettomasti roikkuvia hapsukoristeita. DAY Birger et Mikkelsen -asusteiden lukuisat värivaihtoehdot tuovat vaihtelua ja näyttävyyttä peruspukeutumiseen. Esimerkiksi kirkkaanpunaisella tai seeprakuvioisella kuosilla täydennetty pikkulaukku kulkee mukanasi piristävän valopilkun lailla. It's all about details!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista