accountaccountbagbagzalando logomenu

Kaikki Suomen suosikkimerkit

Ilmainentoimitus ja palautus*

100 päivän palautusoikeus

Iltapuvut

Väri
Hinta
860 tuotetta
860 tuotetta

Iltapuvut tuovat elämääsi satumaista taikaa


Jokainen nainen ansaitsee kerran elämässään tunteen siitä kuin olisi oikea prinsessa – oli se sitten klassinen satujen prinsessa, tuhannen yön tarujen eksoottinen kaunotar, fantasiamaailman sankaritar tai urbaani kaupunkiprinsessa, jolta ei edgyä asennetta puutu stilettojen kopistessa asfalttia vasten. Iltapuvut ovat juuri näitä erityisiä tilanteita varten, joten kannattaakin valita iltapuku oman persoonallisuutensa mukaan. Onneksi valinnanvaraa upeissa iltamekoissa riittää.


Unelmiesi iltapuvut odottavat


Iltapuvuista löydät täydelliset yksilöt joka tilaisuuteen – unelmiesi mekon häihin, valmistujaisiin, tanssiaisiin, gaalaan, cocktail-tilaisuuteen kuin mihin tahansa muodolliseen tilaisuuten, jossa saa loistaa. Tilaisuuksia pukeutua iltapukuun ei tule joka viikko, joten kannattaa valita harkiten mikä malli ja mikä väri olisi juuri sinua varten. Onnistunut iltapukuvalinta on muunneltavissa tilaisuudesta toiseen. Ehkä bongaat näyttävien iltapukujen valikoimasta jotain, mitä olet nähnyt punaisella matolla?

Iltamekko juuri sinulle


Upeat iltapuvut tulevat kauniissa väreissä. Musta on klassinen, ajaton ja hienostunut. Myös sininen toimii ajattoman tyylikkäänä valintana. Tulinen punainen voisi olla illan katseenkääntäjä – itsevarmat pukeutujat luottavat aina vahvoihin väreihin, syviin halkioihin sekä olat ja selän hienovaraisesti paljastaviin iltapukuihin! Pastellinväriset iltapuvut ovat nuorekkaita ja sopivat erityisesti kesän juhliin.
Korosta aina sitä piirrettä, josta eniten tykkäät! Neliömallinen vartalo näyttää hyvältä epäsymmetrisen yläosan tai vyötäröllä uumaa korostavan vyön kanssa. Myös halkio lisää kauniisti muotoja ja ulottuvuutta. Tiimalasivartaloinen nainen korostaa vyötäröään entisestään V-kaula-aukolla tai muuten avonaisella yläosalla. Myös kietaisumalliset mekot korostavat kauniisti tiimalasivartaloa. Päärynätyypin vartalo lisää volyymia ylävartaloon, korostaa vyötäröään ja tasapainottaa lantiotaan valitsemalla mekon, jossa on A-linjainen tai runsas helma ja olkaimeton yläosa. Omena-vartaloisella on yleensä hoikat jalat, jotka todella saa näyttää aina kun siihen on tilaisuus, esimerkiksi kellohelmalla tai A-linjaisella helmalla. Vartalo, jossa hartiat ovat leveämmät kuin lantio, kaipaa mekkoa, jolla voi luoda muotoja lanteille ja korostaa vyötäröä.