accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Luettelo / Diesel 1690 tuotetta

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkki
m
1690 tuotetta
1690 tuotetta

Diesel – asukokonaisuudet joka lähtöön!


Naisten Diesel-farkut

Mitä sinulle tulee mieleen sanasta Diesel? Tuskin monellakaan meistä enää polttoaine, jonka hinta nousi vastikään roimasti, vaan rockahtava street-vaatemerkki Diesel, jonka uudet mallistot kerta toisensa jälkeen räjäyttäjät tajuntamme ja lamaannuttavat hengityksemme, ja jonka farkut ovat tunnettuja huippulaadustaan ja erinomaisesta istuvuudestaan! Perustamisestaan – vuodesta 1978 – lähtien tuotemerkin suunnittelijat ovat kerta toisensa jälkeen todistaneet taitonsa ja lahjakkuutensa mitä muotiin tulee. Merkin mallistoille ominaista ovat moniulotteisuus ja katu-uskottavuus. Jokaisessa vaatekappaleessa, farkussa, paidassa, hupparissa tai kengässä, joilla kantaja korostaa omaa persoonaansa, heijastuu Dieselin suunnittelijoiden rakkaus muotiin ja suunnitteluun. Sekä tämän että suuren suosionsa ansiosta löydät Zalandolta kattavan valikoiman Dieselin supertrendikkäitä vaatteita!


Löydä persoonallinen Diesel-tyylisi!


Kansainvälisten vaatemerkkien valioliigaan lukeutuva Diesel tulee alunperin Italiasta. Vaatesuunnittelija Renzo Rosso perusti merkin vuonna 1978 tavoitteenaan luoda intohimoista, itseilmaisullista ja yksilöllistä muotia. Diesel ei myy valmista lookkia tai pelkkää muotia, vaan elämäntapaa ja kansainvälisyyttä. Nimi Diesel sopii tähän kansainväliseen tyyliin, sillä sana tarkoittaa samaa eri maissa ja se myös lausutaan joka paikassa samalla tavalla. Vuonna 1985 Diesel starttasi omalla farkkukampanjalla ja vuonna 1996 avattiin Dieselin liikkeet Roomaan, Lontooseeen ja New Yorkiin. Tänä päivänä Diesel myy omaleimaisia ja rohkeita vaatteita, asusteita ja kenkiä jo yli 80 maassa.


Diesel peräänkuuluttaa yksilöllisyyttä. Elämäntapamuodin ystävät voivat joka sesonki valita tuhansista eri tuotteista ne, joita yhdistelemällä voi luoda oman uniikin tyylinsä. Dieselin vaatteet ovat kekseliäitä, täynnä nokkelia yksityiskohtia ja uusia toteuttamistapoja. Värikkäät, sähäkät ja trendikkäät Dieselin miesten ja naisten mallistot odottavat sinua Zalandon verkkokaupassa. Meiltä löydät muun muassa naisten ja miesten Diesel-farkut sekä laajan valikoiman Diesel-kenkiä. Ole sinäkin oman tyylisi guru, ja tutustu Dieselin valikoimaan.