Miesten sormukset

Suositut filtterit
621 tuotetta

Oletko kaivannut kellosi rinnalle uutta asustetta tai korua, joka toisi persoonallisen tyylisi esille maltillisesti, esimerkiksi työtyylissä tai muuten harkitun hillityssä tyylissäsi? Miesten sormukset eivät ainoastaan paljasta kantajansa todellista persoonallisuutta tai kiinnostuksen kohdetta, vaan myös itsevarmuuden kokeilla rohkeaakin tyyliä, ja omistaa tämän tyylin.

Miesten sormukset saavat nyt näkyä!

Miesten sormuksissa näkyvät selvästi trendit siitä, että korut saavat olla nyt huomiota herättäviä. Sormukset ovat täynnä toinen toistaan jännittävämpiä hahmoja, symboleita ja kuviointeja. Vintage-henkiset merirosvo- ja fantasia-aiheiset sormukset tuovat näyttävän yksityiskohdan muuten sliipatun tyylin kanssa. Kultayksityiskohdin somistetut sormukset sopivat myös boheemia tyyliä edustavalle pukeutujalle, joka viihtyy rennossa tyylissä revittyjen farkkujen ja pellavapaidan kanssa. Hän yhdistää sormuksen lisäksi tyyliinsä pitkän huivin ja lierihatun, jotka mätsäävät ajan nakertelemaan nahkarotsiin.

Modernia korumuotoilua edustavat astetta yksinkertaisemmat teräksiset sormukset mustilla yksityiskohdilla. Koreileeko ranteessasi teräksisenä kiiltävä, kronologinen kello, johon sormus ketjukuvioinnilla voisi tuoda lisämausteen. Kokeile sormuksia vähintäänkin juhlapukeutumisessa puvun kanssa. Tai yhdistä sormus toimistolle kauluspaidan, suorien housujen ja nauhallisten kenkien kanssa. Sormus ei jää taatusti huomaamatta seuraavassa kokouksessa! Mustat ja graafiset, jopa neliskulmaiset sormukset sopivat modernin miehen sormeen myös vapaa-ajalla. Pillifarkut, valkoinen t-paita ja nahkatakki - sormus saa korostua minimalistisesta asusta!

Sormustrendeissä naisten muodissa näkyy vahvasti sormusten pinoaminen, jossa sormuksia on monta samassa sormessa. Miesten ei kannata ehkä käyttää useita sormuksia samassa sormessa, mutta niitä voi kyllä rokkareiden tapaan kasata samaan käteen useamman. Jos sormessasi komeilee jo kihlasormus, niin kannattaa miettiä tarkkaan, mikä sormus kävisi sen kanssa yhteen. Jos käytät useampaa kuin yhtä sormusta, niin kannattaa valita sormukset samasta sävymaailmasta. Kaksi eri sävyä saattavat luoda liian ristiriitaisen ja meluisan tunnelman tyyliisi.

Yhdistät helposti