ÄITIYSVAATTEET

Uudet vaatteet tuleville äideille

Koko mallisto

Mekot

Katso lookit

Tiedostavaa muotia

Tutustu suosikkibrändien kestävän kehityksen valikoimaan.
Selaa mallistoa

Suositut designermerkit

Ennen synnytystä

Must have -äitiysvaatteet

Shoppaile nyt

Trendikästä äitiysmuotia

Onnea odotukseen! Odottavan äidin elämässä – ja vartalossa tapahtuu hurjasti muutoksia koko raskausajan. Kun äitiysvaatteet ovat huolettomat, mukavat ja hyvännäköiset, voit rauhassa keskittyä muihin, tärkeämpiin asioihin. Muotimaailman viimeisimmät trendit ovat valloittaneet myös raskausmuodin, joten trendikkyydestä ei tarvitse tinkiä edes vatsan kasvaessa.

Muunneltavat äitiysvaatteet ovat kestävä valinta

Vaatteissa kannattaa ajatella "kasvunvaraa" ja monikäyttöisyyttä. Ei vain suurenevan vatsan kohdalla vaan myös vaatteen käyttämisessä raskauden jälkeen. Ihanan ilmavat tunikat, väljät oversize-villatakit ja huolettoman rennot maksimekot kannattaa säilyttää jatkokäyttöä varten. Myös suuremmat vaatehankinnat kannattaa hoitaa muunneltavuus mielessä pitäen - a-linjainen talvitakki helpottaa vaatevalintaa talven aikana ja on supertyylikäs raskauden jälkeenkin. Synnytyksen jälkeen ja imetysaikana moni äiti vaihtaa vaatekokoa hieman väljemmäksi, mutta joustavista stretch-materiaaleista valmistetut tyköistuvatkin äitiysvaatteet tuntuvat mukavilta päällä.

Säilytä oma tyylisi raskausaikana

Säkkimäiset, muodottomat äitiysvaatteet ovat onneksi historiaa, ja odottavan äidin on helppo pysyä tyylilleen uskollisena myös raskausaikana. Useimmiten ainoastaan odottajan vatsa kasvaa, muuten äiti ei paisu. Niinpä maksikokoisia kolttuja on turha hankkia. Rokkimimmi pukeutuu mustaan, sporttinen odottaja käyttää samoja rentoja asuja odotusaikana ja naisellisia mekkoja rakastava löytää herkullisia vaihtoehtoja äitiysmallistoista. Voit käyttää entisiä vaatteitasi yhdistellen niitä mammavaatteisiin, näin tyylisi säilyy omana ja tuttuna. Korkojen suurkuluttaja ehkä joutuu tinkimään korkojen korkeudesta loppuraskauden aikana, mutta muuten odotusajan ei tarvitse vähentää tyylikkyyttä. Ja kun raskaus saa odottavan äidin ihon hehkumaan, näytät tietysti paremmalta kuin koskaan.

Näytä vähemmän