Mallisto

Suositut filtterit
43 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Lico tarjoaa hemmottelua pienille jaloille. Riemukas värimaailma ja kasvuikäisen jalkaan sopiva suunnittelu tekevät brändistä lasten suursuosikin. Kannusta lasta löytämään liikunnan ja ulkoilun ilo hankkimalla hänelle kengät, jotka eivät kelistä säikähdä. Licon mallistoista löytyy niin kepeitä sandaaleita kuin kestäviä kumppareita ja kaikkea siltä väliltä.

Lico näkee asiat lapsen silmin

Kengät jalkaan ja menoksi! Helposti puettavat kengät opastavat lasta omatoimisuuteen ja nopeuttavat tarhaan ja kouluun lähtöä kiireisinä aamuina. Onneksi Lico hallitsee kenkäsuunnittelun kokonaisvaltaisesti. Niinpä monet brändin kengistä on varustettu kätevillä mutta pitävillä tarranauhoilla ja vetolenkillä. Lisäksi kengät on suunniteltu istumaan tukevasti jalassa, jotta ne eivät putoilisi kesken villien pomppuleikkien. Pehmustetut ja profiloidut pohjat tekevät puolestaan askelluksesta vakaata, jotta pikku jalat eivät rasittuisi turhan päiten. Kun pakettiin lisätään vielä laadukkaat ja helppohoitoiset materiaalivalinnat ja erinomainen kulutuskestävyys, saadaan aikaiseksi lähes täydelliset jalkineet.

Lico saa kenkämuodista hykerryttävän hauskaa!

Onko lapsesi toiveammatti nokkela palomies tai notkea tanssija? Siinä tapauksessa hän tuskin voi vastustaa vilkkuvalollisia paloautotennareita tai pastellinsävyisiä ballerinnoja. Licon viehättävän monipuolisesta tarjonnasta löytyy kaikki tarpeelliset jalkineet ja tyylit sekä pojille että tytöille. Kokonsa puolesta kohderyhmää ovat kaikki leikki-ikäisestä koululaiseen. Mukavia ja hauskannäköisiä jalkineita tarvitsee ihan jokainen päivä, sekä arkisessa aherruksessa että kauan kaivatulla lomalla. Oletteko kenties lähdössä nauttimaan rantaleikeistä perheen kesken tai valloittamaan tuntureita talvilomalla? Mikään ei piristä rantapäivää niin kuin uusi pari trooppisissa sävyissä hehkuvia varvassandaaleja, hauskasti hulmuava hapsumekko ja iloinen lierihattu. Talvilomalla palvelukseen astuvat puolestaan nyöritettävät keinokarvasaappaat sekä trendikäs tupsupipo. Lapsesi pysyy mukana niin vuodenaikojen kuin trendienkin vaihtelussa, kun ostat hänelle hyvät ja hauskat Lico-jalkineet.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista