Katalogi

Suositut filtterit
793 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Ryhdikäs olemus lähtee jaloista. Kun seisot mukavasti, voi koko kroppa hyvin. Mikäli vaadit kengiltäsi tyylikkyyden lisäksi äärimmäistä mukavuutta, saatat hyvinkin löytää uudet lempikenkäsi Capricen mallistosta.

Caprice on vuonna 1990 perustettu saksalainen kenkämerkki, joka on tunnettu kauniista ja innovatiivisista naisten kengistään. Brändin kenkien käyttömukavuus on hiottu huippuunsa ja ei olekaan ihme, että sen kengät ihastuttavat naisia ympäri maailman. Capricen motto on "walking on air" ja kengillä kävely todella tuntuukin kuin kävelisi ilmassa. Yrityksen asiantuntijoiden kehittämät tekniset ominaisuudet keventävät askelten iskujen voimaa, poistavat kengistä kosteutta ja vähentävät jalkoihin kohdistuvaa painetta. Nämä nerokkaat keksinnöt on suojattu usealla kansainvälisellä patentilla.

Älä anna kengän puristaa ? valitse Caprice

Jos vielä luulit, että käyttömukavuus ja trendikkyys eivät mahdu samaan pakettiin, sen voit nyt unohtaa. Caprice-kenkien kehityksessä on tarkasti huomioitu käyttäjien yksilölliset tarpeet ja kenkiä onkin saatavilla niin kapealla kuin leveällä lestillä. Monessa mallissa kokoja on myös puolen numeron välein ja kenkämalleja löytyy moneen menoon ja tilaisuuteen.

Mallistosta löydät esimerkiksi matalat ballerinat - tottakai, nehän ovat joka naisen tuntemat klassikot. Jos etsit juhliin sopivia kenkiä, tarjolla on pirteän värisiä korkkareita, joilla tanssit kevyesti vaikka aamuun saakka. Nahkaiset nilkkurit tai rennot tennarit voit valita vaikkapa farkkujen pariksi. Pitkät saappaat puolestaan pelastavat silloin kun lämpömittarin lukemat alkavat tippua.

Tyylikkyys ja mukavuus voivat siis kulkea käsi kädessä, sen näyttää meille Caprice.

Yhdistä