Suositut filtterit
1 141 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tiger of Sweden edustaa klassikkoja tyylillä

Tiger of Sweden on ruotsalainen laatumerkki, joka perustettiin vuonna 1903 Uddevallan kaupungissa, Ruotsissa.

Alkujaan Tiger of Sweden edusti klassista miesten vaatetusta sekä pukeutumista. 1990-luvulla se alkoi kuitenkin laajentaa tuotantoaan suunnittelemalla pukuja nuorille ja trenditietoisille kaupunkilaisille. Tiger of Swedenin tuotelinjat sisältävät vaatteita, kenkiä sekä silmälasien kehyksiä ja asusteita. Merkillä on kolme pääasiallista brändiä: miesten mallisto, naisten mallisto sekä farkkumallisto. Vuonna 2003 yritys myytiin Tanskalaiselle IC Companys muotikonsernille. Merkkiä myydään koko Euroopan lisäksi myös Kanadassa. Tiger of Sweden tuottaa ajattomia, tyylikkäitä ja yksinkertaisia vaatekappaleita, jotka sopivat yhtä hyvin vakavasti otettavaan business-lookiin kuin rennon asialliseen kasuaalipukeutumiseen.

Tiger of Sweden on merkki, joka luottaa klassisen pukeutumisen ajattomuuteen ja hillittyyn tyylikkyyteen. Merkin vaatekappaleet eivät petä koskaan ja ne säilyvät vuodesta toiseen yhtä hyvännäköisinä ja edustavina. Merkin hioutunut tyyli yhdistelee uusimpia trendejä klassisten leikkausten ja laadukkaiden materiaalien kanssa, tehden merkin vaatekappaleista kestäviä, aikaa sietäviä ja laadukkaita - ominaisuuksia, joihin muodollinen business -pukeutuja voi luottaa aina. Se on hillitty, mutta särmikäs sekä ajan hermolla virallisen pukeutumisen saralla. Tiger of Sweden on eturivissä määrittelemässä skandinaavista, minimalistista tyyliä, joka toimii ja mukautuu jokaiseen tilanteeseen.

Tiger of Sweden nousi kaikkien tietoisuuteen hyvin nopeasti 1900-luvun lopulla, jolloin brändi uudisti taktiikkaansa klassisista puvunvalmistajista trenditietoiseen muotisuunnitteluun. Merkki vaihtoi jälleenmyyjikseen ajan suosituimmat farkkukaupat, joissa uteliaimmat trendiniekat asioivat. Artistit, mediapersoonat, musiikkialan tähdet ja virkahenkilöt pukeutuivat pian tämän jälkeen esimerkkiä näyttäen tähän hyllityn siistiin ja pelkistettyä charmia huokuvaan vaatemerkkiin. Mietitkö, miten sinä voit näyttää samalta? Valitse suosikkisi tämän merkin vaatekappaleista ja yhdistele niitä makusi mukaan. Tavoittelit sitten kasuaalin rock-henkistä arkilookia tai virallisen huoliteltua työilmettä, löydät kaiken tavoittelemasi yhdestä mallistosta. Kokeile vapaa-ajalla brändin farkkumalleja huolettomampaan pukeutumiseen. Menestyvän yritysilmeen päivität ajantasalle pukumallien avulla - omaa persoonaasi unohtamatta.