Miesten rannekorut

Suositut filtterit
864 tuotetta

Kun asusta tuntuu puuttuvan se jokin, täytä tyhjiö karismaattisilla koruilla. Rannerenkaat kiinnittävät huomion miehekkäässä asussa. Niissä on sinulle selkeän simppeleitä tai arastelemattoman runsaita vaihtoehtoja. Miehiset korut taitava Johnny Depp on boheemin pukeutumisen armoton tiennäyttäjä. Hän käyttää leveää soljilla somistettua nahkakorua t-paidan tai valkoisen kauluspaidan kanssa. Edellinen oli hänen hillitympi tyylinsä, tähden ranteisiin etsiytyy useitakin erilaisia koruja asenteella: so what!

Rakenna printtipaidoista ja rannerenkaista kiinnostavia asukokonaisuuksia. Etsi koruista rohkeimmat ja yhdistä ne vahvan ilmeen printtikuviin. Kuumat korut käyvät tietenkin aina rentoon farkkutyyliin vaikka samanhenkisten kaulakorujen kanssa. Vain mielikuvitus on rajana! Hillittyjä rannekoruja voit käyttää lähes kaikkien vaatteiden kanssa. Tehoste voi olla minimalistinen, mutta erottuu edukseen selkeässä asukokonaisuudessa. Saat niistä lisää särmää asialliselle puvulle ja eleettömälle kauluspaidalle. Voit käyttää laukuissa ja koruissa samantyylisiä efektejä.

Miesten rannerenkaat - arjen tyylikkäät tehokeinot

Korujen yksityiskohdat ovat machoja. Leveät ketjut ilmaisevat vahvuutta ja voimaa. Mukana on myös alkukantaisen vaaran tuntua heijastelevia koristeita. Puuhelmet, nahkaiset solmut ja punokset kertovat luonnonläheisestä otteesta elämään. Ne ovat omaa tietään seikkailevan urbaanin miehen suosikkeja. Soljet, niitit ja omaperäiset metalliosat kiinnittävät katseita koruissa.

Rannerenkaiden värit ovat maanläheisiä ja pääosin hillittyjä. Voimakkaampia värin pilkahduksia on käytetty säästeliäästi, mutta tehokkaasti. Metallisten värien merkitys on vahva, pronssin ja hopean himmeä kiilto kuuluvat asiaan. Erilaiset tekstit ja brändien logot tuovat oman lisänsä taidokkaasti toteutettuun ulkoasuun.

Trendikorut ovat muodikas osa pukeutumista, ota ne vaatetuksen vakiovarusteiksi. Liitä rannekoruja erilaisiin asuihin värien tai tyylin mukaan. Ilmaise itseäsi idearikkaasti rannekoruilla!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista