Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.
Pikkulaukut

Naisten matkapuhelinpussit

55 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
MOULDED CASE - Kännykkäpussi - royal/ white CONFETTI - Kännykkäpussi - rose gold Kännykkäpussi - black UNIK - Kännykkäpussi - black saint laurent marble Kännykkäpussi - black PAMSY - Kännykkäpussi - black Kännykkäpussi - bright red Kännykkäpussi - turquoise ELECTRONIC FOLIO - Kännykkäpussi - black ELECTRONIC NOVELTY - Kännykkäpussi - silver Kännykkäpussi - red MOULDED CASE - Kännykkäpussi - collegiate royal/white PAMSY - Kännykkäpussi - black CHERRY STRIPE - Kännykkäpussi - cream multi PAMSY - Kännykkäpussi - angora Kännykkäpussi - platino PAMSY - Kännykkäpussi - apricot KOOKY - Kännykkäpussi - black ELECTRONIC NOVELTY - Kännykkäpussi - gold MA CHERIE - Kännykkäpussi - cream/multi JEWELED IN BLOOM - Kännykkäpussi - multi JEWELED CAFE ROSE - Kännykkäpussi - cream Kännykkäpussi - soft rose gold Kännykkäpussi - nero GOOD TIMES CONFETTI - Kännykkäpussi - multi-coloured PAMSY - Kännykkäpussi - autumn red SHAKE THINGS UP - Kännykkäpussi - clear JEWELED JARDIN - Kännykkäpussi - black/multicolor OWL - Kännykkäpussi - gold Kännykkäpussi - jade green marble CACTUS - Kännykkäpussi - multi

Matkapuhelinpussit ovat mahtavat asuste puhelimellesi; sekä ulkonäön että toimivuuden kannalta. Suojaava matkapuhelinpussi tulee tarpeeseen ja on hyödyksi etenkin silloin, jos omistat älypuhelimen, ja haluat suojata sitä kolhuilta ja naarmuilta. Tästä syystä puhelimen suojapusseja ja koteloita löytyykin jos jonkinlaisia tyylin ja suunnittelun saralta, joten jokainen varmasti löytää oman suosikkinsa. Tänä päivänä matkapuhelimen käyttö on päivittäistä ja tarve suojata puhelin tulee olennaiseksi osaksi puhelimen omistusta. Kosketusnäytöt voivat olla herkkiä kolhuille ja naarmuille, joten niiden suojaaminen puhelimen käyttömukavuuden ja käyttöiän pidentämiseksi on suositeltavaa.

Kännykkäpusseilla suojaat puhelimesi tyylikkäästi!

Halusitpa siten vain suojata puhelimesi tai tuoda esille persoonaasi ja muuttaa puhelimen ulkonäköä, löydät varmasti kännykkäpussisuosikkisi Zalandon verkkokaupasta. Voit valita perusmalleista, jotka ovat monesti yksinkertaisia ja simppelin värisiä, mutta jotka tekevät sen tärkeimmän; suojaavat puhelintasi. Jos taas haluat näyttävyyttä, voit valita suojapussin eläinkuviollisista kuoseista aina strassein tai niitein koristeltuihin yksilöihin. Tutustu esimerkiksi Liebeskind Limitedin ja FREDsBRUDERin tyylikkäisiin perusmalleihin tai Fabin veikeisiin eläinkuviollisiin ja koristeltuihin malleihin. Meiltä Zalandosta löydät varmasti sopivan suojapussin omalle puhelimellesi.

Zalandon ilmaiset palvelut sinulle

Tilaa Zalandolta! Toimitamme tuotteet sinulle aina ilmaiseksi!

Suomenkieliset asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään numerossa 0800 912 709 ja osoitteessa service@zalando.fi.

Tuotteiden palauttaminen ei maksa sinulle mitään.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Käsilaukut

Korut

Kellot

Pikkulaukut & Iltalaukut

Tietokonelaukut