Miesten korut

1 365 tuotetta

Korut ovat tehokas tapa tuoda näyttävyyttä ja luonnetta miesten pukeutumiseen. Niiden käyttö ei vaadi erityistä juhlatilannetta, vaan korujen avulla myös arkinen asu saa uusia vivahteita. Miesten kaulakorut, rannekorut ja sormukset yhdistelevät jännittävällä tavalla perinteisen korusuunnittelun traditioita moderniin minimalismiin ja luonnollisiin materiaaleihin, kuten nahkaan ja puuhun.

Miesten asustekoruissa saa olla näköä, kokoa ja särmää! Modernin miehen korumuoti koostuu vahvoista ja ilmeikkäistä koruista, joille on ominaista rento ja pelkistetty ote. Korut sekoittavat rohkeasti vanhoja symboleita nykyaikaisiin materiaaleihin ja muotokieleen. Muuta neutraali musta farkkutyyli särmikkään rock-henkiseksi paksun hopeanhohtoisen kaulaketjun ja pääkallosormusten avulla, tai anna sille luonnollisen hienostunut ilme puu- ja nahkakoruja käyttämällä.

Korut ovat miesten asustemuodin kuninkaita

Miesten kaulakoruissa vanhat tutut riipusten aiheet kuten ristit ja ankkurit sekoittuvat nykyaikaisiin geometrisiin kolmioihin, suorakulmioihin ja ympyröihin. Kaulakoru viimeistelee näyttävästi rennon ruutupaidan tai arkisen t-paidan olemuksen, ja tuo juhlavaa ilmettä esimerkiksi suorien housujen ja kauluspaidan kanssa. Pitkien ketjujen päässä roikkuvat korut korostavat koko ylävartalon linjaa, kun taas lyhyemmät ketjut nostavat huomion kaulaan ja hartioihin.

Leveisiin ranteisiin sopivat täydellisesti paksut ketjut, nahkaiset remmit sekä runsaat punotut nyörit. Miesten rannekorumuoti hyödyntää ennakkoluulottomasti monenlaisia materiaaleja. Moninkertaisin puuhelmin verhotut ranteet antavat boheemin silauksen esimerkiksi maanläheisen puuvillapaidan ja sammareiden kanssa, kun taas urbaaniin ilmeeseen sopii täydellisesti vaikkapa seilorihenkinen, kangasnyöristä ja metalliankkurista muotoiltu rannekoru.

Jykevän rosoiset ja veistokselliset sormukset istuvat erityisen hyvin miesten sormiin. Esimerkiksi kulmikkaat muodot, näyttävät tuplasormukset ja vahvoin kuvioin tai elävin pinnoin koristellut sinettisormukset täydentävät miesten käsien vahvalinjaisen siluetin. Miesten korvakorut reunustavat kasvoja raikkaan metallinhohteen tai kirkkaiden kivien avulla. Ne ovat tehokas keino vetää huomio kasvoihin ja korostaa samalla silmien pilkettä.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

Upeat miesten korut jokaiseen tyyliin!

Korut eivät ole enää yksinomaan naisille, vaan ne ovat yleistyneet myös miesten keskuudessa tärkeäksi osaksi pukeutumista ja koristautumista. Miesten muoti tarjoaa paljon erityylisiä koruja sekä nuoreen että aikuiseen makuun, joten kaikenikäiset miehet voivat koristautua trendikkäästi sekä arjessa että juhlassa. Erilaisilla koruilla ja asusteilla voi helposti viestiä omaa tyylisuuntaustaan, omia aatteitaan ja miksei myös esimerkiksi seksuaalista suuntautumistaan! Korista ranteesi värikkäällä sateenkaarirannekkeella, ja voit viestiä ihmisille kuinka kannatat seksuaalivähemmistöjen oikeuksia ja kenties kuulut vähemmistöön itsekin. Tai sujauta ranteeseesi musta nahkainen rannekoru ja saat ulkoasusi huokumaan todellista rock-asennetta. Pienelläkin korulla voit sanoa paljon ja erottua massasta persoonallisella tyylilläsi missä tahansa kuljetkaan.

Zalando tarjoaa trendikkäimmät miesten korut muodin huippubrändeiltä!

Trendikkäät miesten korut löytyvät nyt Zalandolta! Kattava valikoimamme tarjoaa upeat kaulaketjut, rannerenkaat ja sormukset muodikkailla aiheilla ja kuvioilla. Löydät kokoelmastamme suositut nahkarannekorut, jotka ovat saatavana sekä ohuina että paksuina rannekkeina ja värivaihtoehdot vaihtelevat maanläheisistä ruskean sävyistä mustaan. Tarjolla on myös lukuisia klassisia hopeakaulakoruja, joiden riipuksilla voit tuoda julki persoonallisia mielipiteitäsi ja aatteitasi. Näyttävästä sormusvalikoimastamme löydät komeat hopea- ja kultasormukset, joiden jykevä ulkoasu ei jää huomaamatta vaan huokuu upeuttaan sormessasi! Kaikki nämä tyylikkäät korut ja monet muut asusteet löytyvät Zalandosta, vain muutaman klikkauksen päästä kotisohvaltasi. Valikoimamme lukuisat laadukkaat brändit pitävät huolen siitä, että tuotteet ovat ensiluokkaista laatua sekä pitkäikäisiä, jotta voit nauttia niistä kaudesta ja vuodesta toiseen. Mitä vielä odotat, tutustu nyt Zalandon upeaan valikoimaan ja kruunaa tyylisi trendikkäillä koruilla!