Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.
Kengät

Miesten sisäkengät

188 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/3
BOSTON - Tohvelit - blau ARIZONA - Tohvelit - black MALTE - Tohvelit - asphalt HENRIK ECO - Tohvelit - relugan HUGO - Tohvelit - black metal CHALET TRADITIONAL - Tohvelit - ecru/marine Tohvelit - noir ZÜRICH - Tohvelit - taupe ARIZONA - Tohvelit - desert soil espresso ARIZONA - Tohvelit - tabacco brown Tohvelit - dark brown BOSTON - Tohvelit - asphalt offwhite ASCOT - Tohvelit - black ARIZONA - Tohvelit - mocca ARIZONA - Tohvelit - iron ARIZONA - Tohvelit - hailstorm black/silver ZÜRICH - Tohvelit - taupe MULE PLAIN - Tohvelit - mid grey ARIZONA - Tohvelit - black BOSTON - Tohvelit - asphalt black ARIZONA - Tohvelit - mocca ARIZONA - Tohvelit - hailstorm brown/silver FALCON RIDGE - Tohvelit - nori/mud TOKIO - Tohvelit - black Tohvelit - grizzly SCUFF - Tohvelit - charcoal Tohvelit - black CLASSIC MULE SLIPPER - Tohvelit - tan BOSTON - Tohvelit - black SAMVITT - Tohvelit - new navy Tohvelit - navy BOSTON - Tohvelit - anthracite NORWAY - Tohvelit - dark grey CHESTER - Tohvelit - marine CHESTER - Tohvelit - asphalt gray MULE PLAIN - Tohvelit - navy MORRAN - Tohvelit - multi green NORWAY - Tohvelit - midnight SCUFF - Tohvelit - chestnut ASCOT - Tohvelit - espresso M'S SCUFF - Tohvelit - braun MALTE - Tohvelit - antique stone M'S SCUFF - Tohvelit - black ARIZONA - Tohvelit - white CHARLIE II - Tohvelit - chocolate ARIZONA - Tohvelit - asphalt grey Tohvelit - magnet JON H. - Tohvelit - grey ARIZONA - Tohvelit - taupe Tohvelit - blue ISAK - Tohvelit - schwarz JON H. - Tohvelit - schwarz Tohvelit - black KAY - Tohvelit - schwarz CHESTER - Tohvelit - gray DEZI II - Tohvelit - chocolate MULE PATTERN - Tohvelit - mid grey AMSTERDAM - Tohvelit - steer chocolate Tohvelit - black Tohvelit - midnight

Pitkän työpäivän aikana on tärkeää, että jalat viihtyvät kengissä. Hyvät työkengät ovat riittävän tilavat, hengittävät ja joustavaa materiaalia. Monelle sisätyötä tekevälle paras valinta on kenkä, joka on riittävän mukava ja hengittävä sisäkengäksi, mutta jolla tarvittaessa voi myös kulkea matkan työpaikan ja parkkipaikan tai bussipysäkin välin. Kun työ koostuu monenlaisista, vaativista tehtävistä, on tärkeää, että kenkiin voi luottaa. Kun kenkä on yhtä aikaa sekä tyylikäs että mukava, ei kenkiä tarvitse vaihtaa siirryttäessä autosta toimistoon. Samat siistit, mutta rennot jalkineet kuljettavat käyttäjänsä niin työpaikkaruokalaan kuin kahvitauollekin. Hyvä miehen sisäkenkä sopii tietysti myös vapaa-aikaan. Kun kengät eivät purista eivätkä hiosta, niitä ei tarvitse vaihtaa päivän mittaan. Niin kuin varmasti jo tiedät, paras kenkä on sellainen, jota et edes huomaa! Nauhattomat, sivuilta joustavat tai soljin säädettävät kävelykengät ovat mainio ratkaisu miehelle, jonka elämään kuuluu töitä, kokouksia, harrastuksia, huveja - ja joskus kauppareissujakin.

Mukavat sisäkengät työhön ja juhlaan

Etsitkö sinäkin hyviä ja mukavia kenkiä, joita voisit käyttää niin töissä kuin vapaa-aikanakin? Jos työsi vaatii siistien miesten sisäkenkien käyttöä, mutta et halua kuljettaa mukanasi useampaa kenkäparia, ovat Zalandon nauhattomat kävelykengät sinulle oivallinen ratkaisu. Zalandon verkkokaupan miestenkenkävalikoimassa on tarjolla lukuisia loafer-mallisia kenkiä, jotka ovat käytännöllinen ratkaisu kiireiselle miehelle. Sinun ei tarvitse kumartua solmimaan nauhoja, sillä nämä kengät voit joko kiinnittää kätevästi soljen tai tarran avulla tai sujauttaa jalkaasi sellaisenaan. Osassa kenkämalleistamme on sivuilla joustinnauha, joka mahdollistaa nopean pukemisen sekä parantaa kengän mukautumista jalkaan käveltäessä ja istuttaessa. Soljella tai tarranauhalla varustetut kengät voit säätää yksilöllisesti omaan jalkaasi sopivaksi - ja jos jalkasi tuntuvat turpoavan iltapäivän kokouksissa, voit huomaamattomasti löysätä kiinnitystä. Sisäkenkävalikoimamme on laaja: työkengiksi suosittelemme sinulle näitä mukavia jalkineita joko mustina tai ruskean eri sävyissä. Voit valita mielesi mukaan perinteisempiä tai modernimpeja malleja tunnetuilta valmistajilta. Jos etsit kenkiä ensisijaisesti vapaa-aikaan, tarjoamme sinulle loafereita trendikkäissä väreissä ja kuoseissa. Halusitpa sitten sinisen, vihreän tai punaisen sävyiset, urheilulliset kengät tai tyylikkäät ja ajattomat nahkajalkineet business-käyttöön, Zalandon verkkokaupasta löydät varmasti sopivat!

