Mallisto

Suositut filtterit
2 211 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Diesel on tyrmäävän trendikkään tyylin salaisuus! Legendaarisen italialaisen merkin juju on loistava yhdistelmä huippumuotia ja katumuotia. Kun yhdistelmää vielä täydennetään erinomaisella laadulla ja pettämättömällä trendivainulla, käy selväksi, miksi kyseessä on niin monien naisten ja miesten lempivaatemerkki. Valikoima pursuilee toinen toistaan tyylikkäämpiä miesten ja naisten farkkuja, trendikkäitä yläosia, makeita mekkoja ja sähäköitä kenkiä. Merkki valmistaa myös makeita, huippulaadukkaita lasten vaatteita!

Diesel-tyyli on urbaani ja huipputrendikäs

Diesel tuli tunnetuksi farkkubrändinä: sen perustaja Renzo Rosso aloitti uransa 70-luvulla farkkuja valmistaen. 90-luvulle mentäessä sen farkkuihin halusivat pukeutua kaikki! Naisten monipuolinen farkkumallisto inspiroi leikittelemään erilaisilla tyyleillä, jonka muutkin elementit poimitaan Dieselin valikoimista. Trendikkäästi revityt relaxed fit -farkut uhkuvat asennetta, ja houkuttelevat luomaan kontrasteja korkokenkien ja paitapuseroiden avulla. Hauskasti kuvioidut boyfriend-farkut taas sopivat somaan ja huippumuodikkaaseen 80-luvulta inspiraationsa lainaavaan tyyliin collegepaitojen ja korkeavartisten tennareiden kanssa. Ja tietenkin denimbrändi hallitsee klassisten, laatua huokuvien straight leg -farkkujenkin luomisen, joista tulee välittömästi vaatekokoelmasi peruselementti. Miesten farkkuvalikoima ei kalpene naisten valikoiman rinnalla. Siihen kuuluu asennetta huokuvia, täydellisesti istuvia slim fit -farkkuja, jotka suorastaan vaativat seurakseen Dieselin nauhalliset nahkanilkkurit ja biker-takin – tai korkeavartiset tennarit ja ylimittaisen neulepaidan. Miestenkin straight leg -farkut ovat farkkusuunnittelun eliittiä, ja ne sopivat loistavasti esimerkiksi klassisten kävelykenkien ja rentojen kauluspaitojen seuraksi.

Pukeudu Dieseliin päästä varpaisiin

Särmikkäiden farkkujen tai muodikkaan mekon ympärille luotu tyyli täydennetään tietenkin Dieselin omilla luomuksilla. Merkin kenkävalikoima saa niin tennarifanien kuin nahkanilkkureidenkin ystävien sydämen tykyttämään. Tennarit huokuvat laatua sekä glamouria, ja miesten ja naisten nahkanilkkurit ovat muotoilultaan modernin kenkädesignin taidonnäyte. Viimeistely hoituu puolestaan tyylikkäästi ja laadukkaasti merkin asusteilla. Huivit ja korut luovat niin miesten kuin naistenkin tyyliin viimeistellyn ja harkitun säväyksen, ja asukokonaisuuden loppusilauksen muodostaa tietenkin trendikäs ja huippulaadukas Diesel-rannekello. Hemmottele itseäsi myös merkin makeilla ja laadukkailla alusvaatteilla!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista