Mallisto

Suositut filtterit
72 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Carrera on edustanut ikonista aurinkolasimuotia vuodesta 1956 lähtien

Elämme yhä kiihtyvämmässä elämänrytmissä, joten kannattaa valita menossa mukana pysyvät aurinkolasit. Jos haluat kulkea muodin etujoukoissa, valitse Carrera. Zalandolla on tarjolla useita unisex-malleja näistä huippumuotia edustavista aurinkolaseista. Löydät Zalandolta uusimmat ja kuumimmat aurinkolasit, jotka on helppo tilata kotiin.

Carreran aurinkolasit päässä sinun on luontevaa pitää katseesi määränpäässäsi ja seurata polkuasi kohti uusia seikkailuja. Tai pitäisikö sanoa, että sinun on helppo kiitää ilman halki kohti tulevaa? Yritys on nimittäin kuuluisa erityisesti ylisuurista, pilotti-mallisista kehyksistään. Vuonna 1976 Carrera taas aloitti yhteistyön Porche Designin kanssa, ja syntyi arvostettu mallisto Carrera Porsche Design 5620. Futuristiset aurinkolasit herättivät paljon kiinnostusta. Lasit löysivät nopeasti tiensä rock-tähtien käyttöön, mikä teki niistä rohkeuden ja tyylikkyyden symbolin.

Tämä vanha itävaltalainen merkki on tehnyt muodikkaan paluun viime vuosina. Sen toimipiste sijaitsee nykyään Padovassa, Italiassa. Tänä päivänä se on yksi parhaista brändeistä, mitä tulee ammattilaisurheilun parissa käytettyihin aurinkolaseihin ja huippuluksukseen. Carreran aurinkolasit sopivat mainiosti kenelle tahansa muotitietoiselle, joka lisäksi haluaa mahdollisimman kevyet lasit ja kunnon UV-suojan suojelemaan näköään.

Täydelliset lasit nopeatempoiseen elämään

Itävaltalainen silmälasialan pioneeri Wilhelm Anger päätti muuttaa yrityksensä nimen Carreraksi. Inspiraationa hänellä oli Meksikon valtion ja sen yhteistyökumppaneiden 1950-luvulla järjestämä maantieajokilpailu Carrera Panamerica. Kyseessä on maailman nopein, vanhin ja vaarallisin autokilpailu. Merkki yhdistääkin aurinkolaseissaan urbaanin tyylin urheiluperinteeseen. Tulos on sanalla sanoen elegantti.

Carreran aurinkolasit ovat tuttuja useista urheilutapahtumista, koska alun perin yritys valmisti suojalaseja ja kypäriä moottoripyöräilyyn ja lasketteluun. Laseista ja kypäristä tuli nopeasti maailmanlaajuisesti suosittuja urheilijoiden parissa. Koko kansan nenälle aurinkolasit nostettiin sen jälkeen, kun yritys patentoi muovisen Optyl-materiaalin.

Tämä vallankumouksellinen yhdistelmämateriaali on poikkeuksellisen kestävä ja muotoutuu erityisen hyvin käyttäjän kasvojen mukaan. Optyl on ultrakevyt ja soveltuu myös täydellisesti allergikoille. Myös Carreran käyttämä tyylikäs, tuhoutumaton ruteniummetalli on niin kevyt, että tuntuu kuin kasvoillasi ei olisi oikein mitään.

Erotu joukosta!

Merkin pilotti-aurinkolaseissa on fiksut sivusuojat, jotka antavat sinulle lisäsuojaa. Niissä on myös häikäisyä vähentävät polarisoidut linssit väritarkkuuden takaamiseksi. Jos haluat varmasti erottua joukosta, valitse peilipintainen polykarbonaatti, joka tarjoaa takuuvarman suojan haitallisilta UV-säteiltä.

Muodin ystävät voivat tuntea vastustamatonta vetoa Carreran naisten aurinkolaseihin. Niiden vintage-kehyksissä on mukana viittauksia uusimpiin trendeihin. Aurinkolasit saavat inspiraatiota menneisyydestä, kuten klassisista lentäjistä, ajattomista matkailijoista, pyöreistä retromuodoista ja seksikkäistä kissansilmistä. Etsi aurinkolasien kehysten keskeltä etuosasta C-monogrammi — ja pysyt vauhdissa mukana!

Tämän merkin tarina on tarina intohimosta, innovaatiosta ja menestyksestä. Merkki on aina edustanut edelläkävijän asennetta. Carreran suunnittelijat suhtautuvat intohimoisesti muotoiluun ja teknologiseen tutkimukseen, minkä takia merkin tuotteita pidetään jatkuvasti yhtenä parhaista. Carreran aurinkolasit ovat koristaneet monen tähden kasvoja, antaen niille erityisen mieleen jäävän säväyksensä.