Mallisto

3 383 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Guess on amerikkalainen vaatefirma, jonka taustalla ovat marokkolaissyntyiset Marcianon veljekset. Guess on näyttäviin mutta nuorekkaan ja flirttailevan rentoihin vaatteisiin erikoistunut muotitalo, joka aloitti toimintansa vuonna 1981 Kaliforniassa. Vaatemerkki pongahti julkisuuteen naisten farkkujen avulla. Legendaariset korkeavyötäröiset ja kivipestyt Marilyn-farkut myytiin loppuun vain muutamassa tunnissa, ja yrityksen tie menestykseen oli taattu. Nykyisin firman tuotteita myydään jo yli 80 maassa. Vaatemerkki on sittemmin laajentunut kattamaan myös miesten- ja lastenmuotia. Myös upeat kellot kuuluvat olennaisena osana brändin valikoimiin. Lisäksi brändillä on valikoimissaan myös runsaasti asusteita, laukkuja ja lompakoita sekä parfyymejä.

Knoppitietoa Guessista

Guess on niittänyt mainetta paitsi upeilla vaatteillaan, myös rohkeilla mainoskampanjoillaan. Aluksi mainoksissa käytettiin visuaalisena tehokeinona mustavalkoisuutta, mutta sitäkin enemmän taisi suurta yleisöä hätkähdyttää mainosten seksikkyys. Brändin mainoskampanjoiden vähäpukeisina vetonauloina ovat toimineet monet julkisuuden henkilöt, kuten Claudia Schiffer, Drew Barrymore ja Adriana Lima. Lisäksi brändin vaatteita on vilahdellut monissa elokuvissa. 1980-luvulla villinneessä Paluu tulevaisuuteen -elokuvassa näyttelijä Michael J. Fox esiintyi farkkuasussa, jonka Guess oli suunnitellut erityisesti kyseistä elokuvaa varten.

Guess on merkki sinulle, joka haluat näyttää hyvältä

Guess suosii suunnittelussaan rentoja ja selkeitä värejä ja linjoja. Brändin tuotteet ovat näyttäviä, leikkisiä ja monikäyttöisiä. Niiden tavoitteena on yrityksen mukaan ilmentää nuorekkuutta, seksikkyyttä ja seikkailumieltä. Niinpä brändin vaatteet sopivatkin erityisesti vapaa-aikaan. Hanki seuraavaa biletysreissua varten esimerkiksi brändin legendaariset farkut ja hihaton t-paita ja viimeistele tyylisi vaikkapa särmikkäällä nahkalaukulla ja kiilakorkosandaaleilla.

Brändin vaatteet imartelevat kantajaansa ja tuntuvat miellyttäviltä päällä. Laadukkaat materiaalivalinnat ja rohkea suunnittelu takaavat sen, että brändin tuotteet erottuvat edukseen. Näppärät yksityiskohdat, nerokkaat leikkaukset ja huolellinen viimeistely aikaansaavat rennon mutta elegantin vaikutelman. Guessin vaatteissa on helppo eläytyä Kalifornian aurinkoiseen henkeen ja villisti sykkivään elämänmenoon.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Guess - Upeaa designia jo vuodesta 1981

Guess-merkin perustivat vuonna 1981 veljekset Georges, Armand, Maurice ja Paul Marciano. Marcianot varttuivat Etelä-Ranskassa ja kiinnostuivat jo nuorina muodista. Yhdessä he loivat tyylikkään, nuorekkaan ja ylellisen vaatemerkin. Veljekset muuttivat Kaliforniaan, Los Angelisiin jossa he perustivat Guess -merkin vuonna 1981. Alussa brändi keskittyi farkkujen tuotantoon ainoastaan naisille ja toi markkinoille uudenlaisen denimkankaan. Skeptikot epäilivät että uudenlaiset farkut eivät tule menestymään, mutta veljekset jatkoivat kuitenkin farkkujen valmistamista omalla omaperäisellä tyylillään. Vuonna 1983 veljekset loivat farkkumalliston myös miehille. Guess aloitti mainoskampanjat vuonna 1982, ja vuonna 1985 mainoksiin tuli mukaan mustavalkoisuus, joka on sittemmin noussut yrityksen tavaramerkiksi. Mainokset ovat voittaneet useita Clio-palkintoja. Mainoksissa on ollut mukana useita tunnettuja supermalleja, jotka tulivat julkisuuteen juurikin mainoskampanjoiden kautta.

Guess - laadukasta ja yksityiskohtaista designia!

Tuotemerkin yksityiskohtaisista, yksilöllisistä ja laadukkaista farkuista tuli erittäin suosittuja, ja kuuluisa yhdysvaltalainen tavaratalo Bloomingdale's otti kaksi tusinaa farkkuja myyntiin ja ne myytiin nopeasti loppuun. Amerikan valloituksensa jälkeen Guess laajensi Aasiaan ja Eurooppaan vuonna 1990. Nykyään desing on laajentunut farkkujen lisäksi myös useisiin muihin vaatteisiin ja asusteisiin ja heidän valikoimastaan löytyy farkkujen lisäksi esimerkiksi hajuvesiä, lastenvaatteita, aurinkolaseja, lompakkoja, kelloja, koruja, kenkiä ja laukkuja. Kaikille löytyy siis varmasti jotain mieleistä. Guess on tällä hetkellä yksi merkeistä joka tunnetaan laajasti ympäri maailmaa, ja muistetaan tyylikkäästä imagostaan ja monipuolisista, värikkäistä, laadukkaista kokoelmistaan. Designissään Guess käyttää amerikkalaista tyyliä ja yhdistää siihen eurooppalaisia vaikutteita.