accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Miesten urheiluvaatteet

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Väri
5575 tuotetta

Tyylikkäät ja toimivat urheiluvaatteet sopivat myös vapaa-aikaan!

Under Armour -tekninen urheilupaita miehille

Miesten urheiluvaatteet ovat tärkeässä asemassa, kun haluat saada itsestäsi kaiken irti harrastuksesi parissa. Hyvät urheiluvaatteet tukevat suoritustasi ja saavat sinut näyttämään hyvältä myös urheillessasi. Urheiluvaatteiden tulee tuntua hyvältä ja olla istuvat, sillä liian kireät vaatteet rajoittavat liikkumistasi ja liian löysät vaatteet puolestaan ovat tielläsi ja voivat tehdä sinusta kömpelön. Kiinnitä huomioita myös materiaaliin, sillä vaatteiden kankaan hengittävyys on myös avainasemassa hikisissä suorituksissa. Monet huippuvalmistajat kilpailevat uusilla teknologioilla vaatteiden materiaaleissa ja valmistuksessa, ja siksi meillä Zalandolla onkin suuri valikoima toinen toistaan laadukkaampia urheiluvaatteita, joista voit valita sinun lajiisi ja tyyliisi sopivimmat.


Miesten urheiluvaatevalikoimastamme löydät sopivat yläosat ja alaosat alusvaatteista lähtien. Tilaa nyt itsellesi urheiluvaatteet, joissa tunnet itsesi hyväksi ja saat samalla uutta potkua harrastukseesi. Valikoimaamme kuuluu urheiluvaatteita sadoilta huippumerkeiltä kuten adidas, Nike ja Puma. Muista myös valikoimamme urheilukenkiä, kuten juoksukenkiä, sekä kattava valikoima urheiluvälineitä, kuten sykemittareita. Tilaa miesten urheiluvaatteet vaivattomasti netistä Zalando.fi -verkkokaupasta! Toimitamme tilauksesi ilman toimituskuluja, ja myös tuotteiden palauttaminen on sinulle maksutonta. Zalando toivottaa sinulle hauskoja urheiluhetkiä!


Urheiluvaatteiden tekniset ominaisuudet ja kestävät materiaalit

adidas Performance -shortsit

Urheilu lisää tunnetusti ihmisten terveyttä sekä edistää hyvinvointia. Liikunnasta tulee hyvä olo ja se auttaa jaksamaan myös arjen kiireiden keskellä. Liikunta ei useinkaan ole kiinni pelkästään urheiluvaatteista ja -välineistä, mutta mukavat ja harrastukseen parhaiten sopivat vaatteet lisäävät usein liikunnasta nauttimista huomattavasti. Kun välineet ja vaatteet ovat kunnossa, on paljon helpompaa lähteä uuden harrastuksen pariin. Liikuntaa voi harrastaa hyvin monin eri tavoin, joten se vaatii myös urheiluvaatteilta monenlaisia ominaisuuksia. Tietyissä urheilulajeissa esimerkiksi vaatteen vedenpitävyys tai kosteuden poistaminen iholta lisäävät urheilusta nauttimista. Lisäksi joissain lajeissa esimerkiksi tuulenpitävyys voi olla tärkeä tekijä urheiluvaatteen valinnassa.


Urheiluvaatteet ovatkin nykyään kehittyneet siten, että tarjolla on yhä enemmän erilaisiin harrastuksiin suunniteltuja teknisiä urheiluasuja ja -välineitä. Toisaalta yhä useampi haluaa käyttää urheiluvaatteita myös vapaa-ajallaan varsinaisten urheiluharrastusten ulkopuolella. Vaatteet ovat yleensä hyvin miellyttäviä päällä ja lisäksi ne ovat materiaaleiltaan hyvin kestäviä. Urheiluvaatteet ovat pitkäikäisiä ja ne eivät mene yhtä nopeasti pois muodista kuin muut vaatteet. Tiettyjen vaatteiden käyttäminen voi myös kuvastaa laajemmin ihmisen tyyliä. Osa ihmisistä on hyvin merkkiuskollisia ja he ostavat vain tietyn merkin tuotteita. Erityisesti urheiluvaatteissa brändit ovatkin usein selkeästi esillä itse tuotteessa. Osa merkeistä on profiloitunut tietyntyyppiseen urheiluun, mutta on paljon merkkejä, joiden tuotteet soveltuvat monenlaiseen liikuntaan ja vapaa-aikaan.