Suodatin

Miesten pikkutakit

437 tuotetta

On vaikea keksiä urbaania miesten asukokonaisuutta, jonka viimeistelyyn pikkutakki ei sopisi. Varsinkin, kun niitä on niin monenlaisia! Pikkutakkien ilme vaihtelee rennosta muodolliseen, ja materiaaleinakin nähdään niin collegea kuin keinonahkaa.

Pikkutakkimuotia leimaa juuri nyt selkeys ja niukkuus. Trendikkäät takit istuvat täydellisesti ja niiden yksityiskohdat ovat hillittyjä. Värimaailmassa pintansa pitävät klassinen musta ja tumma sininen, kun taas aavistuksen retrohenkinen harmaa on tehnyt tyylikkään paluun. Erilaiset murretut sävyt, kuten beige ja ruskea, ovat myös taatusti tyylitietoinen valinta!

Pikkutakit luovat huolitellun sävyn asuun kuin asuun

Erilaiset mattapintaiset, collegesta tai muusta pehmeästä materiaalista loihditut pikkutakit ovat erinomainen tapa ryhdistää rentoa asua luomatta suurta kontrastia. Ne sopivat smart casual -henkiseen pukeutumiseen: yhdistä pehmeä pikkutakki chinoihin, nauhallisiin kävelykenkiin, minimalistiseen t-paitaan ja kruunaa asukokonaisuus hatulla. Rennot pikkutakit sopivat myös urbaanista kulttuurista inspiroituvaan, katu-uskottavaan tyyliin. Silloin avoimeksi jätettävän pikkutakin seuraksi puetaan t-paidan lisäksi rennot farkut, korkeavartiset tennarit ja lippis.

Pikkutakit ovat myös raikkaan ja klassisen urbaanin tyylin keskeinen osa. Valitse esimerkiksi nauhallisiin nilkkureihin sointuva takki ja yhdistä niihin slim fit -farkut ja huoleton kauluspaita. Asennetta asuun tulee, jos valitset sen viimeistelyyn mustan nahkajäljitelmätakin! Raikas ilme syntyy myös slip on -tennareiden, kangashousujen, raidallisen paidan ja asuun sointuvan pikkutakin yhdistelmästä.

Pikkutakit kuuluvat myös ehdottomasti klassista muotia mukaileviin preppy- ja dapper-tyylisiin asukokonaisuuksiin. Eleganttiin preppy-henkeen sopivat yliopisto- ja koulumaailmasta tutut elementit: hyvin istuvat pikkutakit, klassiset värivalinnat ja huolitellut yksityiskohdat kalvosinnappeineen ja solmioineen. Dapper-tyylin perusilme on puolestaan niukka, linjakas ja viimeistä piirtoa myöden huoliteltu. Niinpä laadukkaat, klassiset 60-luvulta muotoilunsa lainaavat pikkutakit ovat sen ytimessä!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

Miesten pikkutakkeihin kuuluu monipuolinen valikoima miesten takkeja, joiden avulla voi luoda hyvin erilaisia tyylejä. Pikkutakki on epävirallisempi kuin puvun takki ja sopii hyvin rentoihin juhlatilaisuuksiin sekä työasuksi toimistoon. Yhdistä pikkutakki hyvin istuvien farkkujen, rennon kauluspaidan ja klassisten nauhakenkien kanssa ja rento, mutta tyylikäs kokonaisuus on valmis! Pikkutakkien valikoima on monipuolisempi kuin puvun takkien valikoima, sillä pikkutakkeja löytyy monilla eri leikkauksilla, eri materiaaleissa ja jopa eri printeillä. Tyylikäs pikkutakki pelastaa sinut monilta vaatepulmilta, sillä se on aina loistava valinta silloin, kun haluat näyttää siistiltä ja tyylikkäältä, olematta kuitenkaan liian virallisesti pukeutunut.

Miesten pikkutakit kuuluvat jokaisen miehen vaatekaappiin!

Onko sinulla kauan odotetut treffit tiedossa, tai kenties tärkeä business-tapaaminen? Täydennä nyt vaatekaappiasi tyylikkäällä miesten pikkutakilla ja pukeutumisongelmat ovat ohitse! Hyvin istuva pikkutakki antaa skarpin vaikutelman ja sinun on helpompi tehdä vaikutus, oli se sitten vastakkaiseen sukupuoleen tai kollegaan. Jos perinteiset mallit ja värit eivät ole sinun juttusi, voit valita itsellesi jonkin persoonallisista kuvioiduista takeista tai säväyttää vaikkapa punaisessa takissa. Miesten pikkutakkien valikoimamme on niin laaja, että löydät varmasti juuri sinun tyyliisi ja persoonaasi sopivan vaihtoehdon.