Asusteet

Suositut filtterit
69 542 tuotetta

Asusteet


Asusteet ovat huolitellun tyylin salaisuus. Niillä korostat persoonallisuuttasi ja kerrot tyylitajustasi. Oikein valikoitu asuste saattaa olla juuri se puuttuva tekijä, joka tekee asukokonaisuudestasi onnistuneen.

Trendikkäät asusteet päivittävät tyylisi

Asustemuoti on siitä mukavaa, että useimmiten samat asusteet tulevat aina uudelleen muotiin, joten ne ovat pitkäaikainen sijoitus. Toisaalta uudet trendit tuovat mukanaan toinen toistaan kiinnostavampia asusteita, joilla värittää ja maustaa omaa tyyliään. Asustemuoti onkin juuri se osa asuasi, jossa voit antaa persoonallisuutesi näkyä ja kokeilla uusia juttuja. Minimalistisen kauden jälkeen dramaattisuus ja näyttävyys ovat taas palanneet niin asustetrendeihin kuin pukeutumiseen. Erikoiset muodot ja materiaalit luovat kiehtovia lookeja. Voit nyt matkata aina 90-luvulta 1400-luvun renessanssiaikaan hakemaan inspiraatiota. Ota käyttöösi ainakin erilaiset vyöt, huivit ja hatut. Naiset korostavat nyt vyötäröään sitomalla vyön niin bleiserin, muhkean neuleen kuin kaapumaisten ja ylisuurten takkien kanssa. Vyötärövöiden lisäksi isot soljet ovat trendikkäitä. Designerin logonmuotoinen solki kruunaa niin grunge-henkisen mutsifarkkutyylin kuin tiukan toimistotyylin. Tyylikkäästä vyöstä ja tummasta farkusta koottu tubladenimlookki säväyttää niin miesten kuin naisten tyyleissä. Korutrendeissä minimalismin rinnalle on noussut kohauttava koristeellisuus ja röyhkeä runsaus. Isot riippukorvikset saavat nyt kimaltaa ja hiuspannat ovat täynnä upeita koristeita.

Asusteklassikot joihin kannattaa panostaa

Jos luotat kohauttamisen sijaan ajattoman klassiseen designiin, joka ei menetä arvoaan muotimaailman huojuessa kohti uutta trendiä, kannattaa sinun panostaa korkeaan laatuun. Merkkiasusteet tarjoavat ajatonta eleganssia ja muodikasta muuntautumiskykyä. Ylellisestä nahasta valmistettu laukku, reppu tai salkku tekee aina vaikutuksen ja viimeistelee monipuolisesti erilaiset asukokonaisuudet. Minimalisti suosii hienostunutta ja klassista ilmettä, mutta räväkämpi vaihtoehto voi olla muodikas kuviointi. Olethan jo huomannut, että näyttävät merkkilaukut logokuvioineen ovat tehneet comebackin! Asustemuodin rockstara aurinkolasit kätkevät katseesi mystisesti, eikä niiden coolia ilmettä voi kiistää. Tyylikkäät merkkilasit ovatkin monen muotistaran salainen ase. Ne tekevät mistä tahansa asusta kiinnostavan. Ajankohtainen ilme syntyy pienikokoisista mikrolaseista, joita voi bongata it-pukeutujien silmiltä. Ne ovat futuristiset ja kuitenkin niin vintage. Tyylitietoinen pukeutuja omistaa vähintään yhdet klassiset pokat, jotka tekevät lähtemättömän vaikutuksen joka kerta. Ehkä stailaat ne samaa merkkiä olevaan rannekelloon.