Miesten asusteet

Suositut filtterit
24 900 tuotetta

Miesten asusteet


Vaatteet tekevät miehen, mutta asusteet tekevät tyylin. Miesten asusteet ovat sekä trendikkäitä että käytännöllisiä lisiä, joita kaipaavat niin vapaa-ajan asukokonaisuudet kuin juhlavaatteetkin. Miltä näyttäisikään upea villakangastakki ilman sointuvaa kaulaliinaa tai juhlapaita ilman solmiota ja kalvosinnappeja? Asusteet on helppo keino saada valmisvaatteista omannäköisiäsi.

Asusteilla nostat hattua erilaisille tyyleille

Asusteilla saa helposti koko asun tyylin muuttumaan. Esimerkiksi printtipaita ja farkut ovat melko perussettiä, mutta taktisesti valitut miesten asusteet saavat kuitenkin luotua tästäkin yhdistelmästä omaperäisen ja kiehtovan. Pari hopeanhohtoista riipusta ja nahkainen rannekoru saavat tyylimittarin värähtämään heti rockin puolelle. Henkselit, olkalaukku ja lierihattu sen sijaan saavat asuun vankkaa hipsteri-henkeä. Aina ei kuitenkaan tarvitse seurata mitään selkeitä muotityylejä, vaan kiinnostavaan lopputulokseen pääsee myös sekoittelemalla ja yhdistelemällä asusteita villisti täysin omaa mielikuvitusta seuraten. Miltä sinusta tänään tuntuu? Anna asusteiden kertoa se.

Miesten asusteet eivät ole vain pelkkää estetiikkaa

Asusteiden käyttöä sääntelevät yllättävän monet etikettirajoitukset. Vapaa-ajalla etikettisäännöille voi antaa yleensä piupaut, mutta juhliin on kohteliasta pyrkiä pukeutumaan yleisesti totutulla tavalla. Pukeutumissääntöjä ei kuitenkaan kannata ajatella ehdottomana pahana eikä asusteiden voimaa saa aliarvioida. Itse asiassa juhlapuvun asusteiden valikoiminen on mukavaa puuhaa. Vaikka pitäisi kiinni tiukimmistakin etikettisäännöistä, esimerkiksi eri solmiomallien välillä on silti paljon vaihtelua ja valinnanvaraa. Vertailemalla eri solmioita puvun kokonaisuuteen huomaa yleensä, että jokin tietty solmiomalli sopii kokonaisuuteen syystä tai toisesta muita paremmin. Monesti asusteiden valintaa ei kuitenkaan ohjaa etiketti vaan pikemminkin mukavuudentarve. Aurinkolasit ovat tyylipuhdas esimerkki asusteesta, jossa käytännöllinen funktio kohtaa upean muotoilun. Asustaminen kannattaa siis monestakin syystä. Eipä olekaan yllätys, että miesten asusteet ovat nousseet keskeiseen osaan monien muotitalojen mallistoissa. Kaikki muodin ammattilaiset ovat valmiita tunnustamaan, että asusteet ovat täydellisen tyylin salaisuus.