Äitiysvaatteet

Sopivat tyylit imettävälle äidille

Tutustu tyylikkäiden imetysvaatteiden valikoimaamme ja keskity mukavuuteen tyylistä tinkimättä.
Tutustu tyylikkäiden imetysvaatteiden valikoimaamme ja keskity mukavuuteen tyylistä tinkimättä.

Äitiysvaatteet

Sopivat tyylit imettävälle äidille

Tutustu tyylikkäiden imetysvaatteiden valikoimaamme ja keskity mukavuuteen tyylistä tinkimättä.
Tutustu tyylikkäiden imetysvaatteiden valikoimaamme ja keskity mukavuuteen tyylistä tinkimättä.
Äitiysvaatteet

Äitiysvaatteet

Äitiysvaatteet tarjoavat muotia tuleville äideille

Muodikkuus ja mukavat vaatteet kuuluvat jokaiselle ja jokaiseen elämänvaiheeseen. Äitiysvaatteet ovat erityisesti lasta odottaville äideille ja raskauden jälkeiseen aikaan suunniteltuja vaatteita, joissa on huomioitu muuttuva vartalo ja sen tarpeet. Meillä Zalandolla löydät tuhansien vaatteiden valikoiman, joilla luot itsellesi mukavan ja muodikkaan äitiyslookin kaikkiin äitiysajan tilanteisiin.

Suhteellisen pian raskauden alettua tulee yleensä vastaan aika, jolloin muuttuva vartalo alkaa kaipaamaan uusia vaatteita. Tällöin on hyvä hetki viimeistään kääntyä kattavaan äitiysvaatteiden valikoimaamme, josta löydät esimerkiksi pyöristyvän vatsan huomioivat vaatteet niin arkeen kuin juhlaankin. Käytännöllisyyden ja mukavuuden ohella tärkeää roolia näissä malleissa näyttelee luonnollisesti myös kauneus ja trendikkyys. Löydä kauniit odotusajan mekot, ihastuttavat paidat, komeat farkkutuotteet ja kaikki haluamasi lisäasusteet laajasta valikoimastamme. Luo itsellesi omannäköisesi äitiystyyli ja ihastuta erilaisilla asukokonaisuuksilla!

Odotusaikana pyöristyvä vatsa on äitiysvaatteissa huomioitu materiaalien venyvyydellä, kankaiden lisämäärällä, ja osassa trendikkäistä vapaa-ajan paidoista esimerkiksi näyttävin sivuleikkauksin. Mukavuutta ja sopivasti venyvyyttä tarjoavien ominaisuuksien lisäksi tuleville äideille suunnatuissa vaatteissa on usein panostettu niiden palautumiskykyyn. Monet laadukkaista äitiysajan vaatteista onkin suunniteltu toimimaan myös odotusajan jälkeen.

Korkeatasoiset imetysvaatteet raskauden jälkeiseen aikaan

Useat raskausajan vaatteista on suunniteltu siten, että ne toimivat mainiosti myös synnytyksen jälkeen. Hyvät materiaalien palautumisominaisuudet pitävät vaatteet sopivina myös pienentyneen vatsan kanssa.Valtaosa tulevien äitien vaatteista onkin yllättävänkin pitkäikäisiä ja pitkälle synnytyksen jälkeiseen aikaan käytännöllisiä. Esimerkiksi odotusaikana housuista monesti löytyvä erillinen masutuubi on helppo taittaa kahteen osaan, tai joissain tapauksissa jopa irrottaa kokonaan. Usein odotusajan vaatteet ja imetysvaatteet ovatkin yksi ja sama asia.

Käytännöllisyys on imetysajan vaatteissa tärkeintä. Imetyksen erityisesti huomioineissa paidoissa ja mekoissa on usein näppärät leikkaukset ja taitteet, jotka mahdollistavat helpon ja huomaamattoman imetyksen niin kotona kuin liikenteessäkin. Saatavilla on myös runsaasti esimerkiksi imettäjälle sopivia kaarituettomia liivejä, sekä muita olemista ja arkea helpottavia vaatekappaleita.

Tyylikkääseen pukeutumiseen äitiysaikana on lukuisia mahdollisuuksia. Aina käytännöllisten ja monia erilaisia kuosivaihtoehtoja tarjoavien mekkojen ohella muun muassa näppärät odotusajan vatsan alle jäävät farkut ovat aina trendikkäitä. Joustavalla resorilla varustetut farkkumallit pysyvät mukavasti jalassa, eikä vatsan koon muutokset suuntaan tai toiseen aiheuta vaivaa. Tästä äitiysvaatteissa on nimenomaan kysymys! Helppokäyttöisyys, käytännöllisyys ja mukavuus kohtaa tyylikkään ulkoasun ja pitkäikäisyyden.

Kestäviä ja kehoa helliviä materiaaleja

Löydät erittäin suuresta tarjonnastamme kaikenlaisiin tilanteisiin sopivat äitiys- ja imetysajan vaatteet. Useiden korkealuokkaisten brändien valikoima antaa mahdollisuuksia niin rentojen arkivaatteiden, kuin komeiden juhla-asujenkin löytämiseen. Kotioloihin soveltuvat verryttelyasut, alusvaatteet, kauniit mekot, sekä hurja määrä erilaisia housuja ja paitoja antavat sinulle mahdollisuuden luoda juuri omanlaisesi äitiysvaatteiden asukokonaisuus. Kestävistä ja kehoa hellivistä materiaaleista valmistettujen tuotteiden joukossa on jokaiselle jotakin!

Materiaalivaihtoehtoja on lukuisia. Viimeistelyä ja yksityiskohtia tarjoavia polyesteristä valmistettuja juhlavia asuja, ihastuttavan kevyitä viskoosivaatteita, sekä luonnollisesti useita erilaisia puuvillavaatteita on tarjolla huima määrä. Löydät satoja tuotteita myös vihreitä arvoja valmistuksessaan vaalineilla tavoilla tehtynä. Nämä tuotteet paikannat meillä Zalandolla vihreällä Kestävä kehitys -merkillä varustettuna. Näin tunnistat tuotteet, jotka on tehty esimerkiksi luomupuuvillasta ja säästetty näin vettä valmistusprosessissa. Tai ehkä päädyt kauniisiin äitiysajan vaatteisiin, joissa on hyödynnetty kierrätettyjä materiaaleja ja vähennetty näin maailmaan syntyneen jätteen määrää. Kestävän kehityksen tapoja on toki tuotteissa muitakin.

Kenties valitset äitiysajan juhlavaatteeksesi esimerkiksi vähintään 50-prosenttisesti vastuullisista metsäpohjaisista materiaaleista valmistetun mekon? Voit päätyä hyvin myös vähintään 70-prosenttisesti kierrätetyistä materiaaleista tehtyyn kauniiseen neuleeseen. Etsit sitten kestävään kehitykseen pohjautuvaa vaateratkaisua tai perinteisin metodein valmistettuja tuotteita, löydät tuhansien äitiysvaatteiden valikoimastamme lähes taatusti etsimäsi!