Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Kuosi
Aurinkolasien muoto
Mallisto
57 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Carrera-aurinkolasit ovat olleet markkinoilla jo yli 60 vuoden ajan, ja siinä ajassa ne ovat saavuttaneet aseman paitsi luotettuna laatumerkkinä myös ikonisina muotilaseina. Tämän päivän Carrera-lasit yhdistävät brändin alkuaikojen perinteikkyyden, elegantin tyylikkyyden ja huolellisen laadun nykyaikaisen aurinkolasimuodin ilmeikkyyteen ja teknisiin innovaatioihin. Etsitpä sitten klassisia pilottilaseja, valloittavia cat eye -laseja tai hienostuneen modernia chic-ilmettä, Carrera suojaa silmäsi tyylillä.

Carrera-lasit saivat alkunsa vuonna 1956 itävaltalaissuunnittelija Wilhelm Angerin visioista, joita inspiroi erityisesti aikansa vauhdikkaimpiin ja vaarallisimpiin lukeutunut meksikolainen Carrera Panamericana -rallikilpailu. Aluksi yritys keskittyi moottoripyöräily- ja hiihtolasien valmistukseen, mutta nopeasti valikoimiin saapuivat myös aurinkolasit. Vuodesta 1996 brändi on kuulunut italialaisen Safilo-yhtiön omistukseen, joka yhteensä viiden silmä- ja aurinkolasimerkin omistajana on tätä nykyä maailman toiseksi suurin toimija alallaan. Maailmanlaajuisesta suosiosta huolimatta yhtiö luottaa italialaisen käsityöosaamisen ja suunnittelun voimaan, ja sen tuotteet valmistetaan edelleen pääosin Italiassa.

Carrera luo intohimoista ja innovatiivista aurinkolasimuotia

Carreran aurinkolasikokoelmat tarjoavat houkuttelevia vaihtoehtoja moneen eri tyyliin sekä naisille että miehille. Brändin suosituimpiin klassikkotuotteisiin kuuluvat ohuilla sangoilla ja suurilla linsseillä varustetut pilottimalliset lasit. Valitse asuun kuin asuun sopivat mustat pilotit, tee aikamatka 70-luvun discomuodin tunnelmaan ruskeiden liukuvärjättyjen lasien kanssa tai luo ihanaa kasaritunnelmaa yhdistämällä esimerkiksi sinisillä linsseillä varustetut pilotit nahkarotsiin, kirkkaan sinisiin slim fit -farkkuihin sekä kapeakärkisiin kenkiin.

Carreran monissa eri väreissä loistavat paksusankaiset muovipokat ovat sekä näyttävä että monikäyttöinen valinta. Esimerkiksi trendikkäillä harmailla linsseillä varustetut pelkistetyt mustat, kulmikkaat kehykset sopivat täydellisesti niin sporttiseen vapaa-ajan tyyliin kuin urbaaniin street wear -tunnelmaan. Pyöreät kehykset ovat puolestaan leikkisän ja rohkean pukeutujan kesän suosikkiasuste, ja kulmikkaat cat eye -pokat tuovat eloisaa pilkettä niin kukkamekon kuin farkkuasunkin kanssa.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista