Miesten käsineet

304 tuotetta

Älä palelluta käsiäsi, lämpimät käsineet heijastavat hehkuvan kuumaa huippumuotia! Ylellisen tuntuisissa sormikkaissa on vaihtoehtoja karismaattiselle kadunmiehelle, eikä rohkea rokkistarakaan ilman jää. Käytä sormikkaitasi muuhun asuun sulautuvana tyylikeinona. Varasta ideoita esimerkiksi Matt Damonin herrasmiestyylistä, jossa käsineet ja kengät sointuvat täydellisesti tummaan päällystakkiin. Tähän asti asu on hillitty, mutta kohokohta vielä puuttuu: kuluneeksi käsitelty salkku antaa kaivattua särmää siloteltuun kokonaisuuteen. Käsittämättömän helppoa kikkailua, jota toteutat myös muusta asusta erottuvilla hansikkailla.

Miesmallit astelevat catwalkeilla istuvissa puvuissaan upeat käsineet käsissään. Himmeästi hohtavat nahkakäsineet ja hyvin leikatut miesten puvut - miten vaikuttava yhdistelmä! Lisäisitkö omaan asuusi vielä tyylikkään villakangastakin? Nahkasormikkaat käyvät kaikenlaisiin miesten takkeihin, etenkin vetävän näköisiin nahkatakkeihin. Yhdistä vaihteeksi pehmeät neulesormikkaat reilun parkatakin ja muhkean neulehuivin kanssa. Housuiksi valitset suositut farkut tai vaikka hansikkaiden väriset chinot. Miehinen asu käy pirteään puistopeuhaamiseen lasten kanssa, yhtä hyvin myös arkisiin retkiin kaupungille. Viehätyitkö vauhdikkaasta talviurheilusta? Aktiivisen miehen talviriemuihin käyvät topatut lapaset. Ne sopivat menevien lasketteluvaatteiden seuraksi.

Käsineet korostavat asusi tyylikkyyttä

Miksi sitten miesten jokapäiväiset käsineet ovat niin merkityksellisiä asusteita? Eri tavoin sijoitetut vetoketjut, painonapit ja napakat remmit toistavat asusi muodikasta ilmettä. Kohokuvioinnit ja erilaisten tekstuurien yhdistelmät hamuavat kiinnostuneita katseita puoleensa.

Oletko yleensä klassisten sävyjen mies? Pue trendi riisu trendi... on äärettömän helppoa tavoittaa viimeisin huippumuoti trendikkään värisillä sormikkailla.

Somista asusi tyylikkäillä hanskoilla, salkuilla ja laukuilla. Hanki vaivatonta vaihtelua muistakin miesten asusteista. Päähine voi myötäillä huivin tai hanskojen ilmettä. Se saa myös poiketa kaavasta, jos niin haluat.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Käsineillä tyyliä ja lämpöä viileään säähän!

Miesten käsineet Zalandolla - sillä myös miehet haluavat pitää kätensä lämpöisinä! Käsineet miehille tarjoavat optimaalisen suojan kylmältä ja muuttuvilta sääolosuhteilta. Siksipä juuri miesten käsineet on valmistettu lämpimistä, lujatekokoisista, vettä hylkivistä ja laadukkaista materiaaleista suojaamaan sormia ja käsiä kylmyydeltä ja kosteudelta. Mutta muotitietoiset miehet eivät halua tässäkään asiassa olla naisia huonompia, ja sen ansiosta nykypäivänä on miesten käsineitä tarjolla monissa eri tyylikkäissä malleissa ja väreissä! Aina neulotuista, kirkkaanvärisistä sormikkkaista laadukkaisiin, nahkaisiin hanskoihin, Zalandon miesten käsinevalikoimalla ei ole rajoja!

Miesten käsineet - tyylisi käytännölliset viimeistelijät!

Nykyiset miesten käsinemallistot osoittavat, että käsineet eivät ole ainoastaan naisten juttu. Anna Zalandon miesten käsineiden inspiroida sinua, ja tilaa tänään oma käytännöllinen parisi tyylikkäitä sormikkaita tai hanskoja, olipa käyttötarkoituksesi muodikkuuden lisääminen asuusi, tai käytännöllisyys! Premium -osastoltamme löydät myös korkealaatuiset nahkakäsineet. Kuten aina, Zalando tarjoaa sinulle ilmaisen sekä nopean toimituksen, ja lisäksi 30 päivän palautusoikeuden.