Miesten reisitaskuhousut

Suositut filtterit
925 tuotetta

Reisitaskuhousut – nuo miesten muodin karun tyylikkäät ja aina niin käytännölliset pöksyt. Vuosituhannen vaihteessa kovaa huutoa olleet reisitaskuhousut ovat jälleen inspiroineet isoja muotitaloja ja tulleet ajankohtaisiksi. Katukuvassa reisitaskuhousuja näkeekin jo toistuvasti miesten yllä eri väreissä ja maastokuoseissa. Näistä housuista ei asennetta, charmia tai katu-uskottavuutta puutu!

Reisitaskuhousut ovat katujen kuninkaan asennepöksyt!

Kuten monet muutkin miesten muodin klassikot, myös reisitaskuhousut ovat saaneet vaikutteensa armeijasta. 1900-luvun alkupuolella Iso-Britannian armeijan laskuvarjojoukot pukeutuivat kyseisiin housuihin ? housujen suurissa taskuissa mahtui kuljettamaan lisäammuksia tai tarvittaessa radioitakin. Reisitaskuhousut ovat saaneet suurta suosiota myös työhousuina, sillä taskuihin mahtuu jos jonkinmoista työvälinettä. Nopeasti housut ovat kuitenkin saavuttaneet kulttiaseman myös katutyylissä. Militaristiset vaikutteet näkyvät housujen ulkomuodossa vielä tänäkin päivänä: maanläheiset värit sekä erilaiset maastokuosit ovat tämän tyylin ytimessä.

Reisitaskuhousut ovat olleet todellinen trendivaate myös hiphop-kulttuurin saralla. Varsinkin 90-luvun alussa armeijatyylinen pukeutuminen otti vahvaa sijaa hiphop-pukeutumisessa. Jättimäiset reisitaskuhousut saivat parikseen ruskeat maihinnousukengät, ja katujen pähein gangstatyyli oli valmis. Muotimaailma on jo tovin kurkottanut takaisin 90-luvulle, ja coolit trendsetterit imevätkin tältä unohtumattomalta vuosikymmeneltä parhaat vaikutteet tyyliinsä. Sinun ei tarvitse lähteä hakemaan head-to-toe gangsta rap -tyyliä, mutta halutessasi voit tuoda reisitaskuhousuilla juuri sopivan annoksen viileää asennetta omaan tyyliisi. Mahdollisuudet tämän vaatekappaleen stailaamiseen ovat myöskin loputtomat. Tarvittaessa voit hillitä räväkkää tyyliä vaikkapa siistillä, tummanharmaalla miesten neuleella, tuoda sporttisuutta yksivärisellä t-paidalla tai jatkaa asennelinjalla logo-collegepaidalla. Jalkaan vielä tennarit tai ronskit maihinnousukengät ja alfauros-kertoimesi lähtevät raketin lailla nousukiitoon!

Yhdistät helposti