Miesten urheiluvaatteet

9 309 tuotetta

Takuutyyliä lenkkipolulle, kuntosalille tai vaikkapa reippaalle vaellusretkelle? Sporttiset viikonpäivät vaativat kaverikseen ajankohtaisen vaatekaapin. Miesten urheiluvaatteet ovat oikea vastaus silloin, kun etsit rentoa pukukoodia aktiivisiin arkipäiviin!

Liikunnallisen elämäntavan asu lähtee energisestä ja hyväntuulisesta fiiliksestä. Olitpa ahkera kuntosalitreenaaja tai kenties huoleton viikonloppulenkkeilijä, urheiluvaatteet tukevat sinua antamaan parhaasi. Hyvä istuvuus, tekniset yksityiskohdat ja hengittävät materiaalit ovatkin must sporttimiehen vaatekerrassa. Urheilullinen muodikkuus alkaa rennoista tyylitärpeistä!

Miesten urheiluvaatteet – trendikästä pukeutumista aktiiviseen arkeen

Kun etsit huolettoman tyylin käyntikorttia, käänny sporttisten vaatemallistojen puoleen. Urheiluvaatteet kertovat skarpista asenteesta, josta ei löydy turhaa pönötystä! Avaimet luottoasuun löytyvät, kun skannaat repertuaaria niin suosikkiväriesi kuin lempiharrastuksesi mukaan. Säväys mukavaa muodikkuutta on paikallaan niin ikiliikkujan kuin athleisure-muotiherran vaatekaapissa. Sporttivaatteet tuovat urbaaniin stailaukseen kepeän trendikästä sutinaa.

Helppo yhdisteltävyys ja erinomainen istuvuus ovat sporttivaatteiden ykkösvaatimukset. Laaja valikoima tarjoaakin ketterän muodin parhaita paloja! Urheiluvaatteet ovat täsmällinen valinta niin vilkkaaseen arkeen kuin rentoon tyylittelyyn. Sporttisen asun perusteet luot skarppien kenkien, teknisten housujen ja siluettimaisen päällystakin avulla. Valitse suosikkisi lajin mukaan: repertuaari kattaa tyylitärpit niin ulkoliikuntaan kuin treenisaleille. Sujauta jalkaan tilanteen mukaan ketterät juoksukengät, tukevat vaelluskengät tai kevyet sandaalit. Tekniset yläosat kuuluvat niin ikään energiseen asuun. T-paidat ovat aktiivisen tyyliniekan luottovaate, oli kyseessä sitten printtipusero tai klassinen pikeepaita. Kerrospukeutujan ykkösvalintoja edustavat puolestaan hyvin istuvat alusasut ja pitkähihaiset yläosat. Verryttelypuvut huokuvat huoletonta fiilistä, ja mätsäävät myös katutyylin ystävän asukokonaisuuteen! Poimi myös virtaviivaisen asustemuodin parhaat palat osaksi sporttista tyyliä. Niin rannekellot, kevyet käsineet kuin näppärät päähineet ovat paikallaan menevässä tyylissä.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Tyylikkäät ja toimivat urheiluvaatteet sopivat myös vapaa-aikaan!

Miesten urheiluvaatteet ovat tärkeässä asemassa, kun haluat saada itsestäsi kaiken irti harrastuksesi parissa. Hyvät urheiluvaatteet tukevat suoritustasi ja saavat sinut näyttämään hyvältä myös urheillessasi. Urheiluvaatteiden tulee tuntua hyvältä ja olla istuvat, sillä liian kireät vaatteet rajoittavat liikkumistasi ja liian löysät vaatteet puolestaan ovat tielläsi ja voivat tehdä sinusta kömpelön. Kiinnitä huomioita myös materiaaliin, sillä vaatteiden kankaan hengittävyys on myös avainasemassa hikisissä suorituksissa. Monet huippuvalmistajat kilpailevat uusilla teknologioilla vaatteiden materiaaleissa ja valmistuksessa, ja siksi meillä Zalandolla onkin suuri valikoima toinen toistaan laadukkaampia urheiluvaatteita, joista voit valita sinun lajiisi ja tyyliisi sopivimmat.

Miesten urheiluvaatevalikoimastamme löydät sopivat yläosat ja alaosat alusvaatteista lähtien. Tilaa nyt itsellesi urheiluvaatteet, joissa tunnet itsesi hyväksi ja saat samalla uutta potkua harrastukseesi. Valikoimaamme kuuluu urheiluvaatteita sadoilta huippumerkeiltä kuten adidas, Nike ja Puma. Muista myös valikoimamme urheilukenkiä, kuten juoksukenkiä, sekä kattava valikoima urheiluvälineitä, kuten sykemittareita. Tilaa miesten urheiluvaatteet vaivattomasti netistä Zalando.fi -verkkokaupasta! Toimitamme tilauksesi ilman toimituskuluja, ja myös tuotteiden palauttaminen on sinulle maksutonta. Zalando toivottaa sinulle hauskoja urheiluhetkiä!

Urheiluvaatteiden tekniset ominaisuudet ja kestävät materiaalit

Urheilu lisää tunnetusti ihmisten terveyttä sekä edistää hyvinvointia. Liikunnasta tulee hyvä olo ja se auttaa jaksamaan myös arjen kiireiden keskellä. Liikunta ei useinkaan ole kiinni pelkästään urheiluvaatteista ja -välineistä, mutta mukavat ja harrastukseen parhaiten sopivat vaatteet lisäävät usein liikunnasta nauttimista huomattavasti. Kun välineet ja vaatteet ovat kunnossa, on paljon helpompaa lähteä uuden harrastuksen pariin. Liikuntaa voi harrastaa hyvin monin eri tavoin, joten se vaatii myös urheiluvaatteilta monenlaisia ominaisuuksia. Tietyissä urheilulajeissa esimerkiksi vaatteen vedenpitävyys tai kosteuden poistaminen iholta lisäävät urheilusta nauttimista. Lisäksi joissain lajeissa esimerkiksi tuulenpitävyys voi olla tärkeä tekijä urheiluvaatteen valinnassa.

Urheiluvaatteet ovatkin nykyään kehittyneet siten, että tarjolla on yhä enemmän erilaisiin harrastuksiin suunniteltuja teknisiä urheiluasuja ja -välineitä. Toisaalta yhä useampi haluaa käyttää urheiluvaatteita myös vapaa-ajallaan varsinaisten urheiluharrastusten ulkopuolella. Vaatteet ovat yleensä hyvin miellyttäviä päällä ja lisäksi ne ovat materiaaleiltaan hyvin kestäviä. Urheiluvaatteet ovat pitkäikäisiä ja ne eivät mene yhtä nopeasti pois muodista kuin muut vaatteet. Tiettyjen vaatteiden käyttäminen voi myös kuvastaa laajemmin ihmisen tyyliä. Osa ihmisistä on hyvin merkkiuskollisia ja he ostavat vain tietyn merkin tuotteita. Erityisesti urheiluvaatteissa brändit ovatkin usein selkeästi esillä itse tuotteessa. Osa merkeistä on profiloitunut tietyntyyppiseen urheiluun, mutta on paljon merkkejä, joiden tuotteet soveltuvat monenlaiseen liikuntaan ja vapaa-aikaan.