Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kestävä kehitys
Kuosi
991 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tiger of Sweden säväyttää vuodesta toiseen elegantilla ajattomuudellaan. Laadukas merkki vaatettaa bisneshenkiset miehet ja naiset niin työhön kuin vapaa-aikaan. Klassinen tyyli täydentyy pienillä säväköillä yksityiskohdilla. Tiger of Sweden on ajankohtainen ja innovatiivinen tuotemerkki, joka valmisti aluksi vain miesten pukuja. 90 vuotta myöhemmin brändi joutui rajujen muutosten kouriin, mutta selvisi voittajana: perinteisten pukujen rinnalle tuli moderneja malleja, naisten vaatteita ja asusteita sekä Tiger of Sweden Jeans, letkeä kokoelma vapaa-ajan muotia. Nykyään tuotemerkki on tanskalaisomistuksessa, ja sen vaatteita myydään kolmessa maanosassa. Tiger of Swedenin motto "A Different Cut" on ja pysyy, ja saa merkin erottumaan kilpailijoistaan.

Tiger of Swedenin tyylissä business kohtaa street lookin

Uudistunut Tiger of Sweden tempaisee puvun ylös toimistotuolista ja kuljettaa sen katujen menoon ja melskeeseen. Nuorekkaan soljuva leikkaus saa pikkutakit ja miesten paidat näyttämään vähemmän virallisilta, kun kravatti jää matkasta ja suorat housut vaihtuvat sporttisiin farkkuihin. Viileinä talvi-iltoina pikkutakin voi vaihtaa viininpunaiseen collegeen tai ruosteenväriseen neuleeseen – pääntiestä näkyvä paidankaulus tukee vaikutelmaa nuoresta ja dynaamisesta bisnestyypistä.

Tiger of Swedenin tyylikkäät ja suoralinjaisuudessaan ajattomat vaatteet ja asusteet kutkuttavat myös menestyvän uranaisen tyylihermoa. Mustat, tahdikkaasti leikatut kangashousut sopivat toimistoon vaikkapa vaalean silkkipuseron ja korollisten pistokkaiden kanssa. Pitkä, lempeyttä huokuva neuletakki kannattaa kietaista ylle, kun tapaa ystävän ruokatunnilla.

Aistikas pikkumusta sopii sekä juhlaviin työtilaisuuksiin että illanviettoon. Stailaa mekko vaikka leveällä nahkavyöllä tai kokeile sen kaveriksi rohkean kirjavia platoo-sandaaleja, jos tilaisuus ei ole turhan virallinen. Siisti, linjakas nahkalompakko tai pikkulaukku tekee asustasi täydellisen: kenties sinut muistetaan juuri siitä.

Yhdistele ja sekoita

Tiger of Sweden edustaa klassikkoja tyylillä

Tiger of Sweden on ruotsalainen laatumerkki, joka perustettiin vuonna 1903 Uddevallan kaupungissa, Ruotsissa.

Alkujaan Tiger of Sweden edusti klassista miesten vaatetusta sekä pukeutumista. 1990-luvulla se alkoi kuitenkin laajentaa tuotantoaan suunnittelemalla pukuja nuorille ja trenditietoisille kaupunkilaisille. Tiger of Swedenin tuotelinjat sisältävät vaatteita, kenkiä sekä silmälasien kehyksiä ja asusteita. Merkillä on kolme pääasiallista brändiä: miesten mallisto, naisten mallisto sekä farkkumallisto. Vuonna 2003 yritys myytiin Tanskalaiselle IC Companys muotikonsernille. Merkkiä myydään koko Euroopan lisäksi myös Kanadassa. Tiger of Sweden tuottaa ajattomia, tyylikkäitä ja yksinkertaisia vaatekappaleita, jotka sopivat yhtä hyvin vakavasti otettavaan business-lookiin kuin rennon asialliseen kasuaalipukeutumiseen.

Tiger of Sweden on merkki, joka luottaa klassisen pukeutumisen ajattomuuteen ja hillittyyn tyylikkyyteen. Merkin vaatekappaleet eivät petä koskaan ja ne säilyvät vuodesta toiseen yhtä hyvännäköisinä ja edustavina. Merkin hioutunut tyyli yhdistelee uusimpia trendejä klassisten leikkausten ja laadukkaiden materiaalien kanssa, tehden merkin vaatekappaleista kestäviä, aikaa sietäviä ja laadukkaita - ominaisuuksia, joihin muodollinen business -pukeutuja voi luottaa aina. Se on hillitty, mutta särmikäs sekä ajan hermolla virallisen pukeutumisen saralla. Tiger of Sweden on eturivissä määrittelemässä skandinaavista, minimalistista tyyliä, joka toimii ja mukautuu jokaiseen tilanteeseen.

Tiger of Sweden nousi kaikkien tietoisuuteen hyvin nopeasti 1900-luvun lopulla, jolloin brändi uudisti taktiikkaansa klassisista puvunvalmistajista trenditietoiseen muotisuunnitteluun. Merkki vaihtoi jälleenmyyjikseen ajan suosituimmat farkkukaupat, joissa uteliaimmat trendiniekat asioivat. Artistit, mediapersoonat, musiikkialan tähdet ja virkahenkilöt pukeutuivat pian tämän jälkeen esimerkkiä näyttäen tähän hyllityn siistiin ja pelkistettyä charmia huokuvaan vaatemerkkiin. Mietitkö, miten sinä voit näyttää samalta? Valitse suosikkisi tämän merkin vaatekappaleista ja yhdistele niitä makusi mukaan. Tavoittelit sitten kasuaalin rock-henkistä arkilookia tai virallisen huoliteltua työilmettä, löydät kaiken tavoittelemasi yhdestä mallistosta. Kokeile vapaa-ajalla brändin farkkumalleja huolettomampaan pukeutumiseen. Menestyvän yritysilmeen päivität ajantasalle pukumallien avulla - omaa persoonaasi unohtamatta.