Mallisto / Ted Baker

Suodatin (1)
  Lajittele
 • Koko
 • Merkki
 • Väri
 • Hinta
 • Pintamateriaali
 • Kestävä kehitys
 • Kuosi
 • Käyttövinkki
 • Mallisto
 • Toimitus

615 tuotetta

Ted Baker luo pysyvyyttä vaatekaapin vaihtuvuuteen. Tämä huippumerkki kulkee omia polkujaan napaten mukaansa parhaat palat upeista klassisista linjoista. Sen vaatteissa voit erottua ja hätkähdyttää modernilla twistillä.

Kiinnostaako sinua uniikki ja ylellisyyttä tihkuva pukeutumistyyli, joka tekee asuistasi megatrendikkäitä? Ted Baker voisi olla rakkain luottobrändisi! Se suunnittelee naisellisia vaatteita urbaanin elämän kiemuroihin. Vaatteissa on kepeää huippumuotia elegantteihin toimistoasuihin ja ilmavahelmaisia ihanuuksia täydellisiin bileiltoihin. Lontoolaisen huippumerkin miesten vaatteissa voit astella tyylikkäänä kohti työelämän haasteita. Niillä on helppo rakentaa myös herrasmiehen yöelämään sopivia asukokonaisuuksia. Yhteensopivilla asusteilla maustat modernin kaupunkityylisi yksilöllisen makusi mukaiseksi.

Ted Baker on suosittu suunnannäyttäjä

Leveät helmat kiinnittävät aina katseen. Jos mekossasi hehkuu myös lumoavia kukkia, on hypernaisellinen ilme taattu. Hennon pastellinsävyinen neuletakki voisi täydentää kukikkaan kokonaisuuden. Löydät tältä brändiltä myös tyyntä ja itsevarmaa glamouria. Säväyttäisikö sinua himmeästi hohtava toppi, joka antaa kivasti kontrastia merkkifarkuille? Eikö sen päällä menisi svengaava nahkatakkikin? Trendikkäässä nahkatakissahan voi olla myös lyhyet hihat! Miesten Ted Baker tekee vaikutuksen laadukkaalla räätälöinnillään. Ehkä nappaisit t-paidan päälle hienoilla detaljeilla somistetun neuletakin. Housuiksi käyvät rennot chinot. Niiden huoletonta ilmettä voit terästää vaikkapa upealla vyöllä. Salkku ja lompakko voisivat olla vyöhön sopivaa tyyliä. Jos etsit komeaa laukkua bisnesmiehen työmatkoja varten, tämän brändin elegantti viikonloppukassi kestää kriittisimmätkin katseet.

Ted Baker antaa omaperäisyyttä nykyaikaiseen pukeutumiseen

Ted Bakerilla on taito herättää huomiota. Nokkelat yksityiskohdat ovat osa tämän huippubrändin ainutlaatuista viehätystä. Tahtoisitko yllesi upeasti väritettyä feminiinistä hehkua? Naisten vaatteiden erottuvat kuviot häikäisevät usein myös tarkkaan harkituilla sijoitteluillaan! Voit valita joukosta houkuttavien kukkakuosien lisäksi myös hallittuja raitoja tai geometrisiä kuvioita. Olisiko sinun toiveenasi juhlavaatteiden läpikuultavuus, silmiä hivelevän kauniit pitsit tai satiinimaisena hohtavat pinnat? Voisit kietoutua myös selkeälinjaiseen päällystakkiin, joka sopii kaupungille arkenakin. Korut antavat oman lisänsä valitsemaasi tyyliin. Lisäisitkö myös korolliset avokkaat ja pikkulaukun, joissa on hippunen kullan kimallusta? Miesten jalkineissa on hyvännäköisiä varrellisia nilkkureita. Voit kokeilla myös modernisoitua klassisuutta henkiviä nauhakenkiä menevän city-tyylin komistukseksi. Vai astelisitko mieluiten Ted Bakerin pehmeäpintaisilla tennareilla?

Yhdistät helposti