Suositut filtterit
1 171 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Näyttävät Tiger of Sweden -vaatteet arkeen ja juhlaan

Vuonna 1903 alkunsa saanut, laadukkaiden vaatteiden, jalkineiden sekä asusteiden valmistamiseen sitoutunut ruotsalainen merkki tunnetaan nykyään jo ihan kansainväliselläkin tasolla. Eikä syyttä. Laadukkaat, arkeen sekä juhlaan luksusta tarjoilevat tuotteet ovat vertaansa vailla.

Tiger of Sweden toi ensimmäisenä Ruotsissa markkinoille käyttövalmiit puvut, mikä mullisti pukeutumiskulttuurin täysin. Sen seurauksena pukuja saattoivat ostaa rikkaiden lisäksi myös pienituloisemmat. Tasa-arvoisuudesta sekä reiluudesta tulikin merkin perusarvoja vuosien saatossa ja ne näkyvät edelleen tuotteiden suunnittelussa.

Brändi tarjoaa nykyään siis muunkinlaisia vaatteita, kuin pelkkiä pukuja. Vaihtoehtoja löytyy niin arkeen kuin juhlaan, sillä mallistot kattavat sekä tavalliset t-paidat ja lenkkarit kuin esimerkiksi juhlamekot sekä bleiserit. Klassista pukeutumistyyliä suosivan kannattaa siis kääntyä Zalandon laajan valikoiman puoleen niin vapaa-ajan vaatteita kuin esimerkiksi toimistolle sopivaa jakkupukuakin etsiessään!

Tiger of Sweden – kun et halua tinkiä laadusta

Olit etsimässä sitten kenkiä, uutta läppärilaukkua tai jonkinnäköistä päälle pantavaa, tämä merkki ei petä. Merkin kaikki tuotteet on valmistettu laadukkaista ja kulutusta kestävistä materiaaleista, joten niistä riittää riemua usein pitkäksi aikaa. Unohda siis pikamuoti ja panosta vaatteisiin, jotka kulkevat kanssasi läpi elämän monien muistorikkaiden vaiheiden – tärkeistä työhaastatteluista aina mieleen jääviin juhliin sekä niihin suuriin käännekohtiin.

Zalandon Tiger of Sweden -mallistosta löydät esimerkiksi toinen toistaan suloisempia, aidosta nahasta valmistettuja laukkuja, jotka kruunaavat monet asukokonaisuudet. Sekä tietysti nahkavöitä sekä nahkakenkiä, jotka nekin pysyvät lähes uuden veroisina jopa vuosien käytön jälkeen, mikäli niitä säilyttää ja huoltaa annettujen ohjeiden mukaisesti. Vaatteiden valmistuksessa taas on käytetty erilaisia laadukkaita materiaaleja aina lämpimästä villasta siistiin satiiniin sekä hengittävästä puuvillasta venyvään trikookankaaseen.

Viihdyt sitten farkuissa tai suorissa housuissa, löydät molempia useassa eri värissä ja mallissa. Voit yhdistää siistin kirkkaanpunaisen kotelomekon vaikkapa rentoihin, ruskeisiin espadrilloihin tai näyttävän vaaleansinisen kauluspaidan klassisen mustiin puvunhousuihin. Yhdistele siis rohkeasti juuri omannäköisiä asukokonaisuuksia ja pukeudu ihan niin mielikuvituksellisesti kuin haluat. Tiger of Sweden -vaatteissa jätät varmasti hyvän ensivaikutuksen ja käännät katseita kadulla. Valitse omat suosikkisi Zalandon verkkosivuilta ja tilaa ne vain muutamalla klikkauksella.

Vaatteet jokaiseen säähän

Älä anna kelien hidastaa menoasi, vaan varustaudu ulos lähtiessäsi oikein. Zalandon mallistosta löydät niin pitkää kuin lyhyttäkin housua, paksumpaa takkia kuin collegepuseroa. Viima ei pääse syvälle luihin ja ytimiin, kun kaulaan kietaisee ihanan pehmoisen huivin ja päähän vetää lämpöisen pipon.

Kesäkeleillä monet suosivat shortseja, hameita sekä t-paitoja. Auringolta voi suojautua esimerkiksi erivärisin lippalakein ja viilentää itseään uimalla tyylikkään Tiger of Sweden uimashortsit jalassa. Rannalle kaikki tarvittava mahtuu mukaan tilavaan shopping bag -laukkuun.

Zalandon Tiger of Sweden vaatteet eivät siis jätä kylmäksi tai pakota hikoilemaan. Tule tekemään löytöjä jokaisena vuodenaikana!