Miesten chinot

Suositut filtterit
2 014 tuotetta

Yksinkertaiset, mukavat ja kestävät housut. Sellaiset haluttiin kehitellä 1800-luvulla sotilaiden käyttöön. Tehtävässä onnistuttiin: suunnittelutyön tuloksena syntyivät chino-housut, joiden voittokulku jatkuu edelleen! Puuvillaiset, yksinkertaiset housut levisivät nopeasti armeijakäytöstä siviilien vaatekaappeihin. Nykyään ne ovat monien miesten luottohousut niin arjessa kuin työpaikalla - ympäri maailman! Chinot ovat jo useamman vuosikymmenen ajan kuuluneet myös rentoon urbaaniin muotiin tennareiden kanssa käytettyinä. Housujen alkuperäisestä käyttötarkoituksesta muistuttaa niiden perinteisin väri, vaaleanruskea khaki. Nykyään chinoja valmistetaan tietysti monissa väreissä, ja myös mallit vaihtelevat kapeista suoriin ja alaspäin kapeneviin.

Chinot ovat taas muodin huipulla!

Chinot ovat olennainen osa kesän rennon tyylikästä pukeutumista. Alaspäin kapenevien chinojen puntit kääräistään ja jalkaan laitetaan kevyet tennarit tai espadrillos-kengät. Tyyliin voi yhdistää lyhythihaisen kauluspaidan, joka voi olla rennosti housujen päällä - jollet halua luoda vyöstä yksityiskohtaa asuusi! Vielä rennommaksi tyyli muuttuu, jos chinoihin yhdistää printtipaidan. Kesäisen tyylin kruunaa tietysti komea hattu, ja olalle heitetään vaikka kangaskassi! Asu sopii niin terasseille kuin puistopiknikeillekin. Syksymmällä tyylistä voi pitää kiinni, kun paidan päälle pukee villatakin, farkkutakin, neuleen tai vaikkapa pikkutakin. Kapeat ja istuvat housut sopivat myös siisteihin, asiallisin ja muodikkaisiin asukokonaisuuksiin. Kauluspaita ja neule, sekä siistit loaferit tai nauhakengät chinojen kanssa välittävät huolitellun ja ajanmukaisen kuvan miehestä kuin miehestä.

Chinot sopivat arkeen ja juhlaan - kiinnitä huomio väriin ja malliin

Muodikkaiden tyylien ilme muuttuu housujen värin myötä. Raikkaat siniset tai punaiset housut nousevat asun keskipisteeksi, kun perinteisemmät, hillityt chinot antavat sijaa asusteille sekä kenkien ja paidan yksityiskohdille. Vaaleat, ohuista materiaaleista valmistetut mallit sopivat kesään, talvella puolestaan paksummat materiaalit ovat paikallaan. Mustat, tumman ruskeat ja harmaat housut sopivat erinomaisesti työpaikalle. Myös istuvuus vaikuttaa siihen, millaisen vaikutelman asukokonaisuutesi luo. Siisteimmät chinot ovat oikean mittaiset, istuvat ja suorat. Voipa niiden lahkeet jopa prässätäkin. Niiden kanssa voi pitää vaikka valkoista kauluspaitaa ja solmiota. Väljemmät, rennot chinot puolestaan sopivat niin tennareiden kuin saappaidenkin kanssa ja ovat loistava vaihtoehto farkuille. Monikäyttöisempiä housuja ei kovin helposti löydy!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista