Mallisto

506 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kiinnostaako sinua uniikki ja ylellisyyttä tihkuva pukeutumistyyli, joka tekee asuistasi megatrendikkäitä? Ted Baker voisi olla rakkain luottobrändisi! Se suunnittelee naisellisia vaatteita urbaanin elämän kiemuroihin. Vaatteissa on kepeää huippumuotia elegantteihin toimistoasuihin ja ilmavahelmaisia ihanuuksia täydellisiin bileiltoihin. Lontoolaisen huippumerkin miesten vaatteissa voit astella tyylikkäänä kohti työelämän haasteita. Niillä on helppo rakentaa myös herrasmiehen yöelämään sopivia asukokonaisuuksia. Yhteensopivilla asusteilla maustat modernin kaupunkityylisi yksilöllisen makusi mukaiseksi.

Ted Baker on suosittu suunnannäyttäjä

Leveät helmat kiinnittävät aina katseen. Jos mekossasi hehkuu myös lumoavia kukkia, on hypernaisellinen ilme taattu. Hennon pastellinsävyinen neuletakki voisi täydentää kukikkaan kokonaisuuden. Löydät tältä brändiltä myös tyyntä ja itsevarmaa glamouria. Säväyttäisikö sinua himmeästi hohtava toppi, joka antaa kivasti kontrastia merkkifarkuille? Eikö sen päällä menisi svengaava nahkatakkikin? Trendikkäässä nahkatakissahan voi olla myös lyhyet hihat! Miesten Ted Baker tekee vaikutuksen laadukkaalla räätälöinnillään. Ehkä nappaisit t-paidan päälle hienoilla detaljeilla somistetun neuletakin. Housuiksi käyvät rennot chinot. Niiden huoletonta ilmettä voit terästää vaikkapa upealla vyöllä. Salkku ja lompakko voisivat olla vyöhön sopivaa tyyliä. Jos etsit komeaa laukkua bisnesmiehen työmatkoja varten, tämän brändin elegantti viikonloppukassi kestää kriittisimmätkin katseet.

Ted Baker antaa omaperäisyyttä nykyaikaiseen pukeutumiseen

Ted Bakerilla on taito herättää huomiota. Nokkelat yksityiskohdat ovat osa tämän huippubrändin ainutlaatuista viehätystä. Tahtoisitko yllesi upeasti väritettyä feminiinistä hehkua? Naisten vaatteiden erottuvat kuviot häikäisevät usein myös tarkkaan harkituilla sijoitteluillaan! Voit valita joukosta houkuttavien kukkakuosien lisäksi myös hallittuja raitoja tai geometrisiä kuvioita. Olisiko sinun toiveenasi juhlavaatteiden läpikuultavuus, silmiä hivelevän kauniit pitsit tai satiinimaisena hohtavat pinnat? Voisit kietoutua myös selkeälinjaiseen päällystakkiin, joka sopii kaupungille arkenakin. Korut antavat oman lisänsä valitsemaasi tyyliin. Lisäisitkö myös korolliset avokkaat ja pikkulaukun, joissa on hippunen kullan kimallusta? Miesten jalkineissa on hyvännäköisiä varrellisia nilkkureita. Voit kokeilla myös modernisoitua klassisuutta henkiviä nauhakenkiä menevän city-tyylin komistukseksi. Vai astelisitko mieluiten Ted Bakerin pehmeäpintaisilla tennareilla?

Yhdistät helposti

Ted Baker

Ted Baker on todistaa, että maailmanlaajuisen vaatebrändin kasvattamiseen ei tarvita muuta kuin vahva idea, rohkea visio ja panostus laatuun. Vuonna 1988 Skotlannin Glasgow'hun ensimmäisen, lähinnä miesten paitoihin keskittyneen vaateliikkeensä avanneen merkin ei tarvinnut odottaa laajentumistaan kauaa. Huolellisesta laadustaan ja erinomaisesta asiakaspalvelustaan tunnetun vaateliikkeen maine lähti pian kiirimään kaupungin rajojen ulkopuolelle, ja ostajia saapui aina Lontoosta asti. Suosion seurauksena toinen Ted Baker -liike avattiin Lontoon tyylikansan suosimaan Covent Gardeniin ja muotimaailman suuret vaikuttajat kiinnostuivat merkin ostamisesta – loppu onkin historiaa. Myöhemmin myös naisten tuotteiden valmistuksen lanseerannut brittimerkki on saavuttanut nykyisin jo Aasiaan sekä Yhdysvaltoihin ulottuvan suosionsa yksinomaan tyylipuhtaan ja laadukkaan tuotantonsa sekä uskollisten faniensa ansiosta. Massiivisten mainoskampanjoiden sijaan Ted Baker panostaa jatkuvaan tuotekehittelyyn ja mallistojen tarkkaan hiomiseen. Vain pukeutumisen tärkeimpiin asioihin keskittyvän merkin faneja ovat nykyään niin Lana Del Rey kuin myös Cambridgen herttuatar Kate Middleton..

Ted Baker tuo hienostuneen nostalgian svengaavalta 50-luvulta modernille 2000-luvulle

Sekä miesten että naisten vaatteita, asusteita, jalkineita että silmälasimuotia valmistava Ted Baker johdattaa sinut hienovaraisen ja klassisilla elementeilä leikittelevän tyylin maailmaan. Merkin mallistoissa yhdistyvät kekseliäästi menneiden vuosikymmenien glamour ja nykypäivän moderni twist. 50-luvulta vaikutteita saaneet muhkeat helmat naisten mekoissa ja miesten räätälöidyt kangashousut on 2000-luvun muodin käyttäjiä varten verhoiltu modernilla otteella. Ympärivuotiseen käyttöön soveltuvien vaatteiden väripaletti on kuitenkin kuin kauneimmasta kesäisestä valokuvasta. Haaleat karkkipastellit, energiset sitrussävyt ja ruskea nahka vievät ajatukset vuoden lämpimämpiin aikoihin myös talvikuukausina. Laadukkaat materiaalit on suunniteltu kestämään myös ympärivuotista käyttöä. Aitoja luonnonmateriaaleja tuotannossaan suosiva Ted Baker valmistaa muotia tämänhetkisiin trendeihin mutta ei ainoastaan tähän hetkeen - hellällä huolenpidolla suosikkivaatteesi palvelevat sinua vielä vuosienkin päästä.

Yhdistä Ted Baker -vaatteesi ennakkoluulottomasti ja raikkaasti

Vain oma mielikuvituksesi on rajana uusien Ted Baker -vaatteidesi yhdistelyyn. Uusi, täydellisesti istuva vaatekappaleesi tai asusteesi soveltuu juuri sellaisen asukokonaisuuden osaksi kuin itse haluat. Luo ihanan klassinen Mad Men -look täyttämällä asusi tiukoilla vyötäröleikkauksilla, kauluksilla ja retrokuoseilla. Tämän päivän trendeihin pääset sen sijaan kiinni, kun yhdistät napakasti istuvan yläosan rentoihin boyfriend-farkkuihin ja puet poikaystäväsi trendikkääseen printtipaitaan ja joustaviin nahkakenkiin. Brittimerkin tyylikkäät asusteet aina käsilaukuista puhelimenkuoriin kruunaavat huolitellun ja hienostuneen tyylisi sekä arjessa että juhlien kimalluksessa.