Jos teet sisätyötä ja liikut paljon, sisäkengät ovat ehdottoman tärkeät sinulle. Monesta voi tuntua, että samoilla kengillä pärjää niin ulkona kuin sisälläkin. Näin varmasti teoriassa onkin, mutta mukavuuden, viihtyvyyden ja myös työtehon kannalta on tärkeää, että sinulla on hyvin istuvat ja mukavat sisäkengät, jotka voit laittaa jalkaan saapuessasi työpaikalle ja jättää ne sinne, kun lähdet. Laadukkaat työkengät on suunniteltu siihen, että niillä liikutaan paljon. Ne tukevat askelta hyvin ja auttavat sinua myös silloin, jos seisot paljon paikallasi. Monella seisomatyötä tekevällä tai henkilöillä, jotka liikkuvat paljon, on ongelmia alaselän ja jalkojen jaksamisen kanssa. Hyvät, laadukkaat sisäkengät auttavat myös tässä ongelmassa. Ja kun vihdoin olet päässyt raskaan päivän jälkeen kotiin, mikä onkaan mukavampaa kuin riisua ulkokengät, laittaa lämpimät ja mukavat tohvelit jalkaan ja istuutua sohvalle nauttimaan loppuillasta

Miesten sisäkengät - hyvinvointia työhön ja kotiin

Zalandon verkkokaupassa on nyt saatavilla mukava valikoima miesten sisäkenkiä. Työssäjaksamisen ja oman terveyden kannalta on tärkeää, että sinulla on käytössä mahdollisimman hyvät ja hyvin istuvat sisäkengät. Hyvillä sisäkengillä jalat voivat paremmin. Hyvät kengät voivat myös ennaltaehkäistä ja auttaa alaselän vaivoihin. Mikäli sinulla on jo hyvät työkengät, valikoimastamme löydät myös kenkiä kotioloihin. Mukaviin ja lämpimiin kotitohveleihin on ihana sujauttaa jalka raskaan työpäivän jälkeen. Niillä on kiva hakea aamuposti postilaatikosta ja viikonloppuisin kulkea niissä vaikka koko päivän. Zalandolla on nyt laaja valikoima kaiken tyyppisiä ja erivärisiä miesten sisäkenkiä. Jos siis tarvitset työkenkää tai kenkää kotioloihin tai vaikka muovista kenkää uimahallin pesutiloihin, meiltä löydät sellaiset. Toki, jos tuntuu siltä, että itselläsi on kenkäasiat tällä hetkellä kunnossa, niin meiltä voit ostaa sisäkengät myös lahjaksi.

Sisäkengät miehille - pidä jalkasi lämpiminä kotonakin!

Naisten lisäksi myös miehet valittavat palelevista jaloista kylminä vuodenaikoina. Löydät laajan valikoiman miesten sisäkenkiä niin perinteisiltä kuin trendikkäiltä merkeiltä Zalandon verkkokaupasta. Inspiroidu miesten sisäjalkinevalikoimasta huippumerkeiltä! Komeimmat sisäkengät miesten jaloille vakuuttavat sinut erinomaisuudellaan niiden ihanan pehmeillä materiaaleillaan ja yksinomaan miehiä varten suunnitellulla muotoilullaan. Kun haluat mukavuutta kotioloihin, eivätkä sukat yksinään ole riittävän lämpimät, ovat sisäkengät vastaus sinulle!

Zalando.fi-verkkokaupassa me tarjoamme sinulle laajan valikoiman miesten sisäkenkiä. Inspiroidu eri väreistä ja malleista kuten eri materiaaleistakin, ja löydä omat suosikkisi. Olivat ne sitten remmilliset kengät, avokkaat, tai klassiset tohvelit, kaikki mallit tarjoavat suuren määrän mukavuutta! Tilaa nyt, ja saat tilauksesi nopeasti ja ilman toimituskuluja. Jollet ole tyytyväinen, on sinulla 30 päivän palautusoikeus. Jos sinulla on kysyttävää miesten sisäkengistä, voit soittaa maksuttomaan palvelunumeroomme 0800 912 709 tai lähettää sähköpostia asiakaspalveluumme osoitteeseen service@zalando.fi.