accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Asusteet 18519 tuotetta

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkki
m
Teknologia
18519 tuotetta
18519 tuotetta

Asusteet

Klassikkoasusteet ja viimeisimmät trendiluomukset nyt Zalandolla

Asusteiden huumaa Irroittele asusteostoksilla!

Tiedätkö mikä on päivästä toiseen tyrmäävän tyylikkäiltä näyttävien henkilöiden salaisuus? Ei, he eivät osta uusia vaatteita päivittäin. Eivätkä edes viikoittain tai kuukausittain. He eivät myöskään osta jokaisen kauden pintamuotia. He osaavat sen sijaan käyttää asusteita. Jos asusteet on valittu huolella, vaate voi olla yksinkertainen, yksivärinen klassikko, joka muuntuu asusteiden myötä harkituksi asukokonaisuudeksi päivästä ja vuodesta toiseen. Viimeiseen asti mietityt ja laadukkaat asusteet lompakkoa, huivia ja vyötä myöten kielivät tyylitietoisuudesta ja luovat sinusta itseäsi ja muita ihmisiä arvostavan mielikuvan. Joistain asusteista, kuten laukuista tai vyöstä, voi taas tulla luottoseuralainen, joka täydentää asukokonaisuutesi vuodesta ja tyylistä toiseen! Muodikkaat asusteet puolestaan päivittävät asun kuin asun.

Rannekorujen naisellinen helinä voi viekoitella, tummat aurinkolasit taas luovat salaperäisen ilmeen. Asusteet mahdollistavat sen, että voit antaa juuri sellaisen vaikutelman, kuin haluat. Asustamalla vaatekokonaisuus muuttuu henkäyksenkeveän huivin myötä keväiseksi ja paksuneuloksisen kaulaliinan kanssa lämpimän syksyiseksi. Tyylittelemällä asun tummalla vyöllä ja salkulla, olet uskottava asiallisissa tilanteissa. Sama asu muuttuu sporttiseksi, kun heität olalle makean repun ja vyösi on raikkaan värinen. Kelloakin voi vaihdella asun ja tilanteen mukaan. Asusteet ovat myös edullinen tapa olla ajan tasalla. Niitä ei tietenkään tarvitse aina vaihdella: meiltä löydät myös pitkäikäiset asusteet, joista tulee vuosikaudet mukanasi kulkevia luottoseuralaisia.

Zalandon nettikaupassa on niin hurmaavia, asiallisia, pitkäikäisiä kuin viimeisimpien trendien mukaisia asusteita. Miesten ja naisten asustevalikoimasta löydät kaikki unelmiesi asusteet, oli kyse sitten koruista, huiveista, kuulokkeista, käsilaukuista, päähineistä, kalvosinnapeista tai solmioista! Olemme tietysti myös huomioineet vuodenaikojen vaihtelun, joten voit luottaa meihin myös pipo- ja rantalaukkuostoksia tehdessäsi. Uskaltaudu siis irrottelemaan uusien asusteiden kanssa, kokeile rohkeasti erilaisia yhdistelmiä, piristä pukeutumistasi värikkäin asustein tai anna yhden tarkoin harkitun asusteen nostaa asukokonaisuutesi aivan uudelle tasolle. Voit olla varma, että asusteesi eivät jää huomaamatta - eikä kannata hämmästyä, jos sinulta aletaan kysellä pukeutumisvinkkejä!