Mallisto

Suositut filtterit
661 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Ted Baker

Ted Baker on todistaa, että maailmanlaajuisen vaatebrändin kasvattamiseen ei tarvita muuta kuin vahva idea, rohkea visio ja panostus laatuun. Vuonna 1988 Skotlannin Glasgow'hun ensimmäisen, lähinnä miesten paitoihin keskittyneen vaateliikkeensä avanneen merkin ei tarvinnut odottaa laajentumistaan kauaa. Huolellisesta laadustaan ja erinomaisesta asiakaspalvelustaan tunnetun vaateliikkeen maine lähti pian kiirimään kaupungin rajojen ulkopuolelle, ja ostajia saapui aina Lontoosta asti. Suosion seurauksena toinen Ted Baker -liike avattiin Lontoon tyylikansan suosimaan Covent Gardeniin ja muotimaailman suuret vaikuttajat kiinnostuivat merkin ostamisesta – loppu onkin historiaa. Myöhemmin myös naisten tuotteiden valmistuksen lanseerannut brittimerkki on saavuttanut nykyisin jo Aasiaan sekä Yhdysvaltoihin ulottuvan suosionsa yksinomaan tyylipuhtaan ja laadukkaan tuotantonsa sekä uskollisten faniensa ansiosta. Massiivisten mainoskampanjoiden sijaan Ted Baker panostaa jatkuvaan tuotekehittelyyn ja mallistojen tarkkaan hiomiseen. Vain pukeutumisen tärkeimpiin asioihin keskittyvän merkin faneja ovat nykyään niin Lana Del Rey kuin myös Cambridgen herttuatar Kate Middleton..

Ted Baker tuo hienostuneen nostalgian svengaavalta 50-luvulta modernille 2000-luvulle

Sekä miesten että naisten vaatteita, asusteita, jalkineita että silmälasimuotia valmistava Ted Baker johdattaa sinut hienovaraisen ja klassisilla elementeilä leikittelevän tyylin maailmaan. Merkin mallistoissa yhdistyvät kekseliäästi menneiden vuosikymmenien glamour ja nykypäivän moderni twist. 50-luvulta vaikutteita saaneet muhkeat helmat naisten mekoissa ja miesten räätälöidyt kangashousut on 2000-luvun muodin käyttäjiä varten verhoiltu modernilla otteella. Ympärivuotiseen käyttöön soveltuvien vaatteiden väripaletti on kuitenkin kuin kauneimmasta kesäisestä valokuvasta. Haaleat karkkipastellit, energiset sitrussävyt ja ruskea nahka vievät ajatukset vuoden lämpimämpiin aikoihin myös talvikuukausina. Laadukkaat materiaalit on suunniteltu kestämään myös ympärivuotista käyttöä. Aitoja luonnonmateriaaleja tuotannossaan suosiva Ted Baker valmistaa muotia tämänhetkisiin trendeihin mutta ei ainoastaan tähän hetkeen - hellällä huolenpidolla suosikkivaatteesi palvelevat sinua vielä vuosienkin päästä.

Yhdistä Ted Baker -vaatteesi ennakkoluulottomasti ja raikkaasti

Vain oma mielikuvituksesi on rajana uusien Ted Baker -vaatteidesi yhdistelyyn. Uusi, täydellisesti istuva vaatekappaleesi tai asusteesi soveltuu juuri sellaisen asukokonaisuuden osaksi kuin itse haluat. Luo ihanan klassinen Mad Men -look täyttämällä asusi tiukoilla vyötäröleikkauksilla, kauluksilla ja retrokuoseilla. Tämän päivän trendeihin pääset sen sijaan kiinni, kun yhdistät napakasti istuvan yläosan rentoihin boyfriend-farkkuihin ja puet poikaystäväsi trendikkääseen printtipaitaan ja joustaviin nahkakenkiin. Brittimerkin tyylikkäät asusteet aina käsilaukuista puhelimenkuoriin kruunaavat huolitellun ja hienostuneen tyylisi sekä arjessa että juhlien kimalluksessa.