Suodatin

Neulemekot

1,354 tuotetta

Onko vaatekokoelmassasi neulemekon mentävä aukko? Korjaa tilanne nopeasti, sillä neulemekot ovat äärimmäisen trendikkäitä! Niiden etu on myös monikäyttöisyys. Makean neulemekon ympärille voi luoda niin minimalistisen kokonaisuuden kuin rennon urbaaninkin tyylin. Ne siis suorastaan kutsuvat leikittelemään asusteilla, koruilla ja erilaisilla kenkävaihtoehdoilla. Valittavanasi on sekä hillittyjä arkimekkoja että näyttäviä juhlamekkoja. Lähde siis leikkiin ja tutustu viimeisimpiin mekkotrendeihin!

Neulemekot ovat viileän sään tyylikkäin vaateratkaisu!

Satsaa harmaaseen tai mustaan, väljästi leikattuun neulemekkoon, ja huomaat, miten monenlaisiin kokonaisuuksiin eleetön mekko taipuu. Selkeälinjainen mekko on minimalistisen tyylin keskeinen elementti. Sen seuraksi tarvitset esimerkiksi hillityt, korkeavartiset ja matalapohjaiset nahkasaappaat tai klassiset nahkanilkkurit. Viimeistele ilme pelkistetyllä, mutta näyttävällä kaulakorulla tai muhkealla huivilla. Leveälierinen hattukin sopii kokonaisuuteen! Neulemekot sopivat myös streetwear-henkiseen pukeutumiseen. Silloin ne yhdistetään näyttäviin tennareihin, ja kokonaisuus viimeistellään hauskasti lippiksellä ja komeilla koruilla. Rosoisen viehättävä syksyinen kokonaisuus puolestaan syntyy väljän neulemekon ja korkeavartisten, nauhallisten maihareiden yhdistelmästä. Piristä kokonaisuutta valitsemalla asun keskipisteeksi hauskan väriset tai näyttävästi kuvioidut sukkahousut tai leggingsit. Asukokonaisuuden siluetin muokkaamiseen sopivat erilaiset takit. Ohuiden neulemekkojen seuraksi sopivat pitkät, minimalistiset neuletakit. Trenssi taas sopii klassiseen ilmeeseen, ja lyhyet pusakat ovat streetwear-tyylin sydämessä.

Luo juhla-asusi neulemekon ympärille

Kauniisti leikatut neulemekot hurmaavissa väreissä sopivat loistavasti talven juhliin pikkujoulusta uuden vuoden viettoon. Valitse asukokonaisuutesi lähtökohdaksi viehättävä ja siro mekko ja luo asun ilme kenkä- ja asustevalinnoin. Klassinen valinta on tietenkin punainen lyhyt neulemekko, joka yhdistetään korkeakorkoisiin ja -vartisiin mustiin saappaisiin. Viimeistele kokonaisuus näyttävillä koruilla sekä mustalla clutch-laukulla, ja juhla-asu on valmis! Huipputrendikäs ja juhlava ilme puolestaan vaatii makean neulemekon lisäksi lyhyttä, kiiltäväkankaista pusakkaa ja suloisia lakeriloafereita. Kokonaisuutta täydentävät suuret korvarenkaat ja minimalistiset rannerenkaat. Neulemekon ei tietenkään tarvitse olla asukokonaisuuden pohja, vaan se voi myös olla sen näyttävä keskipiste. Valikoimissa on nimittäin näyttävin kuosein koristeltuja neulemekkoja, sekä rohkean värisiä, epäsymmetrisesti leikattuja neulemekkoja.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua