Katalogi

Suositut filtterit
425 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Täydellisen pukeutumisen salaisuus löytyy pintaa syvemmältä. Oikeanlaisilla alusvaatteilla korostat vartalon parhaita puolia ja luot ryhtiä niin arkeen kuin juhlaan. Ranskalainen DIM opastaa miten asusteet tekevät tyylin!

1950-luvulla alkunsa saanut yritys DIM tarjoaa laadukkaita naisten, miesten, lasten ja nuorten alusvaatteita. Kun visionääri ja sukkatehtailija Bernard Giberstain kehitti ensimmäiset saumattomat sukat, nimesi hän ne sunnuntaisukiksi pyhäpäivän eli sunnuntain kunniaksi. Ja koska ranskan kielen sana "dimanche" tarkoittaa sunnuntaita, tuli siitä luontevasti koko tuotemerkin nimi DIM. Saumattomien sukkien lisäksi innovatiivinen brändi on lanseerannut markkinoille ensimmäisenä myös stay-up-sukat. Sukista yritys laajensi tuotantoaan naisten alusvaatteisiin ja myöhemmin valikoimaan otettiin mukaan alusvaatteet miehille. Tänä päivänä DIMin tuotteita myydään jo yli 40 maassa.

"DIM dit tout de vous" ? DIM kertoo kaiken sinusta

DIM näyttää kansainvälistä esimerkkiä, kuinka mukavuus ja trendikkyys saadaan toimimaan yhdessä. Merkin valikoimasta löydät naisten rintaliivit, sileät ja saumattomat alusasut, tukea antavat ja muotoilevat alusvaatteet sekä erilaiset sukkahousut. Miesten alusvaatteissa on tarjolla esimerkiksi hengittävät 3D-bokserit, jotka ovat käytössä erittäin miellyttävät ja joustavat moneen suuntaan.

Alusvaatteilla luot ryhtiä ja näyttävyyttä myös juhlapukeutumiseen. Naisten ihonväriset alusasut peittävät tarvittaessa ja tuovat varmuutta ohuen ja läpikuultavan asun kantajalle. Mikäli juhlan luonne antaa mahdollisuuden, voit leikitellä alusasuilla ja antaa alusasun tuoda hieman väriä kokonaisuuteen. Miesten juhlapukeutumiseen saat lisää arvokkuutta, kun valitset juhlapäivään napakat, mutta silti mukavat alusvaatteet.

DIMin vaihtuvista mallistoista saat alusvaatteet koko perheelle. Pehmoiset ja värikkäät alusasut ilahduttavat myös teini-ikäisiä sekä perheen pienimpiä pukeutujia. Useamman tuotteen sisältävillä monipakkauksilla päivität alusvaatekorin kerralla kuntoon!

Yhdistät helposti