Lasten urheilupaidat

Suositut filtterit
1 186 tuotetta

Joko menevä urheilutyyli ujuttautui lapsesi vaatetukseen? Eri-ikäisten lasten urheilupaidat antavat kivasti kontrastia leikki- ja kouluikäisten pukeutumiseen. Näissä vaatteissa vietetään aikaa kavereiden kanssa rannalla tai temppuillaan taidokkaasti skeittikourussa!

Päästä sisäinen muotigurusi valloilleen: nyt sopii sirotella urheilullisia vaatekappaleita kaikkeen arkipukeutumiseen. Lasten urheilupaidat kelpaavat hyvin kuuluisuuksienkin käyttöön. Luonnollisesti myös Cruz Beckham on viihtynyt kaupungilla näyttävässä urheilupaidassa ja samanhenkisissä shortseissa. Kopioisitko simppelin sporttityylin sellaisenaan vai pukisitko poikamaisen asun housuiksi rennot shortsit? Sellaiset, joissa on rehvakkaat reisitaskut! Saattaisit pitää myös farkkushortsien kulutetun näköisistä pesuista. Eikö tyttömäiseen tyyliin istuisikin nätisti tyylikäs tuplatoppi, jossa on kaksi ihanaa hihatonta paitaa päällekkäin? Sitähän voisi sovitella vaikkapa vajaamittaisiin kangashousuihin tai hienoon hameeseen.

Lasten urheilupaidat ovat osa urbaania tyylikkyyttä

Tyttöjen ja poikien urheilumuoti muotoutuu ja uudistuu koko ajan. Vaatteiden pintaan on ilmaantunut räväkkyyttä ja asennetta. Pienten lasten urheilupaidat tarjoavat printeissään myös lempeyttä ja hellyttävää huumoria. Tarvitsetko paidan, jossa on mahdollisimman suuret kirjaimet vai riittääkö suosikkibrändin logo? Kauniit kuosit ovat tulleet jäädäkseen ? suositko niiden pikkuruisia kukkia tai vahvoja ja villejä kuvioita?

Vaikuttaa siltä, että lasten urheilupaidat ovat vohkineet pintoihinsa kaikki mahdolliset maailman värit. Eri-ikäisten tyttöjen ja poikien lempivärit sattuvat silti silmään valtavasta värien kirjosta. Onko suosikkipaitasi coolin vaalea, tyylikkään tumma vai kenties kirkuvan kirkas? Huomaa, että mukana on myös pehmeitä ja muodikkaita pastellinsävyjä. Älä epäröi lisätä tuoretta värimaailmaa lastenhuoneen vaatekaapin sisältöön!

Miksaisitko lasten urheilupaidat ajantasaiseen denimtyyliin? Löydät denimiä myös muodikkaista tennareista ja ballerinoista. Tyttöjen ja poikien urheilukengissä on paitoihin sointuvaa energistä twistiä. Eeppiset lippiksetkin istuvat tähän seuraan. Leikittele rohkeasti myös persoonallisilla hatuilla, joissa on jotakin kiinnostavaa kuosia! Korostaisitko omaperäistä ilmettä vielä piirrospintaisella urheilukassilla?

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